Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

QUOTE(Agnerita1 @ 2009 09 04, 13:14)
dar viena nuotrauka

gražiai pasikeitė kambarys thumbup.gif tik manyčiau prie fototapetų geriau nedėti baldų - būtų geresnis vaizdas, visas matytųsi rolleyes.gif
Atsakyti
gražus fototapetas, bet skirtingose foto skirtinga tulpiu spalva atrodo smile.gif Cia jauciu kitoks apsvietimas buvo.
Atsakyti
Tikrai graži siena thumbup.gif Tik man norėtusi kitokio lovos užkloto, labai jau dabartinis pjaunasi su fototapetu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
tai va, dabar kitas mano pirkinys bus :
http://www.artidea.l...p;categories=52
Atsakyti
QUOTE(Agnerita1 @ 2009 09 04, 11:11)
spreskite pacios...
Jau po pirmosios nuotraukos norėjau pasakyti, kad mano supratimu - mažai erdvei toks tapetas nelabai tinkamas.

Kada prie progos pafotkinsiu, ką turiu savo bute priklijavusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 04, 18:09)
Jau po pirmosios nuotraukos norėjau pasakyti, kad mano supratimu - mažai erdvei toks tapetas nelabai tinkamas.

Kada prie progos pafotkinsiu, ką turiu savo bute priklijavusi.  ax.gif

Labai lauksim bigsmile.gif

Beje, aš vaikų kambariui taip pat ieškau tapeto ar lipdukų... Bet taip norėčiau paprastų įvairiaspalvių, įvairaus dydžio apskritimų ir skritulių cool.gif Kažkada mačiau kaip per "Švaros misiją" vieną kambarį išgražino wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 04 rugsėjo 2009 - 21:32
QUOTE(Diax @ 2009 09 04, 21:31)
Labai lauksim  bigsmile.gif

Beje, aš vaikų kambariui taip pat ieškau tapeto ar lipdukų... Bet taip norėčiau paprastų įvairiaspalvių, įvairaus dydžio apskritimų ir skritulių  cool.gif Kažkada mačiau kaip per "Švaros misiją" vieną kambarį išgražino  wub.gif
Aš pasiėmiau vaikiškų medinių kubelių nuotrauką (yra kažkuriame fotobanke, beje autorė - lietuvė, tik pavardės nepamenu), man ją atspausdino, tada išsikirpau (kadangi siena vos vos gelsva, tai baltas tapeto fonas būtų netikęs) ir tiesiog užklijavau ant sienos tokį "dekorą" (siena - siauras plotas tarp dvejų durų). blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 04 rugsėjo 2009 - 23:11
QUOTE(Diax @ 2009 09 04, 21:31)
Labai lauksim  bigsmile.gif

Beje, aš vaikų kambariui taip pat ieškau tapeto ar lipdukų... Bet taip norėčiau paprastų įvairiaspalvių, įvairaus dydžio apskritimų ir skritulių  cool.gif Kažkada mačiau kaip per "Švaros misiją" vieną kambarį išgražino  wub.gif

paprastus skritulius galima iskirpti is ivairiaspalviu lipniu pleveliu, ju pasirinkimas dabar labai didelis, ar tiesiog nusipiesti taip butu dar smagiau, savo maziesiems tokiu rutuliuku pripiesiau devynias begales ir dabar jie gyvena aukstos kokybes , nes labai jau skyletame, surio kambariuke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2009 09 05, 14:46)
paprastus skritulius galima iskirpti is ivairiaspalviu lipniu pleveliu, ju pasirinkimas dabar labai didelis, ar tiesiog nusipiesti taip butu dar smagiau, savo maziesiems tokiu rutuliuku pripiesiau devynias begales ir dabar jie gyvena aukstos kokybes , nes labai jau skyletame, surio kambariuke  lotuliukas.gif

doh.gif Nu gi tikrai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip cia susimaise fototapetu ir sienu lipduku temos(mano supratimu, tai is esmes du skirtingi dalykai), bet anyway.... idedu foto kaip mes pagarzinom savo palepe fototapetu
user posted image
tik nereikia sakyt "kaip senamadiska, primena sovietmeti, nebemadinga ir t.t." patys zinom kokia yra nuomone apie fototapetus su kriokliais... o pasirinkom ji todel, kad, jo deka, ta palepes siena atrodo tiesi, o ne pasvirusi rolleyes.gif
ir siaip dar kazkur skaiciau, kad tokie fototapetai primena vaikyste ir tuo budu suteikia sauguma..turbut tai tiesa smile.gif

beje, tas fototapetas yra paprastas uz 100lt, bet priklijuoti ji buvo visai nesunku, kaip cia skaiciau kitu atsiliepimus.. tiesiog reikia laikytis instrukciju, perdaug neuzlaikyt kliju isteptu, uzkeisti(uzkeitimu tikrai nesimato) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linucka: 21 rugsėjo 2009 - 08:48
QUOTE(Agnerita1 @ 2009 09 04, 14:14)
dar viena nuotrauka,
user posted image

Anksčiau mačiau kad merginos minėjo kad siena turi būti lygi, tai va, aš apie tai kaip ir visai nepagalvojau , o siena ne tas žodis:kokia kreiva, nes mano tėtis pats kadaise tinkavo... bet va, ne taip jau buvo baisu- nes galvojau, bus man linksma sudurinėti galus smile.gif
tiesa iškart po klijavimo matėsi dar tokie oro burbuliukai, bet kaip išdžiūvo tai ir issiligino smile.gif

o kur pirkote ir kiek mokejote?
Atsakyti
Taigi ji rase auksciau. smile.gif
Pirko šioje internetineje parduotuveje www.artidea.lt.
Ten beje didžiausias fototapetų pasirinkimas kokį tik esu mačiusi.
Atsakyti