QUOTE(daividija @ 2009 03 24, 10:35)
Tikra geri pagaminai,tas kremas man labai skanus
o tu spurgu jau nebeliko,MB bande apibudint skoni,ale pritruko zodziu
Sake jauuuu toookios skanules,tirpsta burnoj ir skanesniu nevalge dar.
šiandien ir man taip atrodo
tik jei gausis valgomas, tai dar žinosiu kur klaida tešlos gamybos, tas konjakas ten ne šiaip sau parašytas kaip ir kreme. Kremą tai maniau visą naktį reikės sukti, nes miltų masė atskirai, o sviestas atskirai ir taip kol neatvėso
iš tos zlasties šliūkštelėjau daniškos degtinės (nes alkoholio pas mus namuose labai retai kada būna ir nieko kito neturėjau kaip tą nepradarytą kmynų degtinę), tai to kremo skonis šiandien aš Jums nemoku apsakyti, jaučiasi tas žolelių mišinio prieskonis, bet malonus toks. 2 lakšta sulūžo, palikau trupiniams, bet ir tai gavosi didelis ir sunkus
dabar laikau paslėgtą, ir beliks pavakary papuošti trupiniais