QUOTE(1000inis @ 2010 09 11, 12:47)
mes tai dareme savo vaiku nuotraukos fototapeta vaiku kambariui 3x3 m
mano dukra nori savo nuotrauka kambaryje foto tapetu uzsiklijuoti,kokia tokio tapeto kaina?
sveikos, planuojame sunaus kambari klijuoti foto tapetais, kambarys nedidukas yra,kaip manote ar labiau tiktu per visa siena fototapetas ar reiktu rinktis mazesnio fotmato,kad neuzpildytu visos sienos, ar nemazintu dar labiau kambario per visa siena parinktas fototapetas?
pas mus irgi nedideli kambariai su fototapetais po 14 kv m. jeigu jus neplanuojate uzklijuotos sienos papildomai apstatyti baldais, tai manau galima klijuoti ir didesni fototapeta. aisku reikia ziureti, kad jis graziai isilietu i bendra kambario interjera (baldai, apsvietimas, kitos sienos, grindys ir pan.) siaip siulau paziureti komar gamintoju tinklapi www.komar.de, ten galima pamatyti interjeru su berods visais gaminiais. manau tikrai issirinksite, kas jums tinka
QUOTE(egleja @ 2010 09 11, 13:58)
mano dukra nori savo nuotrauka kambaryje foto tapetu uzsiklijuoti,kokia tokio tapeto kaina?
mums gavosi 100 lt kvadratas
Užsisakėm is artidea į vaikų kambarius, samoningai rinkausi pigesnius, velnias žino, gal paskui netiks ar nepatiks, o ir panoms augant ko gero greit atsibos Susitarėm su apdailinku, kad jis užklijuotu, pati nesiryžčiau to daryti. O dabar turiu galvos skausmą kokią spalvą rinktis viename kambaryje, dukra pageidauja šviesiai rausvos, kaip manot ar tiks prie tokio fototapeto http://www.artidea.l...rice_groupe=100 man noretusi kas tas melynumas testusi ir toliau, kad is konteksto neiskristu tas paveikslas. Ar nebus per didelis kontrasta su rausva spalva.
Patarkit parsau, reikia kazkaip su vaiku rasti komopromisa
QUOTE(salomejaxx @ 2010 09 12, 13:57)
Užsisakėm is artidea į vaikų kambarius, samoningai rinkausi pigesnius, velnias žino, gal paskui netiks ar nepatiks, o ir panoms augant ko gero greit atsibos Susitarėm su apdailinku, kad jis užklijuotu, pati nesiryžčiau to daryti. O dabar turiu galvos skausmą kokią spalvą rinktis viename kambaryje, dukra pageidauja šviesiai rausvos, kaip manot ar tiks prie tokio fototapeto http://www.artidea.l...rice_groupe=100 man noretusi kas tas melynumas testusi ir toliau, kad is konteksto neiskristu tas paveikslas. Ar nebus per didelis kontrasta su rausva spalva.
as taip pat ziurejau foto tapetu cia ,bet kazkaip nesusigaudau kokio jie dydzio180tai plotis ar aukstis
QUOTE(azalija170 @ 2010 09 12, 15:12)
as taip pat ziurejau foto tapetu cia ,bet kazkaip nesusigaudau kokio jie dydzio180tai plotis ar aukstis
Aukstis 254 cm, o plotis 183 cm
merginos, ar galima fototapeta klijuot ant dazytos sienos? ar reik gramdyt dazus ir gruntuot pries tai?
QUOTE(doviile @ 2010 09 18, 22:09)
merginos, ar galima fototapeta klijuot ant dazytos sienos? ar reik gramdyt dazus ir gruntuot pries tai?
Galima.
Prašau patarimo. Pasidarėm apšviestą nišą fototapetui - kambarys tik 18kv, spalvos - gelsva, rusva.
Neapsisprendžiam tik dėl fototapetų, renkamės kolkas iš šių -
My Webpage
My Webpage1
Kuris jums, atrodo, labiau tiktų? Spalviškai tiktų abi, tik sprendžiant dėl bendro stiliaus, turbūt, labiau pirmasis....
Neapsisprendžiam tik dėl fototapetų, renkamės kolkas iš šių -
My Webpage
My Webpage1
Kuris jums, atrodo, labiau tiktų? Spalviškai tiktų abi, tik sprendžiant dėl bendro stiliaus, turbūt, labiau pirmasis....
QUOTE(solo @ 2010 09 23, 21:12)
man pirmas
QUOTE(solo @ 2010 09 23, 21:12)
man irgi pirmas