Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 20:20)
Štai šiandieninis mano vyniotinis .....siūlau toms kurios dievina kąvą  wub.gif

bigsmile.gif Oho,koks grazuolis,as dievinu kava,ir kaip as RiMami praziopsojau vyniotini doh.gif ,lyg atsimenu,kad kazkur buvo,bet taip ir pamirsau,dabar teks itraukti i sarasa blush2.gif
Atsakyti
cipciuk, vyniotini atsiprintinau, nes kava - jega thumbup.gif thumbup.gif

o sakykit vyniotini sukt is plocio ar is ilgio. . T.y. kokio ilgumo jis pas jus 40 cm, ar 33 gavosi blush2.gif Klausimai toki, nes nesu niekad vyniojusi saldaus vyniotinio blush2.gif
Atsakyti
G.Jurgita 4u.gif -dėkoju už nuorodą 4u.gif
Taip tai žaliosios arbatos milteliai"Matcha".
Aš,radau receptuką žalieji keksiukai"Pragaro virtuvė.lt"-{angliškai-matcha powder}
Iš žaliosios arbatos gaminama "Green tea latte".
Kaip radau ji nėra pigi ,bet dėl sveikatos verta. 4u.gif
Atsakyti
daznai ilendu i sia tema, bent jau i nuotraukas paziureti, nes tokie nerealus groziai ir skanumynai thumbup.gif oi man toli ki tokiu, oi toli rolleyes.gif

dideliausios sekmes darbuose cipciuk 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif unsure.gif ...nesupratau ....kur dingo mano avataras ???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

AŠ VYNIOJAU NUO SIAURESNIO 33 , o jis ilgas gavosi ir storas doh.gif

ALE KUR MANO AVATARAS ....NESUPRATAU BAJERIO g.gif g.gif
Atsakyti
Cipciuk, ačiū už žiedelių receptą wub.gif Va čia mano žiedeliai. Niaaaaaam, kokie skanūs gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 23, 11:45)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif ...nesupratau ....kur dingo mano avataras ???? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
AŠ VYNIOJAU NUO SIAURESNIO 33 , o jis ilgas gavosi ir storas  doh.gif
ALE KUR MANO AVATARAS ....NESUPRATAU BAJERIO  g.gif  g.gif

lotuliukas.gif Avataras dingo,ale kokios neblogos kojikes atsirado lotuliukas.gif
Minkausi spurgikiu tesla,apsirysiuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 23, 16:17)
lotuliukas.gif Avataras dingo,ale kokios neblogos kojikes atsirado lotuliukas.gif
Minkausi spurgikiu tesla,apsirysiuuser posted image

lotuliukas.gif aš jau tuoj vėl virsiu,baigia iškilt padarytos biggrin.gif virusas-totalus užpuolė rolleyes.gif
Atsakyti
Oj , roka kokios fainos bigsmile.gif , nu ir užnešiau aš čia tą zarazų bacilą lotuliukas.gif ....ir Daividija ruošiasi apsiryti doh.gif

------------------------------------------------------------------------------------

Dingo visas puslapis iš kur kėliausi avatarą unsure.gif , tai va kojikes radau tongue.gif .....man tik pasapnuoti apie tokias hihihi.gif
Atsakyti
...nu ir užnešiau aš čia tą zarazų bacilą
lotuliukas.gif
Zinokite pas mane irgi "ziedeliu" tesla jau kyla, greit eisiu kepti biggrin.gif
Nuo sios teslos liko 2 baltymai, tai dabar nori nenori rytoj reikia bandyti beze daryti. Bet zinokit jau dabar rankos pradeda drebet pagalvojus apie rytoju blink.gif Nes tiek prisiskaiciau, kad daug kam nesigavo. Niu, nieko, kaip as sakau: visada buna pirmas kartas biggrin.gif
Tiesa, baltymus reikia plakti atsaldytus ar kambario temperaturos?

Aciu Cipciuk uz nuostabius receptus ir pagalba!!! Ir be abejo dekoju kitoms mergaitems uz patarimus ir palaikyma!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 23 kovo 2009 - 17:35
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 23, 17:33)
Nuo sios teslos liko 2 baltymai, tai dabar nori nenori rytoj reikia bandyti beze daryti.

biggrin.gif Aš irgi suku galvą, kur baltymus iškišti lotuliukas.gif
Atsakyti
man baltymai suejo i cepelinu varske, ale paskuj sumaniau beze daryt, tai tryniai liko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB pagerinta kiausiniene valge uztat lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti