Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Hm......žinok aš nemažinčiau , matai kai dedasi kakava - tada taip mažinasi , nes ji pakeicia miltus pagal savo struktūrą , o riešutai isimaišys tarp jų ...man atrodo nemažink schmoll.gif , nu nebent po 20 g. ....gaila būtu jei reiktų viską mesti lauk .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 10:10)
bigsmile.gif  bigsmile.gif ...koki tepčiai faini , nu va pasistatai ir lipdai .....man atrodo nebus sunku , gal tik tas dalis sulipinti sunkoka , ber bandyti tikrai galima  mirksiukas.gif

Tikrai nesunku, ir butent, suklijuoti graziai truputi sudetingiau, bet is esmes greit padaroma (as per apsileidima dariau ta pacia diena kai krikstijom, nes pas uosvius vaziavom tai is anksto nepasidariau) doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Laba dieną, nuolatinės temos gyventojos 4u.gif

Turiu klausimą toms, kas darė "Pasigėrusią Šarlotę" (ar kaip ten jinai blush2.gif ). Kokias alternatyvas džiovintoms slyvoms esat išbandę ir kas buvo skanu? Mano šeimyna visiškai nemėgsta jokių džiovintų vaisių, o į vidurį dėt tik plaktą grietinėlę atrodo kažkaip be "cviako" g.gif
Jei netingit - pasiūlykit ką nors, visiškai fantazija atsišriubavus. Ačiū baisingai smile.gif
Atsakyti
Ooooooooooooooooo.....tai kam tada juos dėti jei šeima nemėgsta , galima bet ką , uogas , žele gabaliukus , vaisius , riešutus ......čia jau žiūrėk , ką mėgsta taviškiai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
mazuliux kaip ačiū, kažkaip panašiai ir įsivaizdavau kaip mezgant daryti, viskas aiškiau dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 12:54)
Hm......žinok aš nemažinčiau , matai kai dedasi kakava - tada taip mažinasi , nes ji pakeicia miltus pagal savo struktūrą , o riešutai isimaišys tarp jų ...man atrodo nemažink schmoll.gif , nu nebent po 20 g. ....gaila būtu jei reiktų viską mesti lauk .

Dėl kakavos žinojau, maniau ir su riešutais tas pats. Tuomet nemažinsiu miltų ir krakmolo, o ir riešutų gal tiek daug nedėsiu. Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 07, 11:06)
mazuliux kaip ačiū, kažkaip panašiai ir įsivaizdavau kaip mezgant daryti, viskas aiškiau dabar bigsmile.gif

Tai prasom 4u.gif Negaila gi, ypac kai jau esu dariusi mirksiukas.gif

O as dabar kankinuos su velykiniu tortu - kaip papuosti. Fantazijos ir ideju nulis doh.gif Bet va radau kelis tokius gana paprastus, bet man labai grazius
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Jauciu kopijuosiu is situ ka nors blush2.gif
Atsakyti
Visi labai gražūs wub.gif bigsmile.gif ......tikrai kurį nors galima pasirinkti , ir aš vieną nusikopinau ax.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif
turiu klausima, gal ir kvaila, bet prasau neuzmetykit pomidorais blush2.gif
siandie pameginau iskept Juodojo Misko biskvita, viskas gavosi liuks, tai dabar noreciau paklaust pries kiek laiko reiktu tortuka pasidaryt, kad jis butu jau susigeres,skanus ir t.t.?ir ar sito skanumelio biskvitus galima anksciau laiko issikept pvz kaip meducio?gal ir kvailai nuskambes, bet nepykit, balionas jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.ramune. @ 2009 04 07, 15:07)
sveikos kepejeles 4u.gif
turiu klausima, gal ir kvaila, bet prasau neuzmetykit pomidorais blush2.gif
siandie pameginau iskept Juodojo Misko biskvita, viskas gavosi liuks, tai dabar noreciau paklaust pries kiek laiko reiktu tortuka pasidaryt, kad jis butu jau susigeres,skanus ir t.t.?ir ar sito skanumelio biskvitus galima anksciau laiko issikept pvz kaip meducio?gal ir kvailai nuskambes, bet nepykit, balionas jums 4u.gif

Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies lotuliukas.gif

Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento smile.gif

Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks thumbup.gif

Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 17:39)
Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies lotuliukas.gif

Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento  smile.gif

Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks thumbup.gif

Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai  laugh.gif

aciu labai rolleyes.gif tai tada vynioju i maistine plevele ir kisu i kamerike biggrin.gif
Atsakyti

SVEIKUTES visos,pirmiausia noriu padekoti cipciukui ir RiMami uz pagalba su jaunystes tortu,ir visoms geru sv.velyku,skaniu ir graziu tortu mirksiukas.gif
Atsakyti