Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(grite @ 2009 03 18, 22:55)
Darau visada taip kaip parašiau ir problemų neturėjau :DValau sausu ir tik sausu.Beje priklauso ir nuo dažų.Vieną dėžutę įtriniau tais kur Philipse perkam (akriliniiai),tai su tais išsimozojo.O iš artmanijos su auksiniais ar sidabriniais pagrinde dirbu tai nė karto nebuvo problemų.Tai galvoju ,kad gal todėl gerai kad jie skystesni g.gif
Nu turbūt kiekvienam tenka atrasti savo bigsmile.gif

Ko gero, ir nuo dažų. Manieji kokybiški, iš dailininkų parduotuvės, tik gan tirštoki.
Kad kiekvienam savo, tai drinks_cheers.gif . Aš kažkaip linkstu prie aliejinių smile.gif .

Labas rytas 4u.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos,

padėkit man apsispręst dėl dvikomponenčio, lygtai išsirinkau Antik 1 2, tai man įtrinimams tiks mano turimi akriliniai dažai? (turiu rinkinuką įvairių spalvų)
Atsakyti
Jei nori graziu skilimu rekomenduoju tik stamperios sottile o jei jei tinka bet koks tada imk ir antik.
Atsakyti
vakar uzklydau senamiestyje i kazkokia dekupazo priemoniu parduotuve (netoli filharmonijos) ir pamaciau idomu dalyka - tokie permatomi kaip celofaniniai lakstai, juos kazkaip islanksto ir dazo ar kazka ir gaunasi toks erdvinis dekoras, ten vadino "porceliano efektas" - labai grazu

noriu pasiskaityt apie tai, bet nerandu nieko panasaus gal kas susiduret g.gif

beje paklausiau kaip daryt su sottile tai sake pirma papurkst laku o tada tik itrint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 19 kovo 2009 - 09:22
Crackle Sottile-ST ? čia aš po senasnaujas dairausi
šito nėr ir Crackle Medium nėr sad.gif tuirbūt perkamiausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 19 kovo 2009 - 09:27
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 19, 09:25)
Crackle Sottile-ST ? čia aš po senasnaujas dairausi
šito nėr ir Crackle Medium nėr sad.gif tuirbūt perkamiausi...

Sottile yra..tik 200 ml, o ne mažuose buteliukuose.. smile.gif ..
Yra dar Mašos paminėtoj parduotuvėje "Le Carte" Didžiojoj/Etmonų gatvių kampe, tik teks jau iki jos pačiai eiti, nes jie tik gyvai prekiauja..Man ta parduotuvė patinka, yra tokių visai gerų dalykėlių, ko kitose parduotuvėse nemačiau..tik jie šiek tiek kainas užsikėlę..nesmarkiai, bet.. doh.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Maša @ 2009 03 19, 09:21)
beje paklausiau kaip daryt su sottile tai sake pirma papurkst laku o tada tik itrint  g.gif

Jie taip rekomendavo todėl, kad jie rekomenduoja įtrinimams porporiną..aliejinių dažų jie kažkaip nepripažįsta.. doh.gif ..Na kai kuriais klausimais mano nuomonės su tos parduotuvės pardavėjom irgi išsiskyrė.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 19 kovo 2009 - 09:36
Merginos kažkada labai seniai esu parašius štai tokį traktatą apie dvikomponenčius gal kuri galite man padėti iškelti jį normaliai ne per nuorodą is senos temos?

http://www.supermama...?...&p=19203165
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 19 kovo 2009 - 09:43
QUOTE(Salne @ 2009 03 19, 10:35)
Sottile yra..tik 200 ml, o ne mažuose buteliukuose.. smile.gif ..
Yra dar Mašos paminėtoj parduotuvėje "Le Carte" Didžiojoj/Etmonų gatvių kampe, tik teks jau iki jos pačiai eiti, nes jie tik gyvai prekiauja..Man ta parduotuvė patinka, yra tokių visai gerų dalykėlių, ko kitose parduotuvėse nemačiau..tik jie šiek tiek kainas užsikėlę..nesmarkiai, bet.. doh.gif ..

oj kaip ačiū 4u.gif o įtrinimams ką patarsit prie Sottile? nusiskausminsiu pniginę bet gal nesudžiovinsiu lako ...

Ingusia radau tavo nuorodą, ačiū, skaitau įdėmiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 19 kovo 2009 - 09:43
Dar ka noreciau pamineti kad nuorodoje minimas stamperiojos craklius yra crakle mediumas. Ir antikas skyla labai panasiai kaip crakle mediumas ir padauginus elgias kaip padaugintas aplicraftas (skyla grioviais)
Atsakyti
dar biškį paklausinėsiu, o tai purškiamo lako irgi reik įsigyt, kaip suprantu, įtrynus reik nupurkšt, ir tik po to lakuot... o ir akrilinis lakas musėt nelabai tinka?
Atsakyti
Ingusia 31 mirksiukas.gif Kitą kartą spausk "cituoti" :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 19 kovo 2009 - 10:32
perkeliau sita zinute is kitos temos gal kam pravers pirmuose zingsniuose ar renkantis sau tinkama varianta

CIA NE REKLAMA O TIK MANO NUOMONE IR BANDYMAI

Atsakymai del dvikomponenciu reikalu

Stamperios craklis MEDIUM- suskyla visada greitai, praktiskai vienodai, iskilimai vidutinio gylio ir vienodo dydzio mazdaug. Itrinimai niekada nekele jokiu problemu naudojant aliejinius dazus ir porporina (atrodo kad bandziau). Ant stiklo gaunas skaidrus efektas o ant medzio blizgus. Man patinka sakyciau kad visai nieko. Lbai storai neuztepsi nes komponentai pakankamai skysti. Norint naudoti akrilini laka sluoksniams butina uzpurksti sintetiniu laku itrynus kad izoliuot dvikomponenti nuo akrilinio lako. Ta pati galima padaryti ir spec stamperijos laku, uztepi kai tik itrini ir paskui isdziuvus ant virsaus galima tepti pigesni statybiniu prekiu parduotuvese pirkta akrilini laka nes vien spec lakais gaunas labai brangiai. Kaina: nepigus

Stamprios sottile- suskyla netaip greit, iskilimai negilus ir plonyciai. Itrinimai galimi su aliejinais dazais ir porporina bet ant tamsiu spalvu porporina apvelia dalinai spalva. Ant stiklo matinis, ant medzio taip pat. Patinka kada dengiu ant piesinio nes skilimai buna pakankamai smulkus (trukiu storis) kad jo neuzgostu ir pakankamai dideli (langelio dydis) kad matytusi.Norint naudoti akrilini laka sluoksniams butina uzpurksti sintetiniu laku itrynus kad izoliuot dvikomponenti nuo akrilinio lako. Ta pati galima padaryti ir spec stamperijos laku, uztepi kai tik itrini ir paskui isdziuvus ant virsaus galima tepti pigesni statybiniu prekiu parduotuvese pirkta akrilini laka nes vien spec lakais gaunas labai brangiai Kaina: nepigus

Aplicraft craklis- suskyla greitai, niekada neskyla taip pat (ypac kintant temperaturos ipatumams), skilimus galima isgaut nuo griovio tipo iki smulkiu, gylis ivairus priklauso nuo sluoksniu storio, sluoksniai pakankamai tirsti kad butu galima jais variuot bet persistengt nep[atarciau nes gaunas grioviai. Ant stiklo balzganas, ant medzio irgi. Man nelabai nes reik tept iskart teptuku labai greit todel kad pavelavus pertepti ant virsaus rezultate sugadini skilima nes pirmas sluoksnis greit dziusta ir velias, o antras normaliai tepas-galima ir palyginti jei kazkur per riebiai ar per mazai uztepei . Itrinimai gali buti problematiski priklausomai nuo dazu kokybes manyciau nes aliejiniai is parduotuves man apvele dalinai, o dailininku ne. Porporina apvelia dalinai. Naudoju kai reikia ryskiu ir storu itrukimu. Norint naudoti akrilini laka sluoksniams butina uzpurksti sintetiniu laku itrynus kad izoliuot dvikomponenti nuo akrilinio lako. Kaina- nepigus

Dvikomponentis is meno muzos- suskyla netaip greit, skilimai negilus bet ju dydis labai idomus-gali buti nuo labai dideliu iki mazesniu, priklauso ne nuo sluoksniu storiu o nuo pavirsiaus ant ko tepi. Jei pavirsius mazai sugeriantis tai efektas gaunas geras, jei pavirsius padengtas mediumu (servetka tik uzklijuota) tada itrukimai smulkesni, o jei aplinkui dazai akriliniai o per viduri servetka tada isvis skilimai ant dazu dideli o ant piesinio smulkesni ir efektas SUPER . Komponentu pagrindas terpanitininis (plaunama fairy teptukai). bet pats skystis turi gelsva spalva kuri sviesiems pavirsiams suteikiamutna gelsva atspalvi todel reik kartais pasverti ir tepamu sluoksniu stori kad neiskraipytu spalvos. Itinti bandziau tik aliejiniais (joku problemu). Dar tik kelis darbus dariau bet pradeda patikt nes sklilimai labai idomus tokie stambus. Kaina pigus
DEMONSTRUOJU:
1variantas stamperios sottile
2 variantas stamperios crakle medium
3 variantas negausiai teptas aplikraft craklius
user posted image
Papildyta:
DAR PALYGINIMUI IMETU PIRMAS SKILIMAS IS MENO MUZOS ANTRAS IR STAMPERIOS SOTTILE (JIE PANASUS BET IR SKIRTINGI TUO PACIU smile.gif )
user posted imageuser posted image
Papildyta:
O cia dr vaizdelis kaip nereiktu padauginti aplicraft crakliaus nes paskui reik griovius uzkasinet smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 19 kovo 2009 - 10:26