Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 19:22)
Taip , pabandyk iš vieno baltymo , nors iš vieno labai sunku gerą beze padaryti  g.gif ...bet tiesiog pasižiūrėsi kas per spalva gausis , paskui parašyk , kaip  sekėsi , gerai ???..... mirksiukas.gif

o kodėl iš vieno sunku g.gif aš ir dariau iš vieno viskas čiki gavos thumbup.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 03 24, 19:27)
Vieną kart viriau su juodųjų serbentų sirupu, tai galutinė bezės spalva gavosi švelniai rožinė. Su mėlynemis tai nežinau... Žinau, tik, kad su vyšnių sirupu bus negraži pilka spalva. Man su serbentais viskas gavosi smile.gif

doh.gif kaip tik dabar tik vyšnias ir turiu doh.gif o jau žadėjau eit bandyt tongue.gif na reiks luktelt tada...

O kakavos galima dėt?
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 24, 20:36)
o kodėl iš vieno sunku g.gif aš ir dariau iš vieno viskas čiki gavos thumbup.gif
doh.gif kaip tik dabar tik vyšnias ir turiu  doh.gif o jau žadėjau eit bandyt tongue.gif na reiks luktelt tada...

O kakavos galima dėt?

Nemanau schmoll.gif Abejoju ar kasnors bandė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man sunkoka unsure.gif unsure.gif ....nesigauna " super " schmoll.gif

Drąsiai dėk , ne kartą dejau , tik labai tamsios neišgausi schmoll.gif , bet bus tokia gražiai šviesi kakava , ir tirpi kava tinka .....dėk tada , kai supilsi sirupą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 17:29)
IR MAN SKANIAU , BET TURI TRYPUTI ATVĖSINTI ŠOKOLADĄ , NES NUO KARŠČIO GALI SUSILIETI SU ŠOKOLADU , IR VAIZDELIS BUS NE KOKS schmoll.gif

Tai tokiu būdu viršui aptepti tinka bet koks kremas? Ar yra išimčių?
Atsakyti
Taip ....grietinėlės , sviestinis ....va su plikytu nebandžiau , tai nepasakysiu schmoll.gif
Atsakyti
Merginos rasau cia nes daugiau cia lankosi kepeju. sestadieni pagaliau planuojam kelione i lenkija. rasykit az kiek ko reikia: kremai (krem do tortuv), maciau yra peistuku spalvotu (4 spalvos) piesti galima ant meduoliu ir t.t. taip pat yra saldainiu formos pupeles (papuosimui moka tortui manau jie liuks tiktu), pabarstukai visi tokie kaip pas mus. tad laukiu i az jei kam nors ko nors reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakar aptikau si puslapiuka, tai tik vidurnakti nuejau miegoti, o ryte atsikelus lekiau tiesiai prie kompo blush2.gif Visos kokios saunuoles, o iliustracijos tiesiog viliote vilioja thumbup.gif Linkiu ir toliau kepti ivairius skanestus 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 03:10)
MIELINĖS SPURGOS " ŽIEDELIAI "

susiruosiau kepti ir as sias skanybes ax.gif viena rase, kad nesigavo, nes naudojo miltus 550 D, as paziurejau savuosius, tokie pat verysad.gif tai ir man gali nesigauti g.gif ar paprasciausiai maziau sukti galva ir nusipirkti 405 D smile.gif is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
MAno miltai kaip ir taviškiai, mielės sausos, ale gavosi puikumėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 25, 09:47)
MAno miltai kaip ir taviškiai, mielės sausos, ale gavosi puikumėlis smile.gif

aisku, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2009 03 25, 08:16)
susiruosiau kepti ir as sias skanybes  ax.gif  viena rase, kad nesigavo, nes naudojo miltus 550 D, as paziurejau savuosius, tokie pat  verysad.gif  tai ir man gali nesigauti  g.gif  ar paprasciausiai maziau sukti galva ir nusipirkti 405 D  smile.gif  is anksto aciu uz atsakyma  4u.gif

Sveika,
zinok ir pas mane tokie patys miltai. Jau kepu tas spurgas antra diena is eiles, gaunasi suuuper skanios ir mieles sausas dedu. Tad nebijok, tikrai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,pirma kart bandziau kepti bandeles blush2.gif
"Pliuskos"
user posted image
Dejau 4 saukstus cukraus,bet man jos vistiek nesaldzios ax.gif O ju virsus turi buti traskus ar minkstas?Man jos gavosi su labai plona traskiau plutele,bet laaabai skanios minkstutes thumbup.gif
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif Turiu dar gabaliuką mielių, kaip tik sukau galvą, ką čia išsikepus g.gif
Dar turiu ruginių miltų maišiuką, cipciuk, gal kažką skanaus mokate iš jų? Pirkau kepti sūrius sausainius prie alaus, bet tokia neskanūs gavosi, kad teko išmest. Dabar liko maišiokas tų miltų.
Atsakyti