QUOTE(supersandryte @ 2009 03 20, 10:36)
mergaitės, kur Vilniuje perkate nėrinukus darbeliams? noriu pabandyt, ale nežinau, kur ieškot
Maciau daug nerinuku Madoje Virsuliskese 2 aukste
QUOTE(supersandryte @ 2009 03 20, 09:36)
mergaitės, kur Vilniuje perkate nėrinukus darbeliams? noriu pabandyt, ale nežinau, kur ieškot
Dar Vilniaus gatvėje siuvimo reikmenų parduotuvėje mačiau..
QUOTE(supersandryte @ 2009 03 20, 09:36)
Labai fainų mačiau Panoramoj, pirmam aukšte, kur yra ir dekupažui, ir muilams ir kt. darbeliams prekių...O servetėlių....
QUOTE(lina86 @ 2009 03 20, 09:27)
Sveikos!
Noreciau Jusu(jau ismanaciu savo darba) patarimo nusprendziau isbandyti dekupaza ir as,na tik megejiskai.Zodziu,turiu objekta dekupazui,medinis,jau padengiau dazais,dbr noriu ji nulakuoti skilinejanciu laku,pries tai,zinoma,aplikuosiu servetelemis.Tik nezinau koki geriausiai man laka pirkti?Ju yra tiek daug,o as neismanau koks tinkamiausias.Ar tiktu Antik1 ir Antik2? Ir ar dar papildomai reikia kokiu priemoniu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma
Noreciau Jusu(jau ismanaciu savo darba) patarimo nusprendziau isbandyti dekupaza ir as,na tik megejiskai.Zodziu,turiu objekta dekupazui,medinis,jau padengiau dazais,dbr noriu ji nulakuoti skilinejanciu laku,pries tai,zinoma,aplikuosiu servetelemis.Tik nezinau koki geriausiai man laka pirkti?Ju yra tiek daug,o as neismanau koks tinkamiausias.Ar tiktu Antik1 ir Antik2? Ir ar dar papildomai reikia kokiu priemoniu?
Lina86, jei dar nenusipirkai antikų, tai geriau jo ir nepatarčiau pirkti. Tau tikrai daug gražiau suskils applicraft arba sottile dvikomponenčiai
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 20, 11:56)
Lina86, jei dar nenusipirkai antikų, tai geriau jo ir nepatarčiau pirkti. Tau tikrai daug gražiau suskils applicraft arba sottile dvikomponenčiai
Ne,dar nepirkau,pries tai norejau pasikonsultuoti.O kur galeciau isigyti applicraft ar sottile priemoniu? Ar jos dengiasi ant jau aplikuotos serveteles(kaip pats virsutinis sluoksnis)?
Lbai Jums aciu uz patarima
Mielos mamytės. Jungiosi prie Jūsų. LABAI LABAI noriu išmokti dekupažo meno. Tikiuosi Jūsų pagalbos
Sveikos
Man vis nesiseka su dazais, nusipirkau Seniuose akriliniu geru dazu ir dazu pigmentu, kad sumaisyciau tamsia violetine spalva Gavosi spalvyte Taciau kai ant virsaus daziau tais paciais baltais akriliniais dazais gavosi lyg dazyciau ant riebaluoto pavirsiaus na turbut supratote mane, taip nelygiai dazai tepesi Jauciu gavosi taip torel kad pridejau daug pirmento
Kaip jus isgaunate tamsia spalva?
Man vis nesiseka su dazais, nusipirkau Seniuose akriliniu geru dazu ir dazu pigmentu, kad sumaisyciau tamsia violetine spalva Gavosi spalvyte Taciau kai ant virsaus daziau tais paciais baltais akriliniais dazais gavosi lyg dazyciau ant riebaluoto pavirsiaus na turbut supratote mane, taip nelygiai dazai tepesi Jauciu gavosi taip torel kad pridejau daug pirmento
Kaip jus isgaunate tamsia spalva?
QUOTE(lina86 @ 2009 03 20, 09:27)
Sveikos!
JAU PRASAU TIK NE ANTIK paziurek cia gal pades
http://www.supermama...?...&p=19203165
QUOTE(lina86 @ 2009 03 20, 12:48)
Ne,dar nepirkau,pries tai norejau pasikonsultuoti.O kur galeciau isigyti applicraft ar sottile priemoniu? Ar jos dengiasi ant jau aplikuotos serveteles(kaip pats virsutinis sluoksnis)?
Applicraft yra senasnaujas.lt arba VCUP'e penktam aukšte parduotuvėj geros akys (step1; step2 ). Sottile tikrai yra senasnaujas sottile arba Kaune gali pabandyti pereiti per dekupažo parduotuvėles, nežinau tiksliai, bet tikrai kažkurioj turėtų būti. Ir tada dar iš dailininkų nusipirk aliejinių dažų, nes šios priemonės įtrinamos su aliejiniais.
Šios priemonės dengiasi jau ant priklijuotos servetėles
Labai aciu uz patarimus greiciausiai pirksiu sottile.Suprantu,kad dar DAAAUG nezinau ir tiek pat nesuprantu,bet bandysiu vistiek.
O ar butina i tarpelius itrinti aliejiniu dazu? nes mano pavirsius baltas,o ant virsaus desiu daugiausiai raudonus motyvus...
O ar butina i tarpelius itrinti aliejiniu dazu? nes mano pavirsius baltas,o ant virsaus desiu daugiausiai raudonus motyvus...