Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

kaip artidea kokybė?

Kiek aš žiūrėjau, tai ten artidea.lt gi patys negamina, o prekiauja jau pagamintais daiktais. Pas juos yra beveik visi rimti gamintojai. O fototapetai - tai yra ir pigesnių popierinių ir brangiųjų (atsparių vandeniui). Na mes kai sau rinkomes, tai viena paemėm fototapetą į sodą - popierinį Vokietijos gamybos, normalus kokybiškas popierius, gamykloje KOMAR pagamintas. O va namie - tai aš prancūziškų lipdukų sienoms prisiklijavau vaikams. Kokybe labai gera. thumbup.gif
Atsakyti
Čia galite užmesti akį į fakturinį foto tapetą, kuri meniškai įforminus sukuriamas tikros freskos ispudis:
user posted image
user posted image

Motyvas gali būti pats įvairiausias, kiekvienam pagal jo kuriamą interjerą.
Atsakyti
QUOTE(ekiu @ 2010 05 07, 08:51)
Nebent jums principo reikalas ir geriau tuos 8 tūkstančius sumokėti.

ne principo ,bet jei nereaguoja,tai ...taigi nuotrauku virs 8 tukstaciu ( o ne kaina nuotraukos --as tik uz nuotrauka tai schmoll.gif )...o nuotrauka kainuoja apie 100 lt ...
Atsakyti
Rašiau vivawall laišką su prašymu atsiųsti, jei turi, fototapeto pavyzdį interjere, atsakymą gavau po kelių dienų, kad tai nekorektiška man būtų siųsti kažkieno interjero foto smile.gif Na, aišku, logiška, suprantama, tik maniau, gal turi kaip pavyzdį.
Atsakyti
Gal kas nors bandėte sakytis fototapetus iš photowall?

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 09, 15:44)
Rašiau vivawall laišką su prašymu atsiųsti, jei turi, fototapeto pavyzdį interjere, atsakymą gavau po kelių dienų, kad tai nekorektiška man būtų siųsti kažkieno interjero foto smile.gif Na, aišku, logiška, suprantama, tik maniau, gal turi kaip pavyzdį.

O as vivawall paprasiau atsiusti pavyzdi, tai laukiu jau menuo unsure.gif
Kazin kaip su tuo firmos patikimumu g.gif O noreciau uzsisakyti is ju fototapeta mergaites kambariui....dabar jau baisoka
Atsakyti
as ir laukiau laukiau pavyzdziu ...ir galu gale man nupiese ant sienu dailininkas ....
Atsakyti
Gal kas nors esate pas save klijave Komar firmos fototapetus? Galetumete pasidalinti ispudziais, ar tikrai juos labai sunku klijuoti ir ar tikrai isklijavus realybeje negraziai atrodo? g.gif Jau seniausiai savo miegamajam issirinkau stai siuos fototapetus http://www.artidea.l...amp;show_id=225, bet musu apdailininkas ispejo, kad tu pigiuju fototapetu net jis neapsiima klijuoti (zadejom klijuot patys), nes ju popierius labai plonas, ir neina graziai suklijuot - tai lieka pusles, tai tempiasi - traukiasi ir t.t. ir kad tik paveiksliukuose jie atrodo graziai... doh.gif Gal kas nors patvirtintu ar paneigtu tai? g.gif Beda tame, kad jau ilga laika ieskojau i si kambari kokiu nors tapetu ir niekas kitas taip nekrito i aiki, kaip butent sis fototapetas (nors siaip fototapetu nelabai megeja...), jau isivaizduoju visas zalias - geltonas detales, kokias panaudociau kambari... wub.gif , o cia - se tau! doh.gif Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
as irgi laukciau atsiliepimu , gal kas buvot uzsisake fototapetus is vivawall ? ax.gif
Ar nenusivylet firma? Issirinkau i dukros kambari tapetus http://www.vivawall....a9f176.11150830

ale suabejojau firmos rimtumu g.gif
Atsakyti
Gal kas nors esate pas save klijave Komar firmos fototapetus? Galetumete pasidalinti ispudziais, ar tikrai juos labai sunku klijuoti ir ar tikrai isklijavus realybeje negraziai atrodo?  Jau seniausiai savo miegamajam issirinkau stai siuos fototapetus http://www.artidea.l...amp;show_id=225, bet musu apdailininkas ispejo, kad tu pigiuju fototapetu net jis neapsiima klijuoti (zadejom klijuot patys), nes ju popierius labai plonas, ir neina graziai suklijuot - tai lieka pusles, tai tempiasi - traukiasi ir t.t. ir kad tik paveiksliukuose jie atrodo graziai...  Gal kas nors patvirtintu ar paneigtu tai?  Beda tame, kad jau ilga laika ieskojau i si kambari kokiu nors tapetu ir niekas kitas taip nekrito i aiki, kaip butent sis fototapetas (nors siaip fototapetu nelabai megeja...), jau isivaizduoju visas zalias - geltonas detales, kokias panaudociau kambari...  , o cia - se tau!  Lauksiu atsiliepimu

mes isklijave lygiai toki fototapeta svetaineje, ir vynuogiu lapus vaiku kambaryje. Komar gamyba, pirkom senukuose, klijavom patys. darbas reikalaujantis atidumo, bet tikrai nera sudetinga isklijuoti. taciau siena turi buti lygi. as patenkinta kokybe, jau antri metai ir neisbluko, gerai atrodo ir valosi, net riebaluotus vaiku pirstu antspaudus puikiai isvaliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2010 08 23, 20:29)
mes isklijave lygiai toki fototapeta svetaineje, ir vynuogiu lapus vaiku kambaryje. Komar gamyba,  pirkom senukuose, klijavom patys. darbas reikalaujantis atidumo, bet tikrai nera sudetinga isklijuoti. taciau siena turi buti lygi. as patenkinta kokybe, jau antri metai ir neisbluko, gerai atrodo ir valosi, net riebaluotus vaiku pirstu antspaudus puikiai isvaliau thumbup.gif

Kaip smagu, kad kazkas atsiliepe i mano klausima bigsmile.gif Jauciu reikia ir man surizikuot - juk ne taip daug fototapetas kainuoja, tad jei nepavyks, nuplesiu ir uzklijuosiu siaip kokius kitus tapetus biggrin.gif Juk kas nerizikuoja, negeria sampano, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, planuojame sunaus kambari klijuoti foto tapetais, kambarys nedidukas yra,kaip manote ar labiau tiktu per visa siena fototapetas ar reiktu rinktis mazesnio fotmato,kad neuzpildytu visos sienos, ar nemazintu dar labiau kambario per visa siena parinktas fototapetas?
Atsakyti