Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 24, 13:26)
Į šiltą pienuką su cukrumi sutrupinti mieles jei šviežios, išmaišyti ir šiltai palaikyti.
Jei sausos irgi į šiltą pieną  su cukrumi, kol putelė tokia kaip kepurėlė atsiranda ir vsio smile.gif

aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
nu žinot bandžiau atsilaikyt, bet ir aš kepu tas spurgas, ot virusas pasklido lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei norėčiau gauti "spalvotą" bezę, kokiam jos gamybos procese reikia dėti dažus? Turiu dažus miltelių pavidalu.

Jei torto viršų puošiu tirpintu šokoladu, ar reikia viršutinį lakštą patepti kremu, ar pilti šokoladą tiesiog ant viršaus?
Atsakyti
man skaniau, kai sokoladas pilamas ant truputi patepto virsutinio sluoksnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 03 24, 15:35)
Jei norėčiau gauti "spalvotą" bezę, kokiam jos gamybos procese reikia dėti dažus? Turiu dažus miltelių pavidalu.

Jei torto viršų puošiu tirpintu šokoladu, ar reikia viršutinį lakštą patepti kremu, ar pilti šokoladą tiesiog ant viršaus?

IR MAN SKANIAU , BET TURI TRYPUTI ATVĖSINTI ŠOKOLADĄ , NES NUO KARŠČIO GALI SUSILIETI SU ŠOKOLADU , IR VAIZDELIS BUS NE KOKS schmoll.gif

Dažus dėk , kai plaki baltimus ( kol verda sirupas ) , tik atmink , kad kai ipilsi sirupą spalva pašviesės ...nors ne bėda , kol dar beze bus karšta , gali daberti miltelių ir plakant jie tau ištirps smile.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif ...atsiprašau .... blush2.gif blush2.gif...bet kitaip nemokėjau isikeltim .....na čia toms , kurios matė , ką dariau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 kovo 2009 - 18:09
Va kaip tik norėjau to paties paklaust ir žiūūū jau atsakymas vietoj thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 17:29)
Dažus dėk , kai plaki baltimus ( kol verda sirupas ) , tik atmink , kad kai ipilsi sirupą spalva pašviesės ...nors ne bėda , kol dar beze bus karšta , gali daberti miltelių ir plakant jie tau ištirps  smile.gif

Bet dar paklausiu - o jei noriu beze dažyt su natur produkt ( melynių, spanguolių sultimis) kur jas pilt ir kada g.gif

Tiesa, beze gavos iš pirmo karto labai nuostabiai išsiplakė thumbup.gif (ne toks tas velnias baisus kaip atrodo hihihi.gif)
Atsakyti
O , velnias , čia prastesni reikalai su natūr produkt g.gif , matai jos skystos ir jų nemažai reikia , gali beze pasileisti , ji velniškai tos drėgmės bijo unsure.gif

Tai šaunu , kad iš karto pavyko thumbup.gif .....nebaisi ji , bet kaprizinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 19:09)
O , velnias , čia prastesni reikalai su natūr produkt  g.gif , matai jos skystos ir jų nemažai reikia , gali beze pasileisti , ji velniškai tos drėgmės bijo  unsure.gif

Tai šaunu , kad iš karto pavyko  thumbup.gif .....nebaisi ji , bet kaprizinga  biggrin.gif

g.gif na tai reiks šiaip kada pažaidimui pabandyt g.gif aš suprantu kad ryškios spalvos neišgausi su "tokiais dažais" bet galvoju, tik švelnų atspalvį priduot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 24, 20:15)
g.gif na tai reiks šiaip kada pažaidimui pabandyt g.gif aš suprantu kad ryškios spalvos neišgausi su "tokiais dažais" bet galvoju, tik švelnų atspalvį priduot  rolleyes.gif

Jeigu švelnų atspalvį, tai sirupui vietoj vandens naudok tas sultis smile.gif
Atsakyti
Taip , pabandyk iš vieno baltymo , nors iš vieno labai sunku gerą beze padaryti g.gif ...bet tiesiog pasižiūrėsi kas per spalva gausis , paskui parašyk , kaip sekėsi , gerai ???..... mirksiukas.gif

-------------------------------------------------------------------------

PovilaS , O VERDANT JOS SPALVOS NEPAKEIS ??? g.gif .... kai verda kompotas ( na sakykime iš mėlynių ) , gaunasi baisiai negraži spalva doh.gif , o sirupas vistik ilgokai virs .... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 kovo 2009 - 19:24
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 20:22)
Taip , pabandyk iš vieno baltymo , nors iš vieno labai sunku gerą beze padaryti  g.gif ...bet tiesiog pasižiūrėsi kas per spalva gausis , paskui parašyk , kaip  sekėsi , gerai ???..... mirksiukas.gif

-------------------------------------------------------------------------

PovilaS , O VERDANT JOS SPALVOS NEPAKEIS ??? g.gif .... kai verda kompotas ( na sakykime iš mėlynių ) , gaunasi baisiai negraži spalva  doh.gif , o sirupas vistik ilgokai virs .... mastau.gif

Vieną kart viriau su juodųjų serbentų sirupu, tai galutinė bezės spalva gavosi švelniai rožinė. Su mėlynemis tai nežinau... Žinau, tik, kad su vyšnių sirupu bus negraži pilka spalva. Man su serbentais viskas gavosi smile.gif
Atsakyti