kazi kiek gali kainuoti tokio dydzio tas tapetas?
uzsieni jie kainuoja 70 euru,o pas mus 1250lt .geras kainu skirtumas sakyciau .nebutu lietuvele
laurencija man primine si foto tapeta, mes ji norejome klijuoti, bet pabijojau Nu kad nesigautu kaip su kokiu misko-stirnu vaizdu (senoviniu tokiu). Man foto tapeto reikejo virtuves zonoje. Galvojau papjaustau,pakepu o kai viskas nusibosta atsisuku ir .... atseit iseinu Bet kadangi gyvename priemiestyje tai kazkaip nelabai. Virtuveje kazkoks rojus o per kita langa.... darzas Nu tai pasirinkome kavos pupeles.
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 31, 12:41)
laurencija man primine si foto tapeta, mes ji norejome klijuoti, bet pabijojau Nu kad nesigautu kaip su kokiu misko-stirnu vaizdu (senoviniu tokiu). Man foto tapeto reikejo virtuves zonoje. Galvojau papjaustau,pakepu o kai viskas nusibosta atsisuku ir .... atseit iseinu Bet kadangi gyvename priemiestyje tai kazkaip nelabai. Virtuveje kazkoks rojus o per kita langa.... darzas Nu tai pasirinkome kavos pupeles.
as tai vaiku kambary noriu klijuoti,bet vaiakm nepatinka,jie nori su kaukolem,o as tokio tikrai nepirksiu
QUOTE(laurencija @ 2009 07 31, 11:10)
kazi kiek gali kainuoti tokio dydzio tas tapetas?
uzsieni jie kainuoja 70 euru,o pas mus 1250lt .geras kainu skirtumas sakyciau .nebutu lietuvele
Kur čia radai,kad toks kainuoja 1250 lt Lygiai tokių daug kur mačiau, tai buvo apie 120 lt -200 lt,priklausomai nuo dydžio.
Dar neblogų paveikslėlių yra vivawall.lt. Atrodo pasirinkimas geras. Galima ne tik jų siūlomą, bet ir savo fotkę fototapetu paversti.
Bijuna, o gal gali foto įdėti, kaip ta virtuvės siena su kavos pupelėm atrodo
o man labai patiko orchideja ir pienes pukas
QUOTE(D.S. @ 2009 05 28, 21:56)
labai ieskau sio tapeto, kur galima ji isigyti, kokie jo ismatavimai? is kur sita nuotrauka?
mes Kaune ieskome fototapeto (2.7m*1.93m) arba kas ta tapeta galetu is musu turimos foto padaryti, gal kas ka rekomenduot galetu?
Labai daug fototapetu
http://www.tapety-ar...ebcm/fototapety
o stai cia dar keletas idomesniu
Papildyta:
http://www.tapety-ar...ebcm/fototapety
o stai cia dar keletas idomesniu
Papildyta: