Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

Tapetai popieriniai, plaunami.

QUOTE(Balanda @ 2009 04 01, 12:39)
Kaina tai nieko dar nesako.Neaišku,ant kokios būtent medžiagos atspausdina.

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tik kai renkates foto tapetus visai sienai vaiku kambariui su boruzelem ir pan., tai ivertinkit ir tai, kad tas vabaliukas bus didelis smile.gif na.. tikrai didokas.. Bent as isivaizduoju, kad maza vaika gali gasdint super vabalai :} Na cia tik mano nuomone, pati budama maza bijojau vabalu ax.gif Net ir su boruzele, jei ji beveik mano dydzio nebuciau sutikus gyvent vienam kambaryje blush2.gif
Atsakyti
Jeigu kam idomu, cia galit pasiziureti visokiu tapetu vaiku kambariui ir ne tik: http://www.styleon.d...owse.c2010.html
Gal kils kokiu ideju... rolleyes.gif

Cia irgi gausu ivairiausiu tapetu:
http://www.supertape...E...ort=&order=

Butu idomu suzinoti, ka manote apie si tapeta: Nr. 3145 - Meerblick g.gif
Papildyta:
cia jis taip atrodo kambaryje:
http://www.bybest.de...r/k_145_rb.html
Papildyta:
Galvoju isklijuoti vaiko kambaryje, nes jo kambarelis l.mazas. Tai sis trimatis tapetas gal kazkiek praplestu erdve...
Atsakyti
nzn man kazkaip nelimpa tas tapetas, o ir siaip toks gal per rimtas kaip vaiko kambariui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 27 gegužės 2009 - 09:19
Sveikos,
Perskaiciau kelias temas apie fototapetus ir lipdukus. Ideju labai daug, graziu ir geru, kurios mane uzkrete paieskoms.

Pasidalinsiu savo patirtimi rolleyes.gif
Pradzioje taip, kaip ir jus varvinau seile mokamuose saituose. Bet nieko nera paprasciau, kaip per google parsisiusti labai daug graziu vaizdeliu ir su dideliu formatu. Paprasciausiai i paieskos laukeli iveskite pvz white orchid (balta orchideja), kituose nustatymuose pazymekite - labai didelis formatas, kitame - nuotrauku turinys.
Imetu gyva pvz:cia
Tada ieskote, tai kas jums patinka ir seivinate savo kompiuteryje. Foto apacioje ziurekite formata, jei norite daryti dideli fototapeta, ziurekite kad formatas butu virs 3000X2000, o jei mazesnius - tai atitinkamai formatas fotkiu gali buti mazesnis.

Dar vienas patarimas: Su pele paspaudus viena karta an foto - lukterkite, nes kartais ismeta labai gera saita, is kurio buna paimta foto. Tai jame galima rasti dar daugiau groziu.
Tikiuosi viska isdesciau aiskiai.
Sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksankaa: 27 gegužės 2009 - 22:36
O man jis nu taip stipriai prilipo biggrin.gif Bet siaip tai jo.., ir as galvoju, kad per rimtas vaiko kambariui. Taciau jo kambariuko plotis tik 2 m! Sitas tapetas labai praplatintu erdve. g.gif
Atsakyti
Va man sitas grazus wub.gif
orchideja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksankaa: 27 gegužės 2009 - 22:45
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 27, 23:35)

Pradzioje taip, kaip ir jus varvinau seile mokamuose saituose. Bet nieko nera paprasciau, kaip per google parsisiusti labai daug graziu vaizdeliu ir su dideliu formatu.

Man tai paprasciau yra atsiversti svetaine, kurioje prekiaujama fototapetais ir is ten be vargo issirinkti. mirksiukas.gif Kaina gaunasi net mazesne, negu savo paveiksliuka spausdinant kokioj nors reklamos firmoj. Susirasti is interneto tinkamo dydzio paveiksliuka reikia laaabai daug laiko... doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eistee76 @ 2009 05 27, 21:37)
O man jis nu taip stipriai prilipo biggrin.gif  Bet siaip tai jo.., ir as galvoju, kad per rimtas vaiko kambariui. Taciau jo kambariuko plotis tik 2 m! Sitas tapetas labai praplatintu erdve.  g.gif

Nu man irgi neblogas toks tas tavo fototapetas, bet tikrai ne vaiko kambariui schmoll.gif
Man daugiau kokiame valgomajame noretusi, kad jaustumeisi kad valgai terasoje wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Eistee76 @ 2009 05 27, 21:47)
Man tai paprasciau yra atsiversti svetaine, kurioje prekiaujama fototapetais ir is ten be vargo issirinkti.  mirksiukas.gif Kaina gaunasi net mazesne, negu savo paveiksliuka spausdinant kokioj nors reklamos firmoj.    Susirasti is interneto tinkamo dydzio paveiksliuka reikia laaabai daug laiko...  doh.gif
4u.gif

Nu as beveik kaip jau ir radau rolleyes.gif bet laiko sueda tikrai nemazai doh.gif
Bet kol dar prieisime mes iki to tapetavimo, tai gal dar spesiu ir persigalvoti doh.gif
Tiesa pasakiusi, blaskausi tarp foto tapetu ir tu lipduku g.gif
O dar MB nieko nezino apie mano norus biggrin.gif
Atsakyti
Sitas tapetas l.praplestu siauro kambariuko erdve. O nuo lubu galima pakabinti kokiu zuvedru ar kitokiu baiboku (pvz., laivu) ir sukurti toki jurini interjeriuka. Prie sios sienos su fototapetu gali stoveti zemi vaikiski baldai ir tada ispudis nebebus per rimtas vaiko kambariui... Nezinau, taip uzsikabliavau as ant situ fototapetu blush2.gif Be to, galvoju, juk yra ir kita siena, kur galima dar kazka labiau vaikisko sukonstruoti. rolleyes.gif user posted image
Atsakyti

Na seip man tas fototapetas, toks gal ir ne vaiku kambariui. Bet kai aprasei apie lubas , zuvedras... Tai gal ir neblogai gautusi g.gif g.gif O tu zadi ir pirkt is to tinklapio? Ar jie siuncia i Lietuva?
Atsakyti