Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Ačiukas .....ir tau taip pat skanios " Jaunystės " ........ biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 16:39)
Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies lotuliukas.gif

Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento  smile.gif

Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks thumbup.gif

Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai  laugh.gif

O i kamera dedant biskvita supjaustyti ar nereikia?
Atsakyti
O kaip tik tu nori , gali jau supjaustytus sudėti , gali cielą .....neturi didelės reikšmės schmoll.gif
Atsakyti
labas vakarelis,Cipciuk,susidomejau tavo ,,Nevezio ,,tortuku tik siandien ji pastebejau,labai jau apetitnai atrodo biggrin.gif dabar metausi Velyku progai ar Napoleona gaminti ar Nevezi,turiu klausimuka-ar kremas ne per saldus,t.y. ar nereiktu kokios citrinos sulciu truputi ipilti,ir dar isivaizduoju ,kad neprosal butu ir tas razinkytes su riesutukais kokiam rome,ar brendyje pamirkyti,neesu labai didele spece tortu gamyboj ,ka as zinau,gal nusisneku,tik va kazkodel taip isivaizdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 04 08, 20:28)
labas vakarelis,Cipciuk,susidomejau tavo ,,Nevezio ,,tortuku tik siandien ji pastebejau,labai jau apetitnai atrodo biggrin.gif dabar metausi Velyku progai ar Napoleona gaminti ar Nevezi,turiu klausimuka-ar kremas ne per saldus,t.y. ar nereiktu kokios citrinos sulciu truputi ipilti,ir dar isivaizduoju ,kad neprosal butu ir tas razinkytes su riesutukais kokiam rome,ar brendyje pamirkyti,neesu labai didele spece tortu gamyboj ,ka as zinau,gal nusisneku,tik va kazkodel taip isivaizdavau ax.gif


Sveikutė , .....gali ir paaksperimentuoti , matai , aš kai darau pagal kokį receptą , nai nenoriu nukrypti nuo autorės nurodymų , todėl bent 1 kartą darau taip kaip duota , o mintis gera su alhogoliu , o va rūgštelės aš asmeniškai ten nepasigedau schmoll.gif nors mėgstu saldrūgščius tortus ne ką mažiau nei saldžius , kremas tikrai nėra per saldus - savo normose , ištikrūjų tortas vykias , gali kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk šitas Juodasis miškas, kuo jis dengtas? Šokoladu? Labai prašau parašyti proporcijas, kiekį, baltų ruoželių nereikia, ale va ta tamsi masė labai reikalinga ax.gif ir kaip šonus taip lygiai apipilat, grietinėle išlyginat ar kokią kitą gudrybę naudojat? Ant gortelių čia pilta, vienu žodžiu būsiu labai dėkinga, jei išsamiai paaiškinsit kaip tą grožį sukūrėte wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oij, cia pas mus dvi su vienodais avatarais biggrin.gif Olesta ir AMRI biggrin.gif
Atsakyti
o kad Tau, reikia eiti kito veidelio ieškotis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 08:29)
Cipciuk šitas Juodasis miškas, kuo jis dengtas? Šokoladu? Labai prašau parašyti proporcijas, kiekį, baltų ruoželių nereikia, ale va ta tamsi masė labai reikalinga ax.gif ir kaip šonus taip lygiai apipilat, grietinėle išlyginat ar kokią kitą gudrybę naudojat? Ant gortelių čia pilta, vienu žodžiu būsiu labai dėkinga, jei išsamiai paaiškinsit kaip tą grožį sukūrėte wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Na štai ir pagalba , nepyk bet proporcijų neparašysiu ....nežiūriu jų , tiesiog imu plytelę juodo šokolado į ji ipilu pieno arba vandens ( na gal 100ml ) ( kaip man tada šauna ) statau į kitą dubenėlį su karštu vandeniu ( jis gali virti tik labai silpnai ) ir pastoviai maišau , kol ištirpsta ir būna vienalytė blizgi masė ...na ji skystesnio kefyro tirštumo ....ir iš karto pilu ant torto viršaus ( perspėju , kremo ant torto viršaus nėra schmoll.gif , o va krastai kiek susitepė formoje tiek ir lygūs ) peikiu pastumiu link kraštų , kad jis nubėgtų , ( darau ant lėkštės , kadangi man to šokolado dar reikės , o nuo groteliu jau nenukrapštysi ) tą nubėgusi ir jau pradėjusį stingti peiliu imu ir juo aptepinėju tas vietas kur neužbėgo , kai aptepu visą , tada karštu , drėgnu ilgu leiliu viską lyginu ....iš tikrūjų reikia greitai suktis , nes jei pilsi ant šalto torto jis stingsta neprastai , šitas šokokadas nesukietėja iki kaulo , jis lengvai pjaunasi , minkštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 09, 09:33)
Oij, cia pas mus dvi su vienodais avatarais biggrin.gif Olesta ir AMRI biggrin.gif

O as ir nepastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės turiu gražių avū ( 300 ), parašykit kokio norite idėsiu , galėsite pasirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 09:43)
Mergaitės turiu gražių avū ( 300 ), parašykit kokio norite idėsiu , galėsite pasirinkti  rolleyes.gif

Cia kas per daiktas g.gif Avis ar kaip ax.gif
Atsakyti