[quote=Renata123,2009 04 03, 16:55]
Sveikos mergaites!
Susiruosiau siandien daryti, taip visu isgirta "Juodaji miska".
kadangi dariau jau ne kartą, tai galiu atsakyti, kepu jį 28 cm skersmens skardoje netiesdama ant dugno nieko, tik vos vos riebalinais pirštais patepu dugną, bet tik dugną, šonus palieku sausus. Kepu pirmiausiai vieną normą, paskui antrą. Padariusi tešlą biskvitui, jei nenoriu, kad iškiltų kupra, trinkteliu skardą į stalą, kišu į orkaitę, jei reikia su kuprele, tik supilu tešlą į skardą, ją išlyginu ir kepu 25 min. Iškepusi atidarau skardą, biskvitą persikeliu ant lentutės, išsiplaunu skardą, jau būnu išsiplakusi antrą normą ir tada vėl kepu. Jei be šokolado ir 26 cm skersmuo, manau pakaks vieno biskvito (pjaustyk po kelių valandų po kepimo, puikiai persipjauna tada), tik gerai kiaušinį su cukrumi išsiplak (plaku kol pabąla masė)
jei rytoj ir valgyti jau nori, tai gal sutepk nepatingėjusi šiandien, tortas pabręs ir bus nuo to tik skanesnis
grietinėlė neištiš tikrai
nebent biskvitus sulaistysi, kad varvėtų, ka dar, o dėl šokolado tai negaliu atsakyti, tinklelio dar nedariau