Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kvartetas @ 2009 03 17, 12:50)
ale taip skubejau taip skubejau norejau naujus kiausinius idet dekupazintus. ilgai praieskojau internete paveiksliuko ir nespejau.
titulinio redaguot nebeleidzia tai dedu cia, kad jaustusi pavasaris.
user posted image
na tikiuosi kad jie dekupazinti blush2.gif . pokolkas ne specas smile.gif

Labukas visom , norejau paklausti su kuo galima butu dekupazinti kiausinio luksta, ar labai sunku blush2.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif
dabar atakuosiu kvailais klausimais blush2.gif
Jau prisiskaiciau kad reikia nusipirkti Sottile dvikomponentini, bus padaryta, kai grisiu i LT, bet dabar tenka daryti su tuo ka turiu, o turiu artmanijos antika, ir sudas man gaunasi bash.gif
Daziau akriliniais, tada storai tepiau antik 1, isdziuvo tepiau antik 2.
Atrodo visur tepiau vienodai, o vietomis didesni skilimai vietomis mazesni doh.gif
Niu bet didziausia mistika itrinimas unsure.gif
Tryniau su sausu skudureliu akriliniais dazais, isitrina, bet tada turiu pavalyti, tai sausu ten niekas nesivalo, griebiu dregna ir sveiciu, o rezultatas visai man nepatinka, vietomis nusitryne perdaug, ir is grioveliu, vietomis isvis nenusitryne, tai yra liko dazia ten kur nereikia, kazkokie plemai visur gun_rifle.gif Ka as cia netaip darau???
dedu pvz. cia vidine druskines dangtelio puse, viso kito dar nesiryzau sendinti verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 03 18, 15:34)
Labukas visom , norejau paklausti su kuo galima butu dekupazinti kiausinio luksta, ar labai sunku  blush2.gif

Sunkoka su kiaušinio lukštu..nes dažai bėga.. doh.gif ..neįsigeria taip paprastai, kaip į medį..dažyti reikia tapšnojant, bet vistiek..sunkoka..Bandžiau..tai atsisakiau minties velykom dekupuoti tikrus kiaušinius.. biggrin.gif ..Geriau jau dirbtinius kiaušinius dažyti (plastiko, putų polistirolo..)..
Papildyta:
QUOTE(Magnetukas @ 2009 03 18, 16:02)
Labutis merginos  4u.gif
dabar atakuosiu kvailais klausimais  blush2.gif
Jau prisiskaiciau kad reikia nusipirkti Sottile dvikomponentini, bus padaryta, kai grisiu i LT, bet dabar tenka daryti su tuo ka turiu, o turiu artmanijos antika, ir sudas man gaunasi  bash.gif
Daziau akriliniais, tada storai tepiau antik 1, isdziuvo tepiau antik 2.
Atrodo visur tepiau vienodai, o vietomis didesni skilimai vietomis mazesni  doh.gif
Niu bet didziausia mistika itrinimas  unsure.gif
Tryniau su sausu skudureliu akriliniais dazais, isitrina, bet tada turiu pavalyti, tai sausu ten niekas nesivalo, griebiu dregna ir sveiciu, o rezultatas visai man nepatinka, vietomis nusitryne perdaug, ir is grioveliu, vietomis isvis nenusitryne, tai yra liko dazia ten kur nereikia, kazkokie plemai visur  gun_rifle.gif Ka as cia netaip darau???
dedu pvz. cia vidine druskines dangtelio puse, viso kito dar nesiryzau sendinti  verysad.gif

Įtrinimus geriausia aliejiniais daryti, nes jie ilgai džiūsta ir lengvai nusiivalo jei reikia..o akriliniai greitai džiūsta, jei kas ne taip..sudetingiau juos nuvalyti, tada ir gaunasi dėmės.. doh.gif ..Niekada nedirbau su artmanijos antika, tai nežinau..o galima ant jos tepti akrilinius dažus??..nereikalauja aliejiniu pagrindu??.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 18 kovo 2009 - 16:04
Artmanijos ''Antika'' įtrinama akriliniais dažais.Aš ją įtrinu pirštu(ne jokiais skudurėliais),mažais ploteliais ir nuvalyti reikia tualetiniu popierium arba popieriniu rankšluoščiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 03 18, 16:12)
Artmanijos  ''Antika'' įtrinama akriliniais dažais.Aš ją įtrinu pirštu(ne jokiais skudurėliais),mažais ploteliais ir nuvalyti reikia tualetiniu popierium arba popieriniu rankšluoščiu smile.gif

Sausu popieriumi valyti? reikes pabandyti taip g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar vazonui lakuoti vandens pagrindo dispersinis akrilinis lakas? Ar reiktų lakuoti ir vazono vidų?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2009 03 18, 20:59)
Norėjau paklausti ar vazonui lakuoti vandens pagrindo dispersinis akrilinis lakas? Ar reiktų lakuoti ir vazono vidų?

lakuok ir vidų.
Geriau visgi sintetinis smaradas, nes vandens ir yra vandens... Vandenuką pilant gali atšokinėti
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 03 18, 16:12)
Artmanijos  ''Antika'' įtrinama akriliniais dažais.Aš ją įtrinu pirštu(ne jokiais skudurėliais),mažais ploteliais ir nuvalyti reikia tualetiniu popierium arba popieriniu rankšluoščiu smile.gif

Taip, instrukcijoje rašo, kad akriliniais, bet aš irgi suabejojau: pabandžiau ant lentutės, tai išmozojo, apvėlė, nuvalyt bandžiau su vos drėgnu popieriniu rankšluoščiu, bet visgi š.... gavos. Su aliejiniais žymiai geriau išėjo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kas lakavot padekliukus su saunu laku,tai keliais sluoksniais juos tepet?Uztenka vieno? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 18, 23:43)
Taip, instrukcijoje rašo, kad akriliniais, bet aš irgi suabejojau: pabandžiau ant lentutės, tai išmozojo, apvėlė, nuvalyt bandžiau su vos drėgnu popieriniu rankšluoščiu, bet visgi š.... gavos. Su aliejiniais žymiai geriau išėjo  mirksiukas.gif .

Darau visada taip kaip parašiau ir problemų neturėjau :DValau sausu ir tik sausu.Beje priklauso ir nuo dažų.Vieną dėžutę įtriniau tais kur Philipse perkam (akriliniiai),tai su tais išsimozojo.O iš artmanijos su auksiniais ar sidabriniais pagrinde dirbu tai nė karto nebuvo problemų.Tai galvoju ,kad gal todėl gerai kad jie skystesni g.gif
Nu turbūt kiekvienam tenka atrasti savo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 18 kovo 2009 - 22:59
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 18, 22:51)
Kas lakavot padekliukus su saunu laku,tai keliais sluoksniais juos tepet?Uztenka vieno? ax.gif

vieno sluoksnio isvis nelabai kam uztenka..reiktu bent trys maziausiai manau uztepti...per pirmaji gali vietomis net nepataikyti uzdet kur lako...
plius saunu lakas yra pakankamai skystas ir dengia labai plonai...tai padekliuka siulau kokiu 3-4 minimum nulakuot...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 18, 23:16)
vieno sluoksnio isvis nelabai kam uztenka..reiktu bent trys maziausiai manau uztepti...per pirmaji gali vietomis net nepataikyti uzdet kur lako...
plius saunu lakas yra pakankamai skystas ir dengia labai plonai...tai padekliuka siulau kokiu 3-4 minimum nulakuot...

Dekui uz atsakyma 4u.gif Buciau daugiausiai tik pora kartu su saunu laku lakavus.Na isdzius iki ryt akrilinis lakas tai ryt su saunu praeisim ax.gif
Atsakyti