Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(makalaika @ 2009 03 23, 22:33)
ir as atbegau cia ieskoti kur baltimus kist... turiu 3  g.gif  gal rimtai morengiukus daryt, gal kas po ranka turit recepteli  ax.gif

MORENGAI
Atsakyti
Niuuu, zinokite mergaites........ tos spurgytes tiiikras bloooooogis! lotuliukas.gif Jau kad prikirtau (net paciai geda skaiciuoti, kiek ju suvalgiau) ir vel lendu prie ju ax.gif Jau skanios, tai ne tas zodis!!!! O ir MB kerta rolleyes.gif
DIDZIULIS DEKUI tau CIUPCIUKAI!!!! oro_buckis.gif 4u.gif
Tik zinokite tesla kildinau gal siek tiek virs valandos. Nes atejau po pusvalandzio, ziuriu mazokai iskile, galvoju, te pabuna dar 15min ir uzsimirsau, atbegu, o tesla ciut is bliudo neislipo blink.gif Bet skoniui tai visiskai nepakenke, o gal net ir skaniau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....na skoniui tai tikrai nepakenks , kad ir daugiau pakils smile.gif
Atsakyti
Kepu Napoleono lakštelius doh.gif nebejaučiu anei rankų, anei kojų, kaip miške rąstus kilojus, ir bijau, kad rytoj bus fiasko didysis wacko.gif po tiek pastangų, tokio trapumo papločius pirmą kartą gyvenime matau, jei bent pusę jų pavyks sutepti, tai bus kažkoks stebuklas doh.gif
Atsakyti
Kurį darai ??? ...turbūt Mišelės lotuliukas.gif
Atsakyti
nea, kažkokį riebalų kalną, jau geriau būčiau turbūt Mišelės dariusi doh.gif
Atsakyti
Nu nu ....Mišelės irgi ne auksas , 22 lakštelius iškočioti doh.gif ....o riebus tai skanu , man toki o thumbup.gif
Atsakyti
tai pas ją bent jau valgomai skamba, o čia tai nežinau kas gausis, puslapio apačioje yra receptas unsure.gif
Papildyta:
galvoju ko čia ranką peršti, taigi nutrynimas ant delno nuo kapojimo ir kremo sukimo lotuliukas.gif vienu žodžiu, jeigu nepavyks valgomo daikto pagaminti, beliks nusipirkti Valerijonų ir vakare eiti su vištomis gulti, o ne blūdyti čia su kepiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 23, 22:22)
tai pas ją bent jau valgomai skamba, o čia tai nežinau kas gausis, puslapio apačioje yra receptas unsure.gif
Papildyta:
galvoju ko čia ranką peršti, taigi nutrynimas ant delno nuo kapojimo ir kremo sukimo lotuliukas.gif vienu žodžiu, jeigu nepavyks valgomo daikto pagaminti, beliks nusipirkti Valerijonų ir vakare eiti su vištomis gulti, o ne blūdyti čia su kepiniais lotuliukas.gif

Tikra geri pagaminai,tas kremas man labai skanus wub.gif
o tu spurgu jau nebeliko,MB bande apibudint skoni,ale pritruko zodziu lotuliukas.gif Sake jauuuu toookios skanules,tirpsta burnoj ir skanesniu nevalge dar.
Atsakyti
labu dzienu, smile.gif gal galit pasakyti man kaip tas mieles spurgyciu kildinti,ir jei gerai supratau tai mieles tos tokios kaip sviesto pakeliuose ar ne,ir jas ismaisyti su pienu ir vandeniu ,kad butu vientisa mase ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 24, 10:35)
Tikra geri pagaminai,tas kremas man labai skanus wub.gif
o tu spurgu jau nebeliko,MB bande apibudint skoni,ale pritruko zodziu lotuliukas.gif Sake jauuuu toookios skanules,tirpsta burnoj ir skanesniu nevalge dar.

šiandien ir man taip atrodo ax.gif tik jei gausis valgomas, tai dar žinosiu kur klaida tešlos gamybos, tas konjakas ten ne šiaip sau parašytas kaip ir kreme. Kremą tai maniau visą naktį reikės sukti, nes miltų masė atskirai, o sviestas atskirai ir taip kol neatvėso doh.gif doh.gif doh.gif iš tos zlasties šliūkštelėjau daniškos degtinės (nes alkoholio pas mus namuose labai retai kada būna ir nieko kito neturėjau kaip tą nepradarytą kmynų degtinę), tai to kremo skonis šiandien aš Jums nemoku apsakyti, jaučiasi tas žolelių mišinio prieskonis, bet malonus toks. 2 lakšta sulūžo, palikau trupiniams, bet ir tai gavosi didelis ir sunkus ax.gif dabar laikau paslėgtą, ir beliks pavakary papuošti trupiniais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 24, 13:00)
labu dzienu, smile.gif gal galit pasakyti man kaip tas mieles spurgyciu kildinti,ir jei gerai supratau tai mieles tos tokios kaip sviesto pakeliuose ar ne,ir jas ismaisyti su pienu ir vandeniu ,kad butu vientisa mase ar kaip? g.gif

Į šiltą pienuką su cukrumi sutrupinti mieles jei šviežios, išmaišyti ir šiltai palaikyti.
Jei sausos irgi į šiltą pieną su cukrumi, kol putelė tokia kaip kepurėlė atsiranda ir vsio smile.gif
Atsakyti