Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(lotute @ 2009 03 25, 18:07)
mergaites gelbekit, dariau meduti pertepima su grietinele, grietinele susisuko i sviesta, kan dabar daryti  doh.gif


reikai kita grietinele plakti mirksiukas.gif ,grietinele turi buti gerai atsaldyta
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 03 25, 21:08)
reikai kita grietinele plakti mirksiukas.gif ,grietinele turi buti gerai atsaldyta

Griūk negyvas patarimas jėgiškas thumbup.gif tik žmogus klausia ką daryt, kaip su tuom turimu sviestu išsisukt, juk išmesti gaila. 4u.gif manau ir durniui aišku būtų, kad nusipirkt ir plakti kitą grietinėlę doh.gif
Atsakyti
[quote=kulwerstukas,2009 03 25, 23:35]
Griūk negyvas patarimas jėgiškas thumbup.gif

sorry, bet taip skaniai nusijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 25, 20:08)
o kodėl jus barstot tas spurgas cukraus pudra...????? juk recepte nurodyta,jog cukrum reikia barstyt,jis ne taip susigeria ir yra saldžiau.


rimtai, prazioplinau blush2.gif kazkaip ipratus buvau paprastas spurgytes barstyti cukraus pudra, tai ir tas pabarsciau tongue.gif siandien liko vos kelios spurgos, istirpo greitai thumbup.gif
Atsakyti
Neaplenkė ir manęs mielinių spurgų kepimo manija. Su 550D miltais ir pakeliu (7g) sausų mielių gavosi puikiai thumbup.gif
Ačiū Cipciukui už receptą 4u.gif
Fotografuoti, deja, nebėra ką unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!
Susiruosiau dabar daryti morengus is beze. Sakykite, kai dziovinat orkaiteje, reikia dureles laikyti pravertas? Nes vienur radau, kad Cipciukas rase, kad durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm (virsuje). O kitur, kad uzdarytos. O gal as cia kazka painioju? g.gif Niu, bandysiu, jei isvis gausis isplakti tuos baltymus su sirupu.
Papildyta:
Ir dar.... Prasau padekite!!!
120g cukraus, kiek cia mazdaug ml? Nes svarstykliu neturiu, o tik matavimo inda, kur surasyti ml....
Aciu uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 26, 10:43)
Sveikos mergaites!
Susiruosiau dabar daryti morengus is beze. Sakykite, kai dziovinat orkaiteje, reikia dureles laikyti pravertas? Nes vienur radau, kad Cipciukas rase, kad durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm (virsuje). O kitur, kad uzdarytos. O gal as cia kazka painioju?  g.gif  Niu, bandysiu, jei isvis gausis isplakti tuos baltymus su sirupu.
Papildyta:
Ir dar.... Prasau padekite!!!
120g cukraus, kiek cia mazdaug ml? Nes svarstykliu neturiu, o tik matavimo inda, kur surasyti ml....
Aciu uz pagalba!


Aš laikiau praviras apie 5 cm ir teperatūrą stačiau apie 100 C. O cukraus kai pasveriau svarstyklėm 120 g ir suberiau į stiklinę (250 ml) tai gavos puse stiklinės g.gif tai turbūt panašiai ir yra - apie 120 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 26, 11:41)
Aš laikiau praviras apie 5 cm ir teperatūrą stačiau apie 100 C.  O cukraus kai pasveriau svarstyklėm 120 g ir suberiau į stiklinę (250 ml) tai gavos  puse stiklinės g.gif tai turbūt panašiai ir yra - apie 120 ml  g.gif

aciu uz atsakyma!!! mirksiukas.gif
Mano beze jau orkaiteje biggrin.gif Net nzn ar man jie gavosi, na lygtais viskas labai panasu, kaip ir Ciupciukas nuotraukas rode (step-by-step). O kremas jau koks skaaanus! Jei cia butu tik man, tai man ir kepti nereikia, as ji ir taip galeciau suvalgyti lotuliukas.gif
Tik mano forma nelabai grazi tu morengu, nes pirma karta gyvenima laikiau konditerini maiseli rankose doh.gif
Papildyta:
Tiesa, kai ipyliau sirupa, tai plakiau gal apie 7-8 min, nes mano mikseris jau dumus pradejo leisti, kuo toliau, tuo labiau doh.gif As turiu kombaina ir yra ten indas ir sluotele skirta baltymu ir kremu plakimui, kazin ar gautusi ten padaryt, ar sudeginciau savo kombaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 26, 11:43)
Sveikos mergaites!
Susiruosiau dabar daryti morengus is beze. Sakykite, kai dziovinat orkaiteje, reikia dureles laikyti pravertas? Nes vienur radau, kad Cipciukas rase, kad durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm (virsuje). O kitur, kad uzdarytos. O gal as cia kazka painioju?  g.gif  Niu, bandysiu, jei isvis gausis isplakti tuos baltymus su sirupu.
Papildyta:
Ir dar.... Prasau padekite!!!
120g cukraus, kiek cia mazdaug ml? Nes svarstykliu neturiu, o tik matavimo inda, kur surasyti ml....
Aciu uz pagalba!


120 g cukraus-120 ml, man kazkada Cypciukas svere ax.gif nes ir as svarstykliu dar nenusipirkau doh.gif

QUOTE(Renata123 @ 2009 03 26, 13:21)


Tiesa, kai ipyliau sirupa, tai plakiau gal apie 7-8 min, nes mano mikseris jau dumus pradejo leisti, kuo toliau, tuo labiau  doh.gif  As turiu kombaina ir yra ten indas ir sluotele skirta baltymu ir kremu plakimui, kazin ar gautusi ten padaryt, ar sudeginciau savo kombaina?  g.gif



as tai gerai isplaku baltymus, iberiu c.r. tada issiverdu sirupa ir ji supylus i baltimus paplaku apie 2-3 min
viskas puikiai gavosi thumbup.gif

beje, kai dariau is L kiausiniu, niekas nesigavo schmoll.gif plakiau gal 15 min,dar sirupo viriau... galiausa isdiovinau blyna, kuri sudejau i torta.
si karta is 2 M kiausu ir 24o g. cukraus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur cipciukas dingo? unsure.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 26 kovo 2009 - 12:51
Aš tai Valerijankės butelį apsikabinus laukiu josios pasirodymo, nes tokios tylos reiškia, kad atbildės kaip griausmas vėl su kokiu atominiai saldžiu užtaisu ir užkratu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE
beje, kai dariau is L kiausiniu, niekas nesigavo  schmoll.gif plakiau gal 15 min,dar sirupo viriau... galiausa isdiovinau blyna, kuri sudejau i torta.
si karta is 2 M kiausu ir 24o g. cukraus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma!!!
O as dariau is L kiausiniu ir man kuo puikiausiai gavosi! Is pirmo karto! ax.gif Tik galvoju gal siek tiek perdziovinau savo morengiukus g.gif Padariau daugmaz graikisko dydzio ir dziovinau apie 1-1,5h tai valgant jie siek tiek trupa ir tokie gan kietoki. Ar taip ir turi buti?
Aciu mergaites uz pagalba!
P.S. saldytuve guli dar 2 baltymai doh.gif
Atsakyti