Olesta katinėli , tai ne mano darytas tortas
...pirktinis ...kuris skrido į šiūkšlynę , bu nėjosi valgyti
...brudas ....
.....juk turi mažiuką sūnelį , gal ir teptikus turi , būna toki megzti , nu kažkaip reikia žiūrėti ir daryti ...nors aš kaškur mačiau , kad padaro iš apvalaus rutulio ( na iškočioto apvaliai ) , pakelia į viršų suriša , ideda celofaninių maišelių į vidų ( dėl formos laikymo ) palieką tokią skyliukę ale kojikei ikišti
o kad ji butu apvali , galima ką nors apvalaus istatyti , na , kad ir ritinėlį nuo tualetinio popieriaus ( tą likusį viduriuką )....na tiesiog reikia bandyti
Dėl kavos į kremą .....aš pilu 200 ml. viskas buna okei
...ji super stipri ....spaudžiu ją pro aparatą po spaudimu , ne taip užpilu , ji būna ne ruda , o kaip degutas
....jei jums kremas " sušoka " pilkite maziau , juk nebūtina tiek pat
....tik žinokite jis bus riebesnis , ne toks purus ....dar patarsiu , visus produktus padėkite virtuvėje ir palaikykite parą , nes išales rududu šaldytuve kol išyla tai ojojoi
.....nes tik dėl to gali atsiskirti produktai - dėl temperatūros .
Rugiagele , masę laikyk šaldytuve , jei tai net geriau , tik ji sukietės , teks atšildyti po kelias minutes kišant į mikrobange , paminkyti ir jei dar kietoka , vėl kelioms minutėms .....nors jei tu ją pasidarysi dieną prieš , jei nieko nenutiks ir bunant ne šaldytuve , į jį dedama ,kai masės lieka , ir kol kas nieko nesiruoši daryti su ja ......užminkius rekomenduojama ją palaikyti , kad subrestu ...
nu ten skaičiau , žinai kur
Rembiene , man atrodo , kad jau kavos skonio ir taip užteks , jei žadi daryti stiprią , aš tokiu atveju sulieju virintu saldintu ( silpnai ) vandenuku ....kvapų geriau nemakaluok , bu gausis
vėmdalai
Apple tree , Jaunystė persitepa zefyru , toks kremas , kol kas aš jo dar nedariau , ir tikrai negaliu tau padėti , neturiu net recepto jo , o RiMami žino kur yra to kremo receptas parašyk jai į AŽ , ji tikrai tau padės ir nesupyks
O tortų bent iki velykų tikrai nebus , paskui ijungsiu stakles ir pavarysiu ....
Mergaitės , o man iškilo toks klausymas ...per kiek kartų jūs tą kavą supilate į plakamą kremą ....tik labai prašau sakyti iš širdies , per 2 ar 3 ar 4 ....?????
Papildyta:
---------------------------------------------------------------------
RiMami matau tave
......būk gerutė duok nuorodą į tą forumą , kur yra " Jaunystė " .....ieškojau - neradau
...reikia dirstelti , kaip tas zefyras darosi , ir man ir kitom idomu