QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 10:10)
...koki tepčiai faini , nu va pasistatai ir lipdai .....man atrodo nebus sunku , gal tik tas dalis sulipinti sunkoka , ber bandyti tikrai galima
Tikrai nesunku, ir butent, suklijuoti graziai truputi sudetingiau, bet is esmes greit padaroma (as per apsileidima dariau ta pacia diena kai krikstijom, nes pas uosvius vaziavom tai is anksto nepasidariau)
Laba dieną, nuolatinės temos gyventojos
Turiu klausimą toms, kas darė "Pasigėrusią Šarlotę" (ar kaip ten jinai ). Kokias alternatyvas džiovintoms slyvoms esat išbandę ir kas buvo skanu? Mano šeimyna visiškai nemėgsta jokių džiovintų vaisių, o į vidurį dėt tik plaktą grietinėlę atrodo kažkaip be "cviako"
Jei netingit - pasiūlykit ką nors, visiškai fantazija atsišriubavus. Ačiū baisingai
mazuliux kaip ačiū, kažkaip panašiai ir įsivaizdavau kaip mezgant daryti, viskas aiškiau dabar
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 12:54)
Hm......žinok aš nemažinčiau , matai kai dedasi kakava - tada taip mažinasi , nes ji pakeicia miltus pagal savo struktūrą , o riešutai isimaišys tarp jų ...man atrodo nemažink , nu nebent po 20 g. ....gaila būtu jei reiktų viską mesti lauk .
Dėl kakavos žinojau, maniau ir su riešutais tas pats. Tuomet nemažinsiu miltų ir krakmolo, o ir riešutų gal tiek daug nedėsiu. Ačiū už patarimus
QUOTE(Olesta @ 2009 04 07, 11:06)
mazuliux kaip ačiū, kažkaip panašiai ir įsivaizdavau kaip mezgant daryti, viskas aiškiau dabar
Tai prasom Negaila gi, ypac kai jau esu dariusi
O as dabar kankinuos su velykiniu tortu - kaip papuosti. Fantazijos ir ideju nulis Bet va radau kelis tokius gana paprastus, bet man labai grazius
Jauciu kopijuosiu is situ ka nors
sveikos kepejeles
turiu klausima, gal ir kvaila, bet prasau neuzmetykit pomidorais
siandie pameginau iskept Juodojo Misko biskvita, viskas gavosi liuks, tai dabar noreciau paklaust pries kiek laiko reiktu tortuka pasidaryt, kad jis butu jau susigeres,skanus ir t.t.?ir ar sito skanumelio biskvitus galima anksciau laiko issikept pvz kaip meducio?gal ir kvailai nuskambes, bet nepykit, balionas jums
siandie pameginau iskept Juodojo Misko biskvita, viskas gavosi liuks, tai dabar noreciau paklaust pries kiek laiko reiktu tortuka pasidaryt, kad jis butu jau susigeres,skanus ir t.t.?ir ar sito skanumelio biskvitus galima anksciau laiko issikept pvz kaip meducio?gal ir kvailai nuskambes, bet nepykit, balionas jums
QUOTE(.ramune. @ 2009 04 07, 15:07)
sveikos kepejeles
Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies
Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento
Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks
Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 17:39)
Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies
Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento
Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks
aciu labai tai tada vynioju i maistine plevele ir kisu i kamerike
SVEIKUTES visos,pirmiausia noriu padekoti cipciukui ir RiMami uz pagalba su jaunystes tortu,ir visoms geru sv.velyku,skaniu ir graziu tortu