Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(alkapone @ 2009 03 25, 14:06)
laba diena,
sakykit prasau i medaus torta koki medu deti?aciu

Gali dirbtinį arba natūralų.Cipsiukas dirbtinį deda.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 25, 14:42)
Ačiū  mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar klausimas; turiu rikotos sūrio,jį galima pamaišyt su grietinėle? pirkau,vietoj maskarponės.Bet irgi skanulis.

MAn jie tokie patys Maskarponė ar Rikota
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2009 03 25, 08:16)
Sveikos  4u.gif  Vakar aptikau si puslapiuka, tai tik vidurnakti nuejau miegoti, o ryte atsikelus lekiau tiesiai prie kompo  blush2.gif Visos kokios saunuoles, o iliustracijos tiesiog viliote vilioja  thumbup.gif  Linkiu ir toliau kepti ivairius skanestus  4u.gif
susiruosiau kepti ir as sias skanybes  ax.gif  viena rase, kad nesigavo, nes naudojo miltus 550 D, as paziurejau savuosius, tokie pat  verysad.gif  tai ir man gali nesigauti  g.gif  ar paprasciausiai maziau sukti galva ir nusipirkti 405 D  smile.gif  is anksto aciu uz atsakyma  4u.gif

pasmane miltai 550be raides isvis g.gif Spurgos maniskiams saldziaruriams blush2.gif pasirode becukres ... Pati neragavau. ax.gif .Dar ir dabar nubegau paziuret ,gal blogai nusirasiau, kad 50 gr cukraus.

Kazi , o jei deciau daugiau cukraus,ar gautusi ???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 25, 17:10)
pasmane miltai 550be raides isvis  g.gif  Spurgos maniskiams saldziaruriams  blush2.gif  pasirode becukres ... Pati neragavau.  ax.gif .Dar ir dabar nubegau paziuret ,gal blogai nusirasiau, kad 50 gr cukraus.

Kazi , o jei deciau daugiau cukraus,ar gautusi ???

Bet gi cukrum reik aplipdyt jau iškepusias spurgytes,tada jos labai saldžios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 25, 14:33)
MAn jie tokie patys Maskarponė ar Rikota

O kiek rikota kainuoja?
Atsakyti
nugi prisikepiau as tu mieliniu spurgu thumbup.gif isejo tikrai puikios, iskilusios, minkstos thumbup.gif namiskiams labai patiko, o man cukraus galejo buti daugiau, nors ir gerokai uzbarsciau cukraus pudros blush2.gif nesigailiu isbandzius sio recepto, aciu 4u.gif beje, miltu nepirkau, naudojau tuos 550 D smile.gif

dabar kokia diena bandysiu kepti "Napoleona" pagal Misele smile.gif

Atsakyti
pribarsciau ar irgi pudros nemenkai, nuotraukas buvau ikelusi, bet ... nu islepinta matyt jau chebra mano ax.gif
Atsakyti
mergaites gelbekit, dariau meduti pertepima su grietinele, grietinele susisuko i sviesta, kan dabar daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 25, 17:59)
O kiek rikota kainuoja?

šandien kaip tik ją pirkau beveik 5 litai.

QUOTE(rudenine @ 2009 03 25, 18:18)
nugi prisikepiau as tu mieliniu spurgu  thumbup.gif  isejo tikrai puikios, iskilusios, minkstos  thumbup.gif  namiskiams labai patiko, o man cukraus galejo buti daugiau, nors ir gerokai uzbarsciau cukraus pudros  blush2.gif  nesigailiu isbandzius sio recepto, aciu  4u.gif  beje, miltu nepirkau, naudojau tuos 550 D  smile.gif 

dabar kokia diena bandysiu kepti "Napoleona" pagal Misele  smile.gif

QUOTE(Lusasita @ 2009 03 25, 18:44)
pribarsciau ar irgi pudros nemenkai, nuotraukas buvau ikelusi, bet ... nu islepinta matyt jau chebra mano  ax.gif

o kodėl jus barstot tas spurgas cukraus pudra...????? juk recepte nurodyta,jog cukrum reikia barstyt,jis ne taip susigeria ir yra saldžiau.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 25, 19:08)
šandien kaip tik ją pirkau beveik 5 litai.
o kodėl jus barstot tas spurgas cukraus pudra...????? juk recepte nurodyta,jog cukrum reikia barstyt,jis ne taip susigeria ir yra saldžiau.

5 lt uz 500 g???
Atsakyti
laba diena, cipsiuk noriu paklaust, gal turit šimtalapio receptą su mėsa? valgiau vienam gimtadienį ,labai patiko, norėčiau ir namie paandyt išsikept blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 25, 19:17)
5 lt uz 500 g???

schmoll.gif 250 gr už 5 lt.
Atsakyti