Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(-barsyle- @ 2009 03 19, 15:47)
bet kai uztepi juos tai nelabai eina nuvalyt,naudoju juos kai reiks smulkius daiktus padazyneti,bandziau itrinti skylimus tai nusveisti neina,o va su tais oil viskas puikiai trinasi

cia apie kokius butent kalbi g.gif
Atsakyti
maciau kad yra bekvapiu, ir netgi kvepianciu vanile, vandens pagrindu, purskiamu, tik va ar laku yra tai nezinau, bet kad dazu yra tai tikrai, irgi idomu neteko girdeti matyti niekam, gal ir laku yra rolleyes.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 19, 16:34)
nesusipainiokit,ant maximiniu 12 spalvu aliejiniu - OIL uzrasyta, akriliniu - ACRYLIC (pati turiu situos abu),o water cia bus guasas greiciausiai g.gif

aga o va pasistojo klausimas, kuom skiriasi ACRILIC, nuo WATER as tuos pacius ziurinejau ir kaip ir abu vandens pagrindu, ir gal butu galima naudoti kaip akrilinius, niu cia pamastymas, bet kas gal pasakys kaip ten is tikruju rolleyes.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 16:41)
oi oi jau jei kalbant apie vienkomponenti tai sita instrukcija irgi labai nesivadovauciau nes pvz sadolinui butina laikytis kryzminimo taisykles.....

o jei nesivadovaudi ir tapsnoji su kempinele, kur ta kryzminima atlikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 03 19, 22:46)
maciau kad yra bekvapiu, ir netgi kvepianciu vanile, vandens pagrindu, purskiamu,  tik va ar laku yra tai nezinau, bet kad dazu yra tai tikrai, irgi idomu neteko girdeti matyti niekam, gal ir laku yra  rolleyes.gif
aga o va pasistojo klausimas, kuom skiriasi ACRILIC, nuo WATER as tuos pacius ziurinejau ir kaip ir abu vandens pagrindu, ir gal butu galima naudoti kaip akrilinius, niu cia pamastymas, bet kas gal pasakys kaip ten is tikruju  rolleyes.gif

o jei nesivadovaudi ir tapsnoji su kempinele, kur ta kryzminima atlikti  lotuliukas.gif

Aga, man irgi toks klausimas iškilo... g.gif
O dvikomponenčio pirkkimą atidėjau vėlesniam laikui - kol kas brangoka... blush2.gif
Lachnese: tai jums tas kiekis per mažas taip supratau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 03 19, 22:46)
aga o va pasistojo klausimas, kuom skiriasi ACRILIC, nuo WATER as tuos pacius ziurinejau ir kaip ir abu vandens pagrindu, ir gal butu galima naudoti kaip akrilinius, niu cia pamastymas, bet kas gal pasakys kaip ten is tikruju  rolleyes.gif

na aš nė nenumanau biggrin.gif ir tikrai nežinau, bet spėju, kad water išdžiūvę netampa atsparūs vandeniui, o akrylic kai išdžiūna jie tampa atsparūs vandeniui, todėl toleruoja ant viršaus kitas vandens pagrindu priemones smile.gif o water įtariu pasileistų biggrin.gif
na pamąstymui prašėt tai ir pamąsčiau biggrin.gif tikiuos bent kiek į temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 20 kovo 2009 - 00:11
QUOTE(violence @ 2009 03 20, 00:11)
na aš nė nenumanau biggrin.gif ir tikrai nežinau, bet spėju, kad water išdžiūvę netampa atsparūs vandeniui, o akrylic kai išdžiūna jie tampa atsparūs vandeniui, todėl toleruoja ant viršaus kitas vandens pagrindu priemones smile.gif o water įtariu pasileistų biggrin.gif
na pamąstymui prašėt tai ir pamąsčiau biggrin.gif tikiuos bent kiek į temą biggrin.gif

zinokit turiu as ta water ir kaip sakiau nelabai jie nusivalo,bandziau kazkada itrinti sendinima,tai nelabai ejo benuvalyti,o ir nenusiplauna,tai speju kad ju sudetis labai panasi i akrylic
Atsakyti
Sveikos!
Noreciau Jusu(jau ismanaciu savo darba) patarimo ax.gif nusprendziau isbandyti dekupaza ir as,na tik megejiskai.Zodziu,turiu objekta dekupazui,medinis,jau padengiau dazais,dbr noriu ji nulakuoti skilinejanciu laku,pries tai,zinoma,aplikuosiu servetelemis.Tik nezinau koki geriausiai man laka pirkti?Ju yra tiek daug,o as neismanau koks tinkamiausias.Ar tiktu Antik1 ir Antik2? Ir ar dar papildomai reikia kokiu priemoniu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina86: 20 kovo 2009 - 08:30
QUOTE(lina86 @ 2009 03 20, 08:27)
Sveikos!
Noreciau Jusu(jau ismanaciu savo darba) patarimo ax.gif  nusprendziau isbandyti dekupaza ir as,na tik megejiskai.Zodziu,turiu objekta dekupazui,medinis,jau padengiau dazais,dbr noriu ji nulakuoti skilinejanciu laku,pries tai,zinoma,aplikuosiu servetelemis.Tik nezinau koki geriausiai man laka pirkti?Ju yra tiek daug,o as neismanau koks tinkamiausias.Ar tiktu Antik1 ir Antik2? Ir ar dar papildomai reikia kokiu priemoniu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

as dirbu su antiku,bet tik kai jis baiginejasi pas mane,tik tada perkirtau kaip gauti didelius grazius skylimus,o taip visad budavo smulkus, vos iziurimi
as ir dar naujoke,gal senbuves patars labiau
Atsakyti
Tai va,o as is vis nieko neismanau,o uzsigeidziau pakeisti sena duonine,tai dbr ir bijau sugadinti. doh.gif
Atsakyti
sendinimai nėra toks dalykas kad iš pirmo karto gautum norimą rezultatą. Tiesiog reiktų pabandyt ant kokių mažesnių ne tokių svarbių namų biudžetui daiktelių. na bent ant kokios lentelės. net ir servetėlių klijavimas neįgudusiom rankytėm yra pakankamai sudėtingas reikalas. Na drąsios merginos kad imasi tokių dalykų nė karto nė nepabandžiusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina86 @ 2009 03 20, 08:39)
Tai va,o as is vis nieko neismanau,o uzsigeidziau pakeisti sena duonine,tai dbr ir bijau sugadinti. doh.gif

na reik eksperimentuoti ir viskas,o kaip kitaip ismoksim sio meno biggrin.gif
Atsakyti
aš tai duoninės eksperimentams nesiūlyčiau. Labai jau toks didelis daiktas. Ir sendinimo daug suteps o jei dar nesigaus norimas vaizdas......... na bent kokį kartelį prieš tai ant mažo daiktelio pasibando tegu. Na čia tik mano pamąstymai smile.gif
Atsakyti
Na bandziau ant remeliu,tik naudojau universalu klijai-laka,o dbr noriu sendinto efekto. Tikiuos labai nesugadinsiu ir Jusu patarimai bus naudingi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti