Renata 123 , geriau , kad būtų iš šaldytuvo ...nors aš kartais nusiperku ( turguje ) ir plaku , ir žinok taip pat išsiplaka , čia gal šviežumas daugiau priklauso
Mergaitės morengiukus džiovinkit , kuo mažesni , tuo greičiau išdžiūna , būna , kad valandos užtenką ......nu tiesa , juos dar užšaldyti galima ( baltymus ) , nors aš nebandžiau , čia kažkuri forumietė pasakė
...Daividija dingo , matyt apsirijo spurgikėm
Nu tos spurgos tai kokios blogietes,kazkaip tirpsta tirpsta,oi negerai mano siknai,ne ne
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 23, 17:30)
.....tau , ką , vidurius paleido ......
Nea,shikna auga su kiekviena spurga,jauciu...bet negaliu nevalgyt,bo skanu Reikia paslept nuo saves kur nors
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 23, 17:40)
Daividija , sakyk , kodėl apačioj ( na aš matau , kad tu temoje ) tavo vardą rašo tokiu gražiu šriftu , o va kitų ne ???
Nu as,isskirtine..o jei rimciau,kitu sriftu raso,jei tas zmogelis dabar ka nors raso,tai po jo vardu tokie bruksniukai yra..
As is baltymu morengiukus vakar iskepiau Tik man klausimas iskili, atrodo issiplake gerai, is indo nekrito, bet kai pradejau spausti, rastas isplauke, liko be bangeliu, lyg per skysti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 23, 21:23)
As is baltymu morengiukus vakar iskepiau Tik man klausimas iskili, atrodo issiplake gerai, is indo nekrito, bet kai pradejau spausti, rastas isplauke, liko be bangeliu, lyg per skysti
Tai reiškia gerai neišsiplakė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 22:20)
ir as atbegau cia ieskoti kur baltimus kist... turiu 3 gal rimtai morengiukus daryt, gal kas po ranka turit recepteli