Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 03 31, 21:56)
na as bandyciau toki padaryti torta vokietijoje, tik nezinau koks jis ten bus g.gif tai cia kaip grietinele ir varske maisyta?

Ne, tiesiog mase tokia vientisa, atrodo kaip sustingusi grietinele. Na gal foto tau idet g.gif ten be varskes.
Atsakyti
labutis CIPCIUK,rasau siaip pirma karta,nors jau du men.stebiu visus jusu kepinius,ir tiesiog jumis zaviuosi,ir tiesiog noreciau jusu paklausti,darysiu torta jaunyste,gal zinote siam tortukui pertepima,girdejau kad pertepamas zefyriniu kremu
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 03 31, 21:56)
na as bandyciau toki padaryti torta vokietijoje, tik nezinau koks jis ten bus g.gif tai cia kaip grietinele ir varske maisyta?

Vokietijoje tikrai rasi kiekvienoje parduotuvėje prie sūrių arba pieno produktų. taip ir vadinsis- Mascarpone.pvz. toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 01 balandžio 2009 - 09:28
Labas rytas,

Cipciuk noriu kepti Jūsų spurgytes, kurios yra šios temos pradžioje, bet kadangi esu kepėja "profesionalė" biggrin.gif tai norėjau paklaust ar kai tešla pakylą pireš kočiojimą reikia dar ją išminkyt ar tiesiog pakilusią dėt ant stalo ir kočiot ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2009 04 01, 09:35)
Labas rytas,

Cipciuk noriu kepti Jūsų spurgytes, kurios yra šios temos pradžioje, bet kadangi esu kepėja "profesionalė"  biggrin.gif tai norėjau paklaust ar kai tešla pakylą pireš kočiojimą reikia dar ją išminkyt ar tiesiog pakilusią dėt ant stalo ir kočiot ? rolleyes.gif

Sveika,
nors as ne Cipciukas ax.gif bet gal galiu patarti. Jei turi omeny spurgas "Ziedelius", tai sias spurgytes jau dariau daug kartu, as asmeniskai pakilusia tesla iskarto dejau ant stalo ir kociojau. Ir visa laika spurgytes gaudavosi kuo puikiausiai ir skaniausiai thumbup.gif (Aciu Cipciukui uz recepta!)
Tikiuosi, Cipciukai, nesupyksi, kad atsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariau siandiena mielines spurgas ziedelius, esu labai dekinga uz receptuka Cipciukui 4u.gif labai skanios ir super thumbup.gif apsivalgiusi sedziu nestuke.gif
Atsakyti
Noriu ir as tu spurgu!!! unsure.gif

O Cipciuk, tas Nevezis, man jau visai superinis tortas pasidare lotuliukas.gif vakar buvo siaip sau, nes riebus, o siandien liuks!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 15:24)
Noriu ir as tu spurgu!!!  unsure.gif

O Cipciuk, tas Nevezis, man jau visai superinis tortas pasidare  lotuliukas.gif vakar buvo siaip sau, nes riebus, o siandien liuks!!!!!!!!!!!

Šiaip Cypciukas suretino savo apsilankymus. Kiek liūdna žinoma.
Vakar apžiūrėjau Cypciuko galerija...aišku likau be amo smile.gif
Atsakyti
sveikutes,as manau kaip turetu buti malonu cipciukui kad mes visos jos laukiam,as tiesiog suzaveta kaip zmogus dalinasi savo patirtimi,gal as rasau ne i tema,bet nezinau kur jai padekoti uz jos kantrybe,didelis jums aciu cipciuk...ir visada jusu laukiam... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 08 11, 11:37)
As dezutes darausi pati ,senamiestyje (KAUNE) yra popieriaus parduotuve ten kokio tik nori storumo popieriaus yra ( turiu omeni kardono ),lapai dideli iseina dezute labai dideliam tortui ,kaina vieno lapo apie 2 lt.( lyktai 1,70 lt, ) ,o paskui susibraizai su liniuote truputi su zirklemis irezi , ikerpi ir susegi ( galima su savarzelemis jeigu neturi susegejo ,arba su lipne juostele suklijuoji ) ,labai patogu gali pasidaryti koki nori dydi .Ta parduotuve randasi netoli parduotuves " VISKAS KEPEJOMS " . O prie BAZES kaskur yra gatavu ,bet dcigubai brangiau ir reikia dideli kieki pirkti . mirksiukas.gif

gal galite tiksliau kur ta popieriaus parduotuve?
Atsakyti
Išbandžiau ir aš spurgytes. Dėkui labai cipciukui už receptuką ir paaiškinimą kaip kildinti mieles 4u.gif

Aišku vaizdelis nelabai koks, bet užtai buvo labai skanu drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2009 04 01, 09:35)
Labas rytas,

Cipciuk noriu kepti Jūsų spurgytes, kurios yra šios temos pradžioje, bet kadangi esu kepėja "profesionalė"  biggrin.gif tai norėjau paklaust ar kai tešla pakylą pireš kočiojimą reikia dar ją išminkyt ar tiesiog pakilusią dėt ant stalo ir kočiot ? rolleyes.gif

Kai tesla pakils , dek ant stalo iskociok ir isspausk spurgiukes , nereikia jos perminkyti schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 14:24)
Noriu ir as tu spurgu!!!  unsure.gif

O Cipciuk, tas Nevezis, man jau visai superinis tortas pasidare  lotuliukas.gif vakar buvo siaip sau, nes riebus, o siandien liuks!!!!!!!!!!!

Visi tortai , kai pastovi , buna skanesni mirksiukas.gif

Ingriduska , baik , bu ausys kaista lotuliukas.gif
blush-anim-cl.gif

MAMICY.....ji prie AREVITOS netoli , ant kampo yra maisto parde , lygtai SILAS , va isuku i ta gatvele ir paejus 10 metru rasi popieriaus parde ...ten jo yra biggrin.gif

Apple tree.....man labai malonu , kad mes taip gerai visos sutaremia ( nors yrs isimciu rolleyes.gif ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 balandžio 2009 - 02:05