Įkraunama...
Įkraunama...

Fototapetai 2

QUOTE(MikaPuk @ 2009 09 05, 15:46)
paprastus skritulius galima iskirpti is ivairiaspalviu lipniu pleveliu, ju pasirinkimas dabar labai didelis, ar tiesiog nusipiesti taip butu dar smagiau, savo maziesiems tokiu rutuliuku pripiesiau devynias begales ir dabar jie gyvena aukstos kokybes , nes labai jau skyletame, surio kambariuke  lotuliukas.gif

vat ta pati norejau parasyti smile.gif
Lipniu pleveliu centre Vilniuje, Zalgirio gatveje begale spalvu pasirinkimui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasidalit fototapetu klijavimo subtilybem, ar labai juos sunku klijuot? Meistrai klijuodami viena sugadino, tad nusipirkom kita ir ruosiuosi pati klijuot. O gal kas zinot, gal kas juos galetu kokybiskai uzklijuot?
Atsakyti
tai kad ten nieko sudetingo schmoll.gif matyt nekokie meistrai jums teko doh.gif
mes klijavome svetaineje ir vaiku kambaryje patys vadovaudamiesi instrukcija, labai lengvai viskas gavosi. geriau aisku, kad du vyrai klijuotu nes dalys nemazos ir man rankos pavargsta jas belaikant ir atitaikant. dar noriu pasakyt, kad priklijuotas fototapetas siek tiek slenka zemyn, todel geriau ji klijuoti nuo lubu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2009 12 12, 13:16)
tai kad ten nieko sudetingo schmoll.gif matyt nekokie meistrai jums teko  doh.gif
mes klijavome svetaineje ir vaiku kambaryje patys vadovaudamiesi instrukcija, labai lengvai viskas gavosi. geriau aisku, kad du vyrai klijuotu nes dalys nemazos ir man rankos pavargsta jas belaikant ir atitaikant. dar noriu pasakyt, kad priklijuotas fototapetas siek tiek slenka zemyn, todel geriau ji klijuoti nuo lubu  4u.gif

Taip nepasiseke musu meistrams su tuo fototapetu. Bet kazkaip ir as pati nelabai dristu jo pati klijuot.
Atsakyti
Sveikutės merginukės, matau čia yra klijavusių sienų lipdukus, tapetines juostas, kur nėra naudojami klijai, - tai va man iškilo klausimėlis, ar tie lipdukai gerai laikosi ant medinio paviršiaus. Pas mane medžiu iškalta siena jau pusė amžiaus lotuliukas.gif , tai norėčiau ją pakeisti, gal kuri žinote, ar galima aplamai klijuoti ant medinio lakuoto paviršiaus. g.gif Dėkui. Ir su artėjančiomis šventėmis visas... newyear.gif
Atsakyti
Pati susižinojau, ruoškitės toliau KALĖDOMS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 18, 20:52)
Pati susižinojau, ruoškitės toliau KALĖDOMS tongue.gif
Ir kaip - ar gerai laikosi? g.gif
Atsakyti
Oi, o as dar vis suku galva g.gif kaip ta foto tapeta uzklijuot, o labai labai saziningu meistru nerandu....
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 12 19, 09:08)
Ir kaip - ar gerai laikosi?  g.gif

Sakė kad ant medžio laikosi gerai, tačiau geriau nelakuotas būtų. Kažin ar tai tiesa, geriau būtų daugiau nuomonių išgirsti... g.gif . Tas pardavėjas nelabai patikimai su savo žiniomis atrodė. tongue.gif Šiaip tai pas mane medis dažytas vandenio pagrindo laku, tai jau jis sako kad tikrai tikrai laikys. Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
va mano virtuve blush2.gif
, erdve labai nedidele, klijuotas mazdaug pries 2 metus , dabar jau ieskau kuo galeciau pakeisti , nors dar ir sitas nenusibodo(reikejo labai skubiai ir nebuvo laiko pasieskoti ko nors yspudingesnio ), realiai atrodo daug graziau (foto kokybe prasta )

user posted image
Atsakyti
Lb. grazu, o kur tokius pirkote
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 12 31, 00:31)
Lb. grazu, o kur tokius pirkote

senukuose blush2.gif , kad tada nelabai kur ir buvo pasirinkimas ...
Atsakyti