Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

Man "pieštukų fototapetas" gražu, bet tikrai manau per ryžkus ir vargintu vaiką, nebent klijuoti tik per dalį sienos. Mūsų vaiko kambarys mažas, tai norėjau paklijuoti ervę didinantį fototapetą, bet tuo metu ką radau nelabai tiko. Tai kol kas susilaikėm. Dabar galvoju gal pavyks į svetainę, ką it rolleyes.gif erpti
QUOTE nuorodoje tikrai neblogų variantų yra. Ten gali parinkti dydį artimesni tavo išmatavimams ir net konkrečiai pageidaujamą savo dydį thumbup.gif
Maniau vyrui nepatiks idėja su fototapetais, bet blink.gif patiko clap_1.gif
Atsakyti
Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt. bigsmile.gif

Atsakyti
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą biggrin.gif Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kodel @ 2009 03 28, 12:31)
Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt.  bigsmile.gif

o reiks nuvaziuot paziuret thumbup.gif
O kazi iki kada tos nuolaidos bus? Nes iki pirmadienio nuvaziuot nera galimybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 28 kovo 2009 - 14:00
QUOTE(tapkute @ 2009 03 28, 12:38)
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą biggrin.gif Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?

kiek zinau fototapetai klijuojami ant lygaus pavirsiaus, tai tas grobletumas manau nelabai graziai atrodytu, o ir nelabai laikytusi
Atsakyti
Man įdomi žmonių, susidūrusių su foto tapetų užsakymu (atnešant savo vaizdą) iš spaustuvių, nuomonė. Foto tapetų spausdinimas už 57-67 Lt/m2 - ar gera kaina?
Atsakyti
priklauso nuo pacios spaustuves ir nuo nuotraukos kokybes, kuria atsinesi. Manau tie "gatavi" tapetai, kur parduotuvese pardavinejami irgi panasiu principu spausdinami
Atsakyti
Brangoka,dideliai sienai jau graži suma gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 29 kovo 2009 - 21:18
o tai kiek iseina?
Atsakyti
na nzn, man atrodo tai normali kaina, uz kuria galima gauti gera kokybe
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 03 29, 22:16)
Brangoka,dideliai sienai jau graži suma gaunasi  g.gif

Sutinku, kad kainuoja, dėl to ir klausiu, gal kas pigiau yra radęs ax.gif

QUOTE(Meduvė @ 2009 03 30, 13:01)
o tai kiek iseina?

galima apskaičiuoti pagal tokį principą: vienas kvadratinis metras yra vienas metras padaugintas iš vieno metro.

Atsakyti
QUOTE(Albinas @ 2009 03 29, 16:50)
Man įdomi žmonių, susidūrusių su foto tapetų užsakymu (atnešant savo vaizdą) iš spaustuvių, nuomonė.

Kaina tai nieko dar nesako.Neaišku,ant kokios būtent medžiagos atspausdina.
Atsakyti