Laba diena. Sakykite, o kaip klijuojate fototapetus? Ar imanoma patiems lygiai ir graziai juos suklijuot? Kur perkate? Lietuvoje ar siunciates?
Ar yra bandžiusių atsisiųsti?
Iš kur siunčiatės?
Iš kur siunčiatės?
QUOTE(Fen-berry @ 2010 01 05, 16:01)
Nesu bandžiusi, tačiau turiu keletą nuorodų
Fototapetai
Fototapetai
Esu pirkusi is artidea.lt Labai malonus bendravimas, operatyvumas, geros kokybes prekes (jie parduoda prekes is Prancuzijos) Pirkome fototapeta, uzklijavome patys, nes klijuojamas lygiai taip pat kaip ir paprastas tapetas, tik reikia derinti rasta (nes pats fototapetas, jei didelis, buna sukarpytas i keleta daliu).
jau kokiu cia groziu priziurejau gaila kad as negaliu klijuoti tapetu na del tam tikru priezasciu bet labai sugunde lipdukai sienoms ,kas bande gal pasakys kaip jie laikosi?ir ar tikrai jie ir tikroveje taip graziai atrodo kaip internete?
Man tai šis vaizdelis patiko
Vakar mačiau grupės Ramstein tapetus pardavinėjant
Seikutes visos, na ir as jau pribrendau fototapetams, bet taip sunku issirinkti , turbut per daug yra , ir to norisi, ir ano... Gaila, kad mamytes mazai ideda savo foto, butu abai idomu paziureti ne katalogini vaizda, na kai as irengsiu kambari vaikams, butinai pasirodysiu, mane kazkodel traukia, pasaulio zemelapis vaikams, kadangi viena jau mokyklinuke, o kitam dar viskas pries akis
QUOTE(carnitaster @ 2010 03 09, 15:16)
Seikutes visos, na ir as jau pribrendau fototapetams, bet taip sunku issirinkti , turbut per daug yra , ir to norisi, ir ano... Gaila, kad mamytes mazai ideda savo foto, butu abai idomu paziureti ne katalogini vaizda, na kai as irengsiu kambari vaikams, butinai pasirodysiu, mane kazkodel traukia, pasaulio zemelapis vaikams, kadangi viena jau mokyklinuke, o kitam dar viskas pries akis
Turetu buti grazu ir dar labai naudinga
QUOTE(Kirste @ 2010 03 09, 16:46)
Turetu buti grazu ir dar labai naudinga
tai vat as ir pagalvojau, kad siokios tokios naudos bus...gal
QUOTE(Oizo @ 2010 03 09, 17:42)
Jei tapetas - zemelapis, tai turetu tikti mazoje patalpoje, ir naudingas, jei kito tipo fototapetas, tai turetu buti didele erdve, tada graziai ziurisi, kitaip nera vaizdo, o is arti kaikurie ir susilieja
pas mane kaip tik mazas vaiku kambarys, tai, manau bus