Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatų remontas

QUOTE(Renaya @ 2010 07 09, 08:25)
Gal galite patarti taisykla Kaune - fotoaparatas Olimpus. 4u.gif

galiu patart NEtaisyt prie kauno kino teatro (kitapus kalnieciu), kodak pardoj - ten palei duris meistrelis sedi. tai tipas nemalonus, o tokie abejoju ar tikrai gali padaryt gera darba... nesiau soniuka kazkada jam, tai uzlenke tiek, kad kaina didele, neapsimoka ir viskas. nors man asmeniskai ta kaina (kai is trecio kart uzklausus ja pasake), pasirode nebaisi tikrai... bet taip ir nenunesiau jam taisyt...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 07 11, 22:06)
galiu patart NEtaisyt prie kauno kino teatro (kitapus kalnieciu), kodak pardoj - ten palei duris meistrelis sedi. tai tipas nemalonus, o tokie abejoju ar tikrai gali padaryt gera darba... nesiau soniuka kazkada jam, tai uzlenke tiek, kad kaina didele, neapsimoka ir viskas. nors man asmeniskai ta kaina (kai is trecio kart uzklausus ja pasake), pasirode nebaisi tikrai... bet taip ir nenunesiau jam taisyt...

Problema tame - kad nelabai kas nori apsiimti taisyti tuos Olimpus smile.gif
O kainos remonto prasideda nuo 400 ... (cia Vilniuj tiek uzsiprase).
Gal kas galite patarti kur taisyti.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2009 11 05, 14:17)
Yra taisykla Kaune, toj gatvėk, kur eina lygiagrečiai su Savanorių pr. nedavažiavus Prsikėlimo bažnyčios, rodos taip vadinasi ta balta. tai iškaba nuo gatvės yra, ten nuosavam name butuke toks dedulė sėdi. Savo CANON irgi nešėm, bėda su matrica buvo, kad nauja kainavo panačiai kaip foto aparatas mums, tai nebekeitėm.

