Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Cipciuk, nesustengo mano Saldukas per nakti saldytuve doh.gif Tas kremas kaip buvo skystas taip ir liko.... gal cia rududu kitoks(meksikoniskas), nors skonis toks pat. Gal sviestas per riebus (82% lenkiskas), gal kava kokia netikus (nes iki kavos viskas labai graziai atrode) g.gif
Atsakyti
Cipciuk, as taip pat turiu klausima del "Salduko". Gaminau ji vaiko gimtadieniui. Morengas isdziuvo super, kremas gavosi nerealiai skanus. Susluoksniavau viska. Palikau nakciai tortuka saldytuve. O kai istraukiau, vos neapsiverkiau: morengai sugere dregme is kremo ir gavosi KOSE sad.gif
Gerai, kad namie buvo biskvito. KOSE sukreciau tarp dvieju biskvitu, aptepiau plakta grietinele ir taip "isgelbejau" dukros gimtadienio torta...
Na, bet iki siol ramybes neduoda, kas galejo nutikti???
Atsakyti
Jezau, ale kas ten galejo nutikt blink.gif o sokoladu buvai aptepus morenga?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 04 02, 19:09)
Cipciuk, nesustengo mano Saldukas per nakti saldytuve  doh.gif  Tas kremas kaip buvo skystas taip ir liko.... gal cia rududu kitoks(meksikoniskas), nors skonis toks pat. Gal sviestas per riebus (82% lenkiskas), gal kava kokia netikus (nes iki kavos viskas labai graziai atrode)  g.gif



QUOTE(berry_girl @ 2009 04 02, 21:21)
Cipciuk, as taip pat turiu klausima del "Salduko". Gaminau ji vaiko gimtadieniui. Morengas isdziuvo super, kremas gavosi nerealiai skanus. Susluoksniavau viska. Palikau nakciai tortuka saldytuve. O kai istraukiau, vos neapsiverkiau: morengai sugere dregme is kremo ir gavosi KOSE sad.gif
Gerai, kad namie buvo biskvito. KOSE sukreciau tarp dvieju biskvitu, aptepiau plakta grietinele ir taip "isgelbejau" dukros gimtadienio torta...
Na, bet iki siol ramybes neduoda, kas galejo nutikti???



QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 02, 21:34)
Jezau, ale kas ten galejo nutikt  blink.gif o sokoladu buvai aptepus morenga?



va del tokiu dalyku as ir bijau ji daryti unsure.gif man jis taip dieviskai atrodo wub.gif

as beje dariau ale "negro bucini" taciau i krema idejau morengu gabaliuku, ir niekas nepersigere schmoll.gif


Cypciuk lens.gif ka Velykoms pasiulysit????

Atsakyti
Cipciuk didelis aciu uz spurgyciu recepta, vienu zodziu apsiedimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 02, 21:34)
Jezau, ale kas ten galejo nutikt  blink.gif o sokoladu buvai aptepus morenga?



buvau sad.gif bet galvoju, kad gal per plonas sokolado sluoksniukas buvo...
beje, kita karta bandziau isdziovintus morengus tiesiog aptepti rududu-sviesto kremu be kavos. Gavosi puikiai, bet po keliu valandu morengas ir vel pradejo minksteti. gerai, kad jau i pabaiga mano improvizuotas "torciukas" buvo biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, ar Jusu ta cukrine mase torto dengimui nesudzius budama saldytuve i plevele ivyniota per nakti? Nu liko jos man, ir nesugalvoju, ka dar siandien nulipdyt... tai ryt palipdyciau. Siandien gavosi geresne mase nei pirma karta. Tada kazko per daug pridejau, nes ji labai greit dziuvo, kad net gelytes galejau daryt, o si karta ji kaip plastilinas tokia minkstute buvo 4u.gif
Atsakyti
Man nesudžiūna, kai norėsi vėl lipdyti 10s į mikrobangų krosnelę įkišk - ir į darbą 4u.gif Aš tų masių šaldytuve pilna turiu, nes man patinka su jomis pažaisti, tai kiekvienam tortui vis kažką naujo galvoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 03, 16:14)
Man nesudžiūna, kai norėsi vėl lipdyti 10s į mikrobangų krosnelę įkišk - ir į darbą 4u.gif Aš tų masių šaldytuve pilna turiu, nes man patinka su jomis pažaisti, tai kiekvienam tortui vis kažką naujo galvoju tongue.gif

kažkaip seniai matėm tortukų ax.gif blush2.gif
Atsakyti
norėjau paklausti... darysiu torto pertepimą su kava, kuo geriau laistyti biskvitą?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 04 03, 17:26)
norėjau paklausti... darysiu torto pertepimą su kava, kuo geriau laistyti biskvitą?


Koks biskvitas? Šokoladinis ar baltas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!
Susiruosiau siandien daryti, taip visu isgirta "Juodaji miska". Kadandi torta darysiu pirma karta, tai labai noreciau Jusu patarimu. Kepsiu ji 26cm formoje, nusprendziau daryti be tarpinio sluoksnio (t.y. be to sokolado). Turiu atidaroma forma, ar i ja reikia itiesti kepimo popieriu? Ar kepti visa tesla iskarto, ar geriau kiekviena laksteli atskirai? Grietinele nusipirkau 36% "Zemaitijos", Cipciukas ja rekomenduoja ir sako,kad jokiu standikliu det nereikia (o man taip baisu ar tikrai ji neistiz?)? Ir dar: noriu aplieti ji sokoladu (baltu ir juodu, a'la tinkleli padaryti), geriau tai daryti rytoj (nes valgysim ji ryt) ar galiu is karto ir deti i saldytuva (ar sokoladas nuo to nepabals)?
Rodos kol kas tiek blush2.gif
Nuosirdziai dekoju uz pagalba!!! mirksiukas.gif

P.S. klausiau vienoj temoj, bet taip ir negavau nei vieno atsakymo, tikiuosi niekas nusupyks, kad ir cia psaikartoju.
Aciu! rolleyes.gif
Atsakyti