o kaip situacija Klaipėdoje? gal žinot kur kokybiškai spausdina ir klijuoja fototapetus?
QUOTE(simisimi84 @ 2012 12 01, 17:38)
o kaip situacija Klaipėdoje? gal žinot kur kokybiškai spausdina ir klijuoja fototapetus?
Ir man tas aktualu, nes ruošiuos iki kalėdų pasigrąžinti virtuvę
Aš parašiau vienai firmai , kad noriu tar virtuvės apatinių ir viršutinių spintelių dėti fototapetą, tai jie man nepatarė, nes sako nusivalys dažai nuo garo. Gal kuri turite, ir galite parašyti atsiliepimą ar jie tinka tarp spintelių, nes plytelių man kolkas niekas neuždės, anksčiau buvo dažyta, bet per 10m jau truputį nusibodo ir norisi pasikeitimų
Sveikutes,
esu naujoke sioje temoje, ir prisipazinsiu visos jos neskaiciau, taciau knieti pasidalinti savo turima patirtimi apie fototapetus.
kadangi galimybes leidzia pirkau juos Ebay.co.uk. maniskiai yra apie 400x280 cm, kaina litais turbut isejo (su siuntimu is vokietijos) apie 51 lt. taip pigiai kadangi dalyvavau aukcione. ir siaip ebay tikrai didelis pasirinkimas dideliu, graziu, nebanaliu fototapetu, tinkanciu ivairioms erdvems.
kadangi juos pirkau vaiku kambariui (http://www.ebay.co.uk/itm/370726224352?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 ), tai nesirinkau itin ale kokybisku ar labai jau "teigiamu" savybiu turincius, kadangi vaiku kambaryje dazniausiai viskas suniokojama pirmiausiai, o beto uz 51 lt manau galima ir kas kelis metus keisti, jeigu atsibosta, susigadina, ar sugadinama vaikuciu
uz ne aukciono kaina irgi manau imanoma ipirkti didelius grazius foto tapetus- ju kaina mazdaug prasideda nuo 160 lt (su siuntimu i lietuva).
turiu laiko i valias (labai dekingas darbo grafikas) tai vis ten ilendu, nes buna ir graziu daiktu ir nebrangiu, svarbu zinot tik ko ieskai
esu naujoke sioje temoje, ir prisipazinsiu visos jos neskaiciau, taciau knieti pasidalinti savo turima patirtimi apie fototapetus.
kadangi galimybes leidzia pirkau juos Ebay.co.uk. maniskiai yra apie 400x280 cm, kaina litais turbut isejo (su siuntimu is vokietijos) apie 51 lt. taip pigiai kadangi dalyvavau aukcione. ir siaip ebay tikrai didelis pasirinkimas dideliu, graziu, nebanaliu fototapetu, tinkanciu ivairioms erdvems.
kadangi juos pirkau vaiku kambariui (http://www.ebay.co.uk/itm/370726224352?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 ), tai nesirinkau itin ale kokybisku ar labai jau "teigiamu" savybiu turincius, kadangi vaiku kambaryje dazniausiai viskas suniokojama pirmiausiai, o beto uz 51 lt manau galima ir kas kelis metus keisti, jeigu atsibosta, susigadina, ar sugadinama vaikuciu
uz ne aukciono kaina irgi manau imanoma ipirkti didelius grazius foto tapetus- ju kaina mazdaug prasideda nuo 160 lt (su siuntimu i lietuva).
turiu laiko i valias (labai dekingas darbo grafikas) tai vis ten ilendu, nes buna ir graziu daiktu ir nebrangiu, svarbu zinot tik ko ieskai
QUOTE(amena @ 2013 01 09, 22:38)
kadangi galimybes leidzia pirkau juos Ebay.co.uk.
As taip pat is ten sakiausi keleta, tai ir kokybe gera sau viena kambari turiu issitapetavus.
kazkaip niekada nebuvau megeja dalyvauti aukcionuose, bet viena diena netycia radau greit besibaigianti aukciona ir pastaciau "taip ant durniaus" kaip sakoma tapetai neblogi, kaina labai gera, net labai gera, ir pareinu is darbo nesitikedama kad uz centus galima ka nupirkti (na 2 svarai, apie 8 lt, tikrai man centai) ir vuolia, YRA aukciona laimejau, tai nuo to laiko "kablys" man. ir tikrai pigiau negu imti uz normalia kaina ir jeigu laiko yra, galima ir atrakcija pasidaryt.
.......mes viska viska savo namui pirkom is ebay. LT kainos- kosmines!!!!!!!!!!!!! Reiktu rimtai uzdirbt 5-6 tukst. asm. Taip isigijm baldus, indus, sienu dazus (cia 4l 250 lt, mes pirkom uz 77.5 Laukiu tapetu su nekantrumu!!!
QUOTE(adatiene @ 2012 11 30, 15:08)
Sveiki,
noriu paklausti gal žinote kas klijuoja fototapetus Panevėžyje?
Kokios klijavimo kainos?
noriu paklausti gal žinote kas klijuoja fototapetus Panevėžyje?
Kokios klijavimo kainos?
as ir noreciau suzinoti gal kas zino Panevezyje kas klijuoja fototpetus?
QUOTE(ra2ga @ 2011 08 24, 16:05)
Norim fototapeto (ar fotolipduka?) a'lia lango remas, o uz jo vaizdas.
Padekit susirasti
Lietuviskai guglinu, tai nieko neismeta, o angliskai tai ismeta kompiuterinius windowsus
tik rusiskas guglikas supranta, bet is Rusijos gal sudetinga siustis, muitas yra?
Pridedu pvz.:
Pakeiciau viena, nes baisiai didele nuotrauka isejo...
Padekit susirasti
Lietuviskai guglinu, tai nieko neismeta, o angliskai tai ismeta kompiuterinius windowsus
tik rusiskas guglikas supranta, bet is Rusijos gal sudetinga siustis, muitas yra?
Pridedu pvz.:
Pakeiciau viena, nes baisiai didele nuotrauka isejo...
Čia jei kas dar ieško, tai google ieškoti:
window murals
arba
mural decal wallpaper window scene.
Gal kas turite parsisiuntę tą lango vaizdą ir užsiklijavę? Kaip atrodo? Kokia raiška? Ačiū
QUOTE(amena @ 2013 01 09, 22:38)
Sveikutes,
bet tiksliai labia pigiai. As Lt iurinejau fototapetus su misko vaizdais, tai 400*280 kaina kosmine o ia, kol kas 1 svaras
http://www.ebay.co.u.....370726224352
QUOTE(AnnaLeigh @ 2013 03 26, 22:28)
Čia jei kas dar ieško, tai google ieškoti:
window murals
arba
Gal kas turite parsisiuntę tą lango vaizdą ir užsiklijavę? Kaip atrodo? Kokia raiška? Ačiū
window murals
arba
aciu mes iki siol be fototapeto
dabar bandziau taip ieskot - neduoda to ko noretumem ar panasaus ko nors. tik miskas su takeliu per langa...
labas,
ieskau vaikui i kambari fototapeto maqween ar zmogus voras. gal kuri rekomenduos kur ieskoti?
cia raset apie ebay gal kuri laiko turi ir sutiktu jei reiks nupirkti man? del kainos labai nesismulkinu svarbu gauti kas patinka
ieskau vaikui i kambari fototapeto maqween ar zmogus voras. gal kuri rekomenduos kur ieskoti?
cia raset apie ebay gal kuri laiko turi ir sutiktu jei reiks nupirkti man? del kainos labai nesismulkinu svarbu gauti kas patinka