jam tai visų fotikų bėdos tik su matrica lotuliukas.gif doh.gif šūdmeistris, o ne meistras jis gun_bandana.gif: tikrai pas jį neikit schmoll.gif unsure.gif nunešiau savo muilinę jam, sako bėda su matrica, kainuos 250 lt. (kai fotiko vertė ~200 lt.)
nunešiau į garantinį (garantinis buvo pasibaigęs) sutaisė už pinigus vos už 28 litus ir bėda tikrai ne matricoj buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.Kazi ar verta butu taisyti skaitmenini fotoaparata kuris buvo vertas pries metus 800 LT? Ant fotoaparato pakliuvo truputi vandens,pradejo isidirbineti, tai isijunkdavo tai vel issijunkdavo automatiskai, dziovinom, ryte vel pasiziurejau bukle, veike gerai, tik lcd ekranas rode pilka spalva, nerode ,ka fotografuoji, padaviau ,kad paziuretu, gal galima pataisyti, atidare dankteli, pakele lcd ekraneli ir fotoaparato objektyvas staiga pradejo nepilnai susitraukineti ir isitraukineti, o veliau ir visas fotoaparatas numire, dabar jokiu gyvybes zenklu nerodo.. Gal dar galima pataisyti, tik sujudintas kas netaip buvo?.. g.gifm:
Atsakyti
turiu fotoaparatą olympus fe-340,pirktas prieš porą metų. Būnant prie jūros, fotografuojant staiga kažkas jam pasidarė- šviečiant saulei nufotografuotos nuotraukos- tik baltas fonas. Šiaip ekranas viską rodo, bet nufotografavus nieko nesimato, tik balta spalva. Fotografuojant kambary, vaizdas matosi, tačiau visa nuotrauka dryžuota. Įkėlus į kompiutėrį, nuotrauka vėl būna gera, tačiau tik ta, kuri daryta viduje. Nuotraukos iš lauko vistiek būna baltos. Kas galėjo nutikt, ar įmanoma būtų pataisyt?
Atsakyti
Dabar ir man iskilo problema su greitu bateriju nusedimu. Reiketu taisyklos kurioje nesukciauja.
Atsakyti
tai visgi kur geriausia taisykla kaune? speju maniskio problema,kazkokia baterija nusibaigusi,kuri palaiko visus parametrus ir pan...tik speju biggrin.gif i savanorius nebenesiu,jau aciu buvau doh.gif
Atsakyti
O vis dėl to... Gal taiso kas nors tuos Olympus? smile.gif Nes turiu didelę problemą - tik gavom darbe naują fotoaparatą OLYMPUS M TOUTCH-6020, ir sekančią dieną jis iškrito man iš rankų... Fotografuoja, bet ekranas neberodo, o kadangi akutės jame nėra, tai verkiant reikia taisyti... Garantinis aišku dar galioja, bet ne tokiems atvejams, be to nenoriu užsitraukti valdžios rūstybės, tai bandysiu pati vežti kažkur taisyt, tik klausimas kur? Arčiausia man būtų Kaunas, tai jei kas žinot kur greičiausiai sutaisytų - pasidalinkit savo žiniomis 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Sugadinau savo HP fotoaparato knopkę doh.gif įspaudžiau ir nebeatšoko atgal blink.gif šiaip ne taip atkrapščiau į vietą, bet fotoaparatas vistiek nebeįsijungia. Spėju ten ta tikroji knopkė nulužo,kur po tuo apvalkalu. Gal kas gali Kaune meistrą rekomenduot? g.gif bet nebrangininką, nes pats fotoaparatas jau senas,tai kad taisymas neviršytų fotoaparato vertės biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, norėčiau paklaust, kur Klaipėdoje nešt taisyt paprastą skaitmeninį Nikon fotiką? Problema gal ir ne fotike g.gif Vienu žodžiu kai norėjau perkelt iš kortelės nuotraukas, žiuriu, kad kai kurios nuotraukos lipa viena ant kitos. Ir kas keisčiausia tokios, kur jau senai ištrintos. Norėjau suformatuot kortą, bet kompas neleidžia, fotikas irgi. Pakeičiau kitą atminties kortą, bet fotikas rodo kortą error verysad.gif Nebežinau ar čia fotikas kaltas, ar ką ne taip darau. Beja, fotikui 8 m blush2.gif (bet niekada iki šiol nepavedė) lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko praeitą saveitę nunešti Klaipėdoje fotoaparatą į fotera. berods kanto gatvėje jie įsikūrę gerai neprisimenu, bet internete tikslus adresas yra tai maloniai pabendravome ir po kelių dienų paskambino pasakė tikslią kainą ir laiką kada sutvarkys.

Kolkas tikrai nesu tik geri atsiliepimai apie juos

Papildyta:
QUOTE(tinosiukas @ 2010 12 13, 13:42)
O vis dėl to... Gal taiso kas nors tuos Olympus?  smile.gif  Nes turiu didelę problemą - tik gavom darbe naują fotoaparatą OLYMPUS M TOUTCH-6020, ir sekančią dieną jis iškrito man iš rankų... Fotografuoja, bet ekranas neberodo, o kadangi akutės jame nėra, tai verkiant reikia taisyti... Garantinis aišku dar galioja, bet ne tokiems atvejams, be to nenoriu užsitraukti valdžios rūstybės, tai bandysiu pati vežti kažkur taisyt, tik klausimas kur? Arčiausia man būtų Kaunas, tai jei kas žinot kur greičiausiai sutaisytų - pasidalinkit savo žiniomis  4u.gif

Reiktų nunešti pas meistrą ir tada pasakys verta ar ne nes kiek žinau sušlapusius ar skendusius fotoaparatus pataiso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantomaslt: 14 rugsėjo 2011 - 09:39
Sveiki, gal kas yra keitę lcd ekraną? nes maniškis suskilęs, kažkas matosi, bet nepatogu. Kaži kokios kainos eina keitim? g.gif
Atsakyti