Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Renata123 @ 2009 03 28, 16:25)
Sveikos!
Mergaites, patarkite prasau! Labai noriu padaryti tingini, bet turiu labai nedaug sviestuko. Kaip manot, ar galima ideti dali sviesto ir dali margarino skirto kepiniams (EVE arba Vilniaus)? Nors man paciai si ideja atrodo itartinai, bet gal kas daret ar nusimanot ar toks variantas tinkamas?!  g.gif
Dekoju!  mirksiukas.gif

Gal sokolado turi, geriau jau sokolada istirpink kartu su sviestu ir idek, tikrai skaniau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 28, 16:25)
Sveikos!
Mergaites, patarkite prasau! Labai noriu padaryti tingini, bet turiu labai nedaug sviestuko. Kaip manot, ar galima ideti dali sviesto ir dali margarino skirto kepiniams (EVE arba Vilniaus)? Nors man paciai si ideja atrodo itartinai, bet gal kas daret ar nusimanot ar toks variantas tinkamas?!  g.gif
Dekoju!  mirksiukas.gif

as dariau ir vien is eve, maniskiams suejo thumbup.gif
Atsakyti
laurindre, Lusasita aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Deja, sokolado neturiu, tik kakao.
Lusasita sakyk, kai darei vien su EVE skonis nelabai pasikeite?
Atsakyti
aš sakiau, aš sakiau, jau kaip driokstels doh.gif ir pačiu laiku, man Velykoms buvo kilusi viena idėja, o dabar gavau praktinį pamokymą, kaip įgyvendinti, labai gražus Nevėžis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 28, 19:58)
aš sakiau, aš sakiau, jau kaip driokstels doh.gif ir pačiu laiku, man Velykoms buvo kilusi viena idėja, o dabar gavau praktinį pamokymą, kaip įgyvendinti, labai gražus Nevėžis thumbup.gif

Kur tas Nevėžis lens.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 28, 20:06)
Kur tas Nevėžis lens.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...papuošimų temoje .... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif labai dažnai paskaitinėju šitą temą, alia pati tingiu kelti savo gaminius... blush2.gif
Dabar turiu klausimą Cipciukui (na ir kitoms kurios darė šį tortuką) dėl "Jūros dugno", kaip manote, ar vietoj abrikosų džemo tiktų ten pvz. vyšnių įdaras kepiniams (tas kur būna pirkti)? Noriu vyrui pagaminti tortą, o jis labiausiai mėgsta šokoladinius su vyšniom, o visi juodi miškai ir t.t. jau seniai išbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maripe: 30 kovo 2009 - 16:20
Aš nors dar ir nekepiau "Jūros dugno", bet manau, kad gali džemą pakeisti pagal savo skonį smile.gif Nemanau, kad tai pagadintų tortuką, na bet gal Cipciuko ar bandžiusių mamyčių nuomonė skirsis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 30 kovo 2009 - 16:18
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 30, 17:17)
Aš nors dar ir nekepiau "Jūros dugno", bet manau, kad gali džemą pakeisti pagal savo skonį smile.gif  Nemanau, kad tai pagadintų tortuką, na bet gal Cipciuko ar bandžiusių mamyčių nuomonė skirsis... ax.gif

Tai va, pagal mane atrodo, kad ir turėtų tikti, alia noriu išgirsti iš tų, kurios jau jį ragavo ir žino kas per skonis smile.gif ačiū už atsakymą wink.gif
Atsakyti
Du kartus kepiau Juodąjį mišką, esminis klausimas: kremas 1-am biskvitui norma parašyta ar ten abiems turi užtekti g.gif aš sudedu 2 indelius unsure.gif na ir papuošimui lieka kažkiek iš to pačio, kaip Jūs darot?
Atsakyti
Olesta , šitą tortą dar niekada nedariau iš pilnos normos schmoll.gif ....tiesiog bijau ką sumeluoti , tiesiog plaku kiek man atrodo reikia ( na pagal skonį ) , vienos mėgsta daugiau kremo , kitos - mažiau , jei pritrūkstu - dasiplaku smile.gif

Maripe , dėk pagal savo skonį , tikrai man atrodo , kad nuo vyšnių jis nesuprastės smile.gif

Atsakyti
Ačiū 4u.gif o kai darot iš ne pilnos normos, kokio skersmens skardoj kepat, kad biskvitų išeitų pakankamai? Tris dedat tada į tortą?
Atsakyti