Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

kazkaip buvau ermitaze, bet tokiu pieniu bei saku nesu maciusi sad.gif o kurioj vietoj jie guli?ar stovi? bet ten viskas supakuota, ir nebepaciupinesi?
Atsakyti
user posted image
kazi kiek gali kainuoti tokio dydzio tas tapetas? g.gif
uzsieni jie kainuoja 70 euru,o pas mus 1250lt g.gif .geras kainu skirtumas sakyciau blink.gif .nebutu lietuvele doh.gif
Atsakyti
laurencija man primine si foto tapeta, mes ji norejome klijuoti, bet pabijojau blush2.gif Nu kad nesigautu kaip su kokiu misko-stirnu vaizdu (senoviniu tokiu). Man foto tapeto reikejo virtuves zonoje. Galvojau papjaustau,pakepu o kai viskas nusibosta atsisuku ir .... atseit iseinu lotuliukas.gif Bet kadangi gyvename priemiestyje tai kazkaip nelabai. Virtuveje kazkoks rojus o per kita langa.... darzas lotuliukas.gif Nu tai pasirinkome kavos pupeles.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 31, 12:41)
laurencija man primine si foto tapeta, mes ji norejome klijuoti, bet pabijojau blush2.gif  Nu kad nesigautu kaip su kokiu misko-stirnu vaizdu (senoviniu tokiu). Man foto tapeto reikejo virtuves zonoje. Galvojau papjaustau,pakepu o kai viskas nusibosta atsisuku ir .... atseit iseinu  lotuliukas.gif Bet kadangi gyvename priemiestyje tai kazkaip nelabai. Virtuveje kazkoks rojus o per kita langa.... darzas  lotuliukas.gif  Nu tai pasirinkome kavos pupeles.

as tai vaiku kambary noriu klijuoti,bet vaiakm nepatinka,jie nori su kaukolem,o as tokio tikrai nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija @ 2009 07 31, 11:10)
kazi kiek gali kainuoti tokio dydzio tas tapetas? g.gif
uzsieni jie kainuoja 70 euru,o pas mus 1250lt g.gif .geras kainu skirtumas sakyciau blink.gif .nebutu lietuvele doh.gif

Kur čia radai,kad toks kainuoja 1250 lt blink.gif Lygiai tokių daug kur mačiau, tai buvo apie 120 lt -200 lt,priklausomai nuo dydžio.
Atsakyti
Dar neblogų paveikslėlių yra vivawall.lt. Atrodo pasirinkimas geras. Galima ne tik jų siūlomą, bet ir savo fotkę fototapetu paversti.
Atsakyti
O kaip Jums mamkos šitokie? iš čia >> o jie dar ir visai nebrangūs po 130 litų kainuoja.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bijuna, o gal gali foto įdėti, kaip ta virtuvės siena su kavos pupelėm atrodo ax.gif
Atsakyti
o man labai patiko orchideja ir pienes pukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(D.S. @ 2009 05 28, 21:56)
Čia gražiai panaudotas fototapetas

http://u.stats.lt/i/...0/akmenukai.jpg

labai ieskau sio tapeto, kur galima ji isigyti, kokie jo ismatavimai? is kur sita nuotrauka?
Atsakyti
mes Kaune ieskome fototapeto (2.7m*1.93m) arba kas ta tapeta galetu is musu turimos foto padaryti, gal kas ka rekomenduot galetu?
Atsakyti
Labai daug fototapetu
http://www.tapety-ar...ebcm/fototapety

o stai cia dar keletas idomesniu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti