Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(baltė @ 2009 03 19, 16:23)
Nežinau gal kam pravers ši info, nes aš tai esu tik pradedanti, man labai padėjo.

doh.gif ot priraso nesamoniu ir paskui verkia kurios pasiakitineja. Pabandykite pagreitinti fenu, paziuresiu kaip paskui viska skust reiks
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2009 03 19, 15:24)
ten yra 2 rusiu ant vienu parasyta oil, o ant kitu water
va tokius

A...aišku.. blush2.gif ..nes aš kažkaip tik akrilinius matydavau.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 15:26)
doh.gif ot priraso nesamoniu ir paskui verkia kurios pasiakitineja. Pabandykite pagreitinti fenu, paziuresiu kaip paskui viska skust reiks

drinks_cheers.gif ..Visur kaip tik akcentuojama, kad būtent dvikomponenčio antrą sluoksnį BŪTINA leisti išdžiūti savaime..o čia siūlo su fenu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 19, 16:19)
pirkau aliejinius is tomfilips ir tepiau ant  stamperijos sotile tai suduks...velesi....cia turbut del dazu kokubes, ar itryniau kaip ne taip....lipo kibo vandeniuku greit pavaliau tai tarpukai visi issivale  unsure.gif

Tai sottile nemegsta prastu aliejiniu dazu ir dar yra piktu spalvu sidromas todel galbut sitas dalykas dar pakiso koja. Pati sotille kai isdziusta nera labai slidi kaip ledas (ne taip kaip crakle medium) todel ji siek tiek kabina dazus, bet as kazkaip dar ne rato nesugadinau nors naudoju is tomas philips tiesiog itrinus valau iskart ir daznai keisdama popieriu tai man normaliai nusivalo, bet tikrai nera ka lyginti kai itrinu metaliniais dazais is dailininku kurie turbut 10 kartu brangesni uz tubele prastu, bet kai as spalvos nedaug naudoju tai turiu aukso, sidabro bronzos ir rudos geros kokybes ir man uztenka tokio pirkinio labai ilgam.
Atsakyti
nesusipainiokit,ant maximiniu 12 spalvu aliejiniu - OIL uzrasyta, akriliniu - ACRYLIC (pati turiu situos abu),o water cia bus guasas greiciausiai g.gif
Atsakyti
Nu step1 su saltu fenu dar dar suprasciau bet step2 tikrai parodytu ka gali smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 15:26)

Žinau, kad kai kurios naudoja feną ir nereikia joms nieko nuskusti. Čia, vėlgi, matyt yra kažkokia specifika (gal šaltu fenu?), aš niekada nebandžiau. Nereikia užsifiksuoti ant vieno kabliuko parašyto skliausteliuose. Esmė, kad šiaip gan aiškiai parašyta apie vienkomponentį, nes iki tol pvz. net nežinojau to kas rašoma po žodelio "Svarbu". Kitur niekas to neakcentuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 19 kovo 2009 - 15:36
oi oi jau jei kalbant apie vienkomponenti tai sita instrukcija irgi labai nesivadovauciau nes pvz sadolinui butina laikytis kryzminimo taisykles kas cia net nepamineta. O del feno tai kaip mineja jei kas ir naudoja tai tik galbut step1 o step2 neskyla paprasciausiai tiesiog suptraukia kaip pieno plevele ir vsio nors man tai dzin galit ir orkaiteje kepti (tarp kitko zinau kad kazkasa taip daro)
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 19, 15:19)
pirkau aliejinius is tomfilips ir tepiau ant  stamperijos sotile tai suduks...velesi....cia turbut del dazu kokubes, ar itryniau kaip ne taip....lipo kibo vandeniuku greit pavaliau tai tarpukai visi issivale  unsure.gif

Tai del ko negalima ant Sottiles akrilinių dažų ir lakų naudot? - Dėl to, kad jie vandens pagrindo, o tai reiškia, kad Sottile vandens nemėgsta. Koks dar gali būti valymas su vandeniuku... doh.gif
O norint pagaminti kokybišką darbelį reikia naudoti kokybiškas priemones, o tokios dažniausiai prekybcentriuose negyvena, tam ir yra specializuotos parduotuvės.
Naujokėms taip iš pradžių atrodo (bent jau man taip atrodė) - ai, ką čia pabandymui pinigus taškysiu, va nusipirksiu papigiai dažų, teptukų iš kokios maximos ir gerai bus pradžiai.
O kaip tik pačioj pradžioj reikia su kokybiškomis priemonėmis dirbti, nes patirties dar mažai, ir taip dar nėra aišku kaip vienoj ar kitoj nepasisekimo situacijoj elgtis, o čia dar ir nekokybiškos priemonės koją kiša...
Kai jau bus patirties, tada galima ir su pigesnėm priemonėm prasisukt, nes jau bus viskas žinoma, kur ką kada naudot ir pan.
4u.gif
Atsakyti
Ai teisingai tokius sottile apvelimus ir piktas spalvas pataisyti padeti galima vatos tamponeliu sumirkytu negausiai aliejuje paprastame ir tiesiog svelniai nuvalyti (kazkas naudoja kitokius riebalinius darinius kaip makijazo valikti arba patinai valyti buna toks ale vazelinas)
Papildyta:
Siaip geriaus butu neteikti tokiu bendriniu isnsrukciju nebent esme nusakyti bet ne kaip taisykle nes tikrai dabar tiek priemoniu ir kieviena is ju turi savo taisykles, specifika ir kartqais parodo ragus
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 19, 15:34)
nesusipainiokit,ant maximiniu 12 spalvu aliejiniu - OIL uzrasyta, akriliniu - ACRYLIC (pati turiu situos abu),o water cia bus guasas greiciausiai g.gif

bet kai uztepi juos tai nelabai eina nuvalyt,naudoju juos kai reiks smulkius daiktus padazyneti,bandziau itrinti skylimus tai nusveisti neina,o va su tais oil viskas puikiai trinasi
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 15:41)
oi oi jau jei kalbant apie vienkomponenti tai sita instrukcija irgi labai nesivadovauciau nes pvz sadolinui butina laikytis kryzminimo taisykles kas cia net nepamineta. O del feno tai kaip mineja jei kas ir  naudoja tai tik galbut step1 o step2 neskyla paprasciausiai tiesiog suptraukia kaip pieno plevele ir vsio nors man tai dzin galit ir orkaiteje kepti (tarp kitko zinau kad kazkasa taip daro)

Na dėl kryžmiškumo tai ant skardinės rašo tą... Tai kaip ir aišku...
Atsakyti
Todel ir sakau kad tokie rastai gali buti rasomi tik minint kokrecia preke nei kalbant apie visas kaip kazka bendro, nes ne visi vienkomponenciai bijo to tepimo toje pat vietoje. Negalima vienos prekes naudojimo instrukcijos naudot kaip taisykles visiems vienkomponenciams ar dvikomponenciams ir tuo labiau duoti tokiu patarimu kurie isvis kaip peilis gali buti kuriai nors priemonei
Atsakyti