Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

Laba diena. Sakykite, o kaip klijuojate fototapetus? Ar imanoma patiems lygiai ir graziai juos suklijuot? Kur perkate? Lietuvoje ar siunciates?
Atsakyti
Ar yra bandžiusių atsisiųsti?
Iš kur siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 01 05, 16:01)
Ar yra bandžiusių atsisiųsti?
Iš kur siunčiatės?

Nesu bandžiusi, tačiau turiu keletą nuorodų smile.gif

Fototapetai
Fototapetai
Atsakyti
Esu pirkusi is artidea.lt 4u.gif Labai malonus bendravimas, operatyvumas, geros kokybes prekes (jie parduoda prekes is Prancuzijos) ax.gif Pirkome fototapeta, uzklijavome patys, nes klijuojamas lygiai taip pat kaip ir paprastas tapetas, tik reikia derinti rasta (nes pats fototapetas, jei didelis, buna sukarpytas i keleta daliu).
Atsakyti
jau kokiu cia groziu priziurejau thumbup.gif thumbup.gif gaila kad as negaliu klijuoti tapetu na del tam tikru priezasciu doh.gif bet labai sugunde lipdukai sienoms ,kas bande gal pasakys kaip jie laikosi?ir ar tikrai jie ir tikroveje taip graziai atrodo kaip internete?
g.gif
Atsakyti
Man tai šis vaizdelis patiko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar mačiau grupės Ramstein tapetus pardavinėjant biggrin.gif
Atsakyti
Seikutes visos, na ir as jau pribrendau fototapetams, bet taip sunku issirinkti doh.gif , turbut per daug yra biggrin.gif , ir to norisi, ir ano... Gaila, kad mamytes mazai ideda savo foto, butu abai idomu paziureti ne katalogini vaizda, na kai as irengsiu kambari vaikams, butinai pasirodysiu, mane kazkodel traukia, pasaulio zemelapis vaikams, kadangi viena jau mokyklinuke, o kitam dar viskas pries akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 03 09, 15:16)
Seikutes visos, na ir as jau pribrendau fototapetams, bet taip sunku issirinkti doh.gif , turbut per daug yra biggrin.gif , ir to norisi, ir ano... Gaila, kad mamytes mazai ideda savo foto, butu abai idomu paziureti ne katalogini vaizda, na kai as irengsiu kambari vaikams, butinai pasirodysiu, mane kazkodel traukia, pasaulio zemelapis vaikams, kadangi viena jau mokyklinuke, o kitam dar viskas pries akis mirksiukas.gif

bigsmile.gif Turetu buti grazu ir dar labai naudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2010 03 09, 16:46)
bigsmile.gif Turetu buti grazu ir dar labai naudinga  thumbup.gif

tai vat as ir pagalvojau, kad siokios tokios naudos bus...gal biggrin.gif
Atsakyti
Jei tapetas - zemelapis, tai turetu tikti mazoje patalpoje, ir naudingas, jei kito tipo fototapetas, tai turetu buti didele erdve, tada graziai ziurisi, kitaip nera vaizdo, o is arti kaikurie ir susilieja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oizo @ 2010 03 09, 17:42)
Jei tapetas - zemelapis, tai turetu tikti mazoje patalpoje, ir naudingas, jei kito tipo fototapetas, tai turetu buti didele erdve, tada graziai ziurisi, kitaip nera vaizdo, o is arti kaikurie ir susilieja unsure.gif

pas mane kaip tik mazas vaiku kambarys, tai, manau bus thumbup.gif
Atsakyti