Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Povila$ @ 2009 04 03, 18:16)
Užbėgant už akių, patariu į kremą nepilti per daug kavos, nes kaip ir daug kam gali sutraukti krema, tik labai įgudusi ranka, manau, gali supilti visą kavą sėkmingai. Biskvitą gali laistyti kokiu tik nori sirupu, gali išvis tik vanduo + cukrus, arba pvz. nuo marinuotų persikų, skardinėje likusiu sirupu... Na, apibendrinant tai kuo tik nori, visų skoniai skirtingi todėl patarti sunkoka... bigsmile.gif

tai kiek ml maždaug dėt kavos? turiu ekspreso kavinuką tai gal galiu stipresnę kavą pasidaryt, ir mažiau jos pilt? (recepte nurodyta 200ml)
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 04 03, 20:24)
Is to nesigavusio morenginio torto va toki padariau.... iskepiau vakar biskvita (pirma kart gyvenime biskvita kepiau, net nustebus buvau, kad gavosi hihihi.gif ) pertepiau, tiksliau supyliau morengini "torta" ant lakstu ir per nakti saldytuve pastovejo. Dabar su SB skanaujam  biggrin.gif


Saunuole, kad nenuleidi ranku 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, turiu tokį prašymą: ant anūkytės krikštynų torto mačiau batelius rūžavus, gal galite išduoti paslaptį kaip jie padaromi??? Artėja sūnelio krikštynos, norėčiau pabandyti tortuką pati pasidaryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta katinėli , tai ne mano darytas tortas blush2.gif ...pirktinis ...kuris skrido į šiūkšlynę , bu nėjosi valgyti schmoll.gif ...brudas .... mad.gif .....juk turi mažiuką sūnelį , gal ir teptikus turi , būna toki megzti , nu kažkaip reikia žiūrėti ir daryti ...nors aš kaškur mačiau , kad padaro iš apvalaus rutulio ( na iškočioto apvaliai ) , pakelia į viršų suriša , ideda celofaninių maišelių į vidų ( dėl formos laikymo ) palieką tokią skyliukę ale kojikei ikišti tongue.gif o kad ji butu apvali , galima ką nors apvalaus istatyti , na , kad ir ritinėlį nuo tualetinio popieriaus ( tą likusį viduriuką )....na tiesiog reikia bandyti mirksiukas.gif

Dėl kavos į kremą .....aš pilu 200 ml. viskas buna okei thumbup.gif ...ji super stipri ....spaudžiu ją pro aparatą po spaudimu , ne taip užpilu , ji būna ne ruda , o kaip degutas doh.gif ....jei jums kremas " sušoka " pilkite maziau , juk nebūtina tiek pat smile.gif ....tik žinokite jis bus riebesnis , ne toks purus ....dar patarsiu , visus produktus padėkite virtuvėje ir palaikykite parą , nes išales rududu šaldytuve kol išyla tai ojojoi doh.gif .....nes tik dėl to gali atsiskirti produktai - dėl temperatūros .

Rugiagele
, masę laikyk šaldytuve , jei tai net geriau , tik ji sukietės , teks atšildyti po kelias minutes kišant į mikrobange , paminkyti ir jei dar kietoka , vėl kelioms minutėms .....nors jei tu ją pasidarysi dieną prieš , jei nieko nenutiks ir bunant ne šaldytuve , į jį dedama ,kai masės lieka , ir kol kas nieko nesiruoši daryti su ja ......užminkius rekomenduojama ją palaikyti , kad subrestu ...nu ten skaičiau , žinai kur ax.gif

Rembiene , man atrodo , kad jau kavos skonio ir taip užteks , jei žadi daryti stiprią , aš tokiu atveju sulieju virintu saldintu ( silpnai ) vandenuku ....kvapų geriau nemakaluok , bu gausis vėmdalai tongue.gif

Apple tree , Jaunystė persitepa zefyru , toks kremas , kol kas aš jo dar nedariau , ir tikrai negaliu tau padėti , neturiu net recepto jo , o RiMami žino kur yra to kremo receptas parašyk jai į AŽ , ji tikrai tau padės ir nesupyks biggrin.gif

O tortų bent iki velykų tikrai nebus , paskui ijungsiu stakles ir pavarysiu .... lotuliukas.gif


Mergaitės , o man iškilo toks klausymas ...per kiek kartų jūs tą kavą supilate į plakamą kremą ....tik labai prašau sakyti iš širdies , per 2 ar 3 ar 4 ....????? rolleyes.gif
Papildyta:

---------------------------------------------------------------------

RiMami matau tave bigsmile.gif ......būk gerutė duok nuorodą į tą forumą , kur yra " Jaunystė " .....ieškojau - neradau rolleyes.gif ...reikia dirstelti , kaip tas zefyras darosi , ir man ir kitom idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 balandžio 2009 - 23:49
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 06, 23:48)
RiMami matau tave  bigsmile.gif ......būk gerutė duok nuorodą į tą forumą , kur yra " Jaunystė " .....ieškojau - neradau  rolleyes.gif ...reikia dirstelti , kaip tas zefyras darosi , ir man ir kitom idomu  rolleyes.gif


Pričiupot mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gaudykit nuorodą: Tortas "Jaunystė" (kas norit lietuviškai rašykit į a. ž.).

