Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(roka @ 2009 03 25, 11:54)
Kaip skaniai atrodo 

Aciu ax.gif

Gal kasnors galite man paaiskinti kuo skiriasi miltai 550 D IR 550 E?Man mama atveze miltu bet jie su E raide ar tinkami jie kepti bandeles ar pyragus?
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 03 25, 09:47)
Laba diena,pirma kart bandziau kepti bandeles  blush2.gif
"Pliuskos"
user posted image
Dejau 4 saukstus cukraus,bet man jos vistiek nesaldzios  ax.gif O ju virsus turi buti traskus ar minkstas?Man jos gavosi su labai plona traskiau plutele,bet laaabai skanios  minkstutes thumbup.gif

noriu pliusku thumbup.gif
As siandien pagaminau vyniotini su sokolado idaru ,bet kremas nestingsta...gavosi kazkaip ne taip gaila... schmoll.gif
Atsakyti
O man su beze koks sh gaunasi.Nesuprantu ka ne taip padariau??baltymu isplakiau tikrai gerai,buvo standus,sirupas gal,bet viriau ilgokai,neparudo,supyliau,pradejau plakti,gavosi kazkokia blizganti mase,jokiu ten dzibuku ne nesvajot.Plakiua,kol uzkaito mikseris,niekas net nebande geriau darytis,susinervijau juodai...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 20:48)
Taip ....grietinėlės , sviestinis ....va su plikytu nebandžiau , tai nepasakysiu  schmoll.gif

Ačiū labai.

Tiesa, o kaip ir su kuo geriau išlyginti užpiltą ant viršaus šokoladą?
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 25, 12:11)
O man su beze koks sh gaunasi.Nesuprantu ka ne taip padariau??baltymu isplakiau tikrai gerai,buvo standus,sirupas gal,bet viriau ilgokai,neparudo,supyliau,pradejau plakti,gavosi kazkokia blizganti mase,jokiu ten dzibuku ne nesvajot.Plakiua,kol uzkaito mikseris,niekas net nebande geriau darytis,susinervijau juodai...

Jeigu masė jau buvo blizganti,tai gerai,bet gal plakiai per mažai? įstatyti į šaltą vandeni ir plakti ne mažiau 10 min.

Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 25, 12:11)
gavosi kazkokia blizganti mase,jokiu ten dzibuku ne nesvajot.Plakiua,kol uzkaito mikseris,niekas net nebande geriau darytis,susinervijau juodai...

Tik ką ir aš pabandžiau beze pagal cipciuką - supylus sirupą man irgi gavosi skystoka blizganti masė, pradžioj išsigandau, bet po to plakiau plakiau ir susiplakė. Gavosi tokia kieta masė, kad buvo sunku sudėt į konditerinį maišą - negalėjau iškrapštyti iš šaukšto. Manau per mažai plakei.
Bet man nutiko kita bėda-džiovinu dabar morengiukus, o ant jų atsirado daug pūslyčių. Pradžioje galvojau, kad tai cukraus kristalai, gal blogai sirupą išviriau, bet ten ne cukrus, ten tikrai oro puslytės g.gif Ką padariau ne taip? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 25 kovo 2009 - 13:14
Cipsiukai,noriu paklaust.Nusižiūrėjau jūsų kremą,tepsiu tortą.O ar galima į tą kremą ne tarkuotą,bet ištirpintą šokoladą dėti? kas kažin gautusi?

Kremui grietinėlę gerai išplakti su cukrumi ir tirpia kava , supilti šokoladą ir riešutrus , juo pertepti biskvitą ir suvynioti .
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 25, 11:19)
Cipsiukai,noriu paklaust.Nusižiūrėjau jūsų kremą,tepsiu tortą.O ar galima į tą kremą ne tarkuotą,bet ištirpintą šokoladą dėti? kas kažin gautusi?

Kremui grietinėlę gerai išplakti su cukrumi ir tirpia kava , supilti šokoladą ir riešutrus , juo pertepti biskvitą ir suvynioti .

Dek,gausis sokoladinis kremas,tik atvesink,as taip darydavau sokoladini krema mirksiukas.gif
Atsakyti
As kai tik idedu citrinos rugsties i beze, iskart sutirsteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 25, 11:29)
As kai tik idedu citrinos rugsties i beze, iskart sutirsteja smile.gif

Sutirstejo ir man,bet pasidare tokia gumine mase,idejau i salta vandeni,kuo daugiau plakiau,tuo labiau daresi neimanoma plakti g.gif ,sukisau toki blyna i orkaite,padarysiu deserta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 25, 13:26)
Dek,gausis sokoladinis kremas,tik atvesink,as taip darydavau sokoladini krema mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar klausimas; turiu rikotos sūrio,jį galima pamaišyt su grietinėle? pirkau,vietoj maskarponės.Bet irgi skanulis.
Atsakyti
laba diena,
sakykit prasau i medaus torta koki medu deti?aciu
Atsakyti