Kiek laiko negenda aisingas? Tas kur naudojamas rožėms iš cukrinės masės klijuoti?
QUOTE(Olesta @ 2009 03 26, 14:15)
Kiek laiko negenda aisingas? Tas kur naudojamas rožėms iš cukrinės masės klijuoti?
Prisidaryk papuosimu ir nereiks jo laikyt saldytuve
QUOTE(rudenine @ 2009 03 26, 09:14)
rimtai, prazioplinau kazkaip ipratus buvau paprastas spurgytes barstyti cukraus pudra, tai ir tas pabarsciau siandien liko vos kelios spurgos, istirpo greitai
net nepagalvojau, kad galima cukru o ne pudra bert
Cypsiuk, kokios proporcijos kremo su tuo pusfabrikačiu vaniliniu? kažkurioj temoj buvau užmačius, buvot rašę, kažkaip mažiau pieno ir daugiau sviesto ( negu parašyta ant pakelio) bet nebežinau kiek tada radau ir dariau, man labai tiko papuošimams - toks kietokas buvo, gerai laikės ... ir durna galva, neužsirašiau
Cipciuk, o man keksiukai su zemes riesutu sviestu nesigavo - tesla isejo tokia kaip gumine - pakilt pakilo, bet skonis buvo toks, lyg butu visai neiskiles kepinys.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 26, 15:19)
Prisidaryk papuosimu ir nereiks jo laikyt saldytuve
tai aš dėl jų ir klausiu, man yra likę aisingo, padaryčiau papuošimų, kad išdžiūtų, tai matyt gerai sumislijau
Laba diena, norėjau paklausti,kur yra keksas su cukatomis, aš anąsyk dariau ir jos man liko ant dugno, kažkur skaičiau bet neatsimenu, reikia apvilioti miltuose ar krakmole?
QUOTE(Olesta @ 2009 03 26, 13:58)
Aš tai Valerijankės butelį apsikabinus laukiu josios pasirodymo, nes tokios tylos reiškia, kad atbildės kaip griausmas vėl su kokiu atominiai saldžiu užtaisu ir užkratu
kur Cipciukas dingo
QUOTE(kutvela @ 2009 03 25, 19:52)
laba diena, cipsiuk noriu paklaust, gal turit šimtalapio receptą su mėsa? valgiau vienam gimtadienį ,labai patiko, norėčiau ir namie paandyt išsikept
ČIA CIPCIUKAS , NESERGU , ALE DRAUGĖ LIGONINĖJ PO OPERACIJOS , BET JAU GERIAU , TAI AŠ ČIA SU JUMIS
--------------------------------------------------------------------------------------------
Dabar dėl to šimtalapio su mėsa , nu ten nėra šimtalapis , tai totoriškas pyragas su arbūzu ( moliūgu ) , tu turėjai jį ten rasti , supjaustytą gabaliukais , tas pytagas su mėsos gabaliukais , ir idomus skoniu - sūriai salstelėjes ...tikiuosi apie tą patį kalbame , nes kitokio tikrai nežinau ...tik bėda tame , kad mano šeimyna jo į burną neima , ir recepto aš neturiu , o mano puseserė tikrai jį kepa , tik nežinau ar ji žinos proporcijas , nes kepė mano močiutė , paskui , puseserės mama , o dabar ir ji , tik žinai , viską daro igudimas - viską deda iš akies .....bet tirai paklausiu ir duosiu žinią
--------------------------------------------------------------------------------------------
Oksiuk , jei jos nuskendo ant dugno , reiškiasi per skysta tešla , kiek kepiau nu niekada neskesta , nei cukatai , nei razinos ...pamėgink dadeti keleta šaukštų miltų .
--------------------------------------------------------------------------------------------
Uzniukai , pieno per puse , sviesto idėk 200g. o ne 80 g. kaip parašyta
---------------------------------------------------------------------------------------------
Editam , nu labai gaila , bet jie ir yra toki ...nu kitoki nei iprastiniai , nes jie neriebūs , bet kodėl guminiai gavosi
Sveikos!
Mergaites, patarkite prasau! Labai noriu padaryti tingini, bet turiu labai nedaug sviestuko. Kaip manot, ar galima ideti dali sviesto ir dali margarino skirto kepiniams (EVE arba Vilniaus)? Nors man paciai si ideja atrodo itartinai, bet gal kas daret ar nusimanot ar toks variantas tinkamas?!
Dekoju!
Mergaites, patarkite prasau! Labai noriu padaryti tingini, bet turiu labai nedaug sviestuko. Kaip manot, ar galima ideti dali sviesto ir dali margarino skirto kepiniams (EVE arba Vilniaus)? Nors man paciai si ideja atrodo itartinai, bet gal kas daret ar nusimanot ar toks variantas tinkamas?!
Dekoju!