Cipciuk, džiaugiuosi jus matydama biggrin.gif seniai nesirodėt, matyt kaupiatės Velykiniam tortų maratonui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Už jūsų anukytę kiekvieną dieną pabalsuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 balandžio 2009 - 00:02
Ačiū RiMami 4u.gif 4u.gif 4u.gif ......AI BUVO BISKI ŠIO BEI TO , BET NIEKO PRIPRASIU ax.gif ir viskas stos į savo vėžias , o dabar tai jooooooooooooo maratonas laukia lotuliukas.gif ....reikia vis kasdien kai ko pasidaryti , tai ir kepti nėra kada ....atsigriebsime mirksiukas.gif

O ČIA UŽ ANUKYTĘ ......user posted image......VISOMS KURIOS PADOVANOJATE SAVO BALSIUKĄ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 balandžio 2009 - 00:10
Kreipiuosi į Cipciuką ir visas čia beužsukančias smile.gif
Gal galėtumėt pasiulyti kokį nors jau išbandyto riešutinio biskvito receptą?
Atsakyti
Sakykite 4u.gif jeigu as virta kondensuota piena laikyciau ne saldytuve ar jam nieko nenutiks g.gif dabar paskaiciau kad , i visokius kremus geriausiai tinka kambario temperaturos . Tiesiog isviriau 4 skardines, na kiek i puoda tilpo , o tai gaila duju buvo ir laiko virti viena, sakau gi negendantis produktas gali stoveti, o dabar kur geriausia ji laikyti kad nesugestu nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 07 balandžio 2009 - 08:17
O tai tu atudarytas jas viriai ??? unsure.gif ....jeigu uždarytas tai jos ir neges schmoll.gif gali laikyti spintelėje smile.gif ...aš irgi niekada neverdu 1 skarbonkės ( 2 h. blink.gif ) tiesiog taupau elektrą ir verduosi 3 iš karto , bet dedu į šaldytuvą , po to kai reikia išimu ir palaikau parą virtuvėje .

Dėl riešutinio biskvito , aš sumalu mėgstamus riešutus ( dažniausiai tai būna graikiški tongue.gif ) ir suberiu į paprastą baltą biskvitą , išmaišau , va ir riešutinis , nemanau , kad yra kas imantriau .....nors moterys išradingos , gal ką idomaus pasiūlys .....tiesa , jei dedu arahis riešutus būtinai pakepinu , geras tada būna aromatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 06, 12:26)
Cipciuk, turiu tokį prašymą: ant anūkytės krikštynų torto mačiau batelius rūžavus, gal galite išduoti paslaptį kaip jie padaromi??? Artėja sūnelio krikštynos, norėčiau pabandyti tortuką pati pasidaryti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Olesta, as dariau savo suneliui batukus. Neturiu nuotraukos, ir net tiksliai neatsimenu viso gamybos proceso. Taciau jie buvo panasus i situos:
user posted image
O dariau taip: pirmiausia paduka, tada tokia kaip juosta iskociojau ir apvijau aplink paduka, nuotraukoje panasiai matosi. O paskui uzdejau ant tu raukinuku, kad graziau butu uzdejau priekini lopineli (nuotraukoj kur su uzrasu). O kur tie lipukai yra, tai pas mane ju nebuvo, kaip sakiau paslepiau nelygumus su virsutiniu lopineliu. Galima bantuka uzted jei norisi mirksiukas.gif Ziurejau maximos puslapy, kur tortai uzsakymui, tai yra tokie panasus kaip Cypciukas minejo, kaip maisiukas rolleyes.gif
Galima netgi is grietineles sulipdyti, paziurek yra pavyzdziu ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif ...koki tepčiai faini , nu va pasistatai ir lipdai .....man atrodo nebus sunku , gal tik tas dalis sulipinti sunkoka , ber bandyti tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 11:39)

Dėl riešutinio biskvito , aš sumalu mėgstamus riešutus ( dažniausiai tai būna graikiški tongue.gif ) ir suberiu į paprastą baltą biskvitą , išmaišau , va ir riešutinis , nemanau , kad yra kas imantriau .....nors moterys išradingos , gal ką idomaus pasiūlys .....tiesa , jei dedu arahis riešutus būtinai pakepinu , geras tada būna aromatas thumbup.gif



Kažką panašaus (t.y. į šviesų biskvitą įmaišyt maltų riešutų) aš greičiausiai ir darysiu. Tik tada klausimas, jei pvz. naudočiau ananasinio torto biskvitą, tai turbūt reiktų mažint miltų ir krakmolo kiekius? Pvz. jei dėčiau 100g maltų riešutų, tai miltų ir krakmolo dėti po 50g vietoj recepte nurodytų po 100g?
Ir dėl pakepintų riešutų ačiū už idėją, būtinai reiks pakept thumbup.gif
Atsakyti