Ten ką tau parodė yra metalik pasta, ne porporina. Ta pasta yra aliejinė ir ją gali naudoti vietoj aliejinių dažų tikrai. Man ji maloniau tepasi net nei aliejiniai dažai. Be to, jei reikia metalo atspalvių, tai mieliau rinkčiaus ją, nei aliejinius, ji smagiau nusivalo.
Bet ji tikrai nieko bendra su porporina neturi Tik tiek, kad ją galima pritaikyt ir naudot VIETOJ porporinos.
Sveikos, gal pasikartosiu, bet labai reikia patarimo niekaip nesusidraugauju, su spausdintu paveiksleliu lazeriniu printeriu. kaip ji kuo geriau priklijuot?
Sveikutes, priimsite mane i savo buri Ir as uzsikreciau sita liga
Ketvirtadieni turejau kursus, penktadieni bandziau kiek imanoma visko susipirkti, siandien nusipirkau keleta servieteliu, todel su nekantrumu bandysiu kazka meistraut..
Kadangi turiu maza vaika, nelabai turiu laiko skaityti visas temas, tad nepykit, jeigu uzdavinesiu klausimus, kurie buvo gvildenti
gal galite issamiau paaiskinti, ka ta porporina duoda?
man labai patiko forumieciu darbeliai skyrutes tokios rudos, ale senos senos su aukso atspalviu, tai gal cia tos porporinos deka taip pasidaro?
del kliju... ar jus naudojat spec klijus ar tiks ir PVA klijai, nes isgirdau, jog PVZ veliau pageltonuoja.
paskiaciau apie vazonelius, kaip tik siandien planavau dekupazinti vazoneli, bet neturiu grunto..o be grunto bus labai blogai?
aciu uz atsakymus
Ketvirtadieni turejau kursus, penktadieni bandziau kiek imanoma visko susipirkti, siandien nusipirkau keleta servieteliu, todel su nekantrumu bandysiu kazka meistraut..
Kadangi turiu maza vaika, nelabai turiu laiko skaityti visas temas, tad nepykit, jeigu uzdavinesiu klausimus, kurie buvo gvildenti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 30, 10:52)
Aš naudoju tiek aliejinius dažius, tiek porporina Pirma įtrinu aliejiniais dažais, paskui porporina, tokį gražų blizgesį suteikia.
gal galite issamiau paaiskinti, ka ta porporina duoda?
man labai patiko forumieciu darbeliai skyrutes tokios rudos, ale senos senos su aukso atspalviu, tai gal cia tos porporinos deka taip pasidaro?
del kliju... ar jus naudojat spec klijus ar tiks ir PVA klijai, nes isgirdau, jog PVZ veliau pageltonuoja.
paskiaciau apie vazonelius, kaip tik siandien planavau dekupazinti vazoneli, bet neturiu grunto..o be grunto bus labai blogai?
aciu uz atsakymus
QUOTE(innguta @ 2009 03 30, 14:52)
aciu uz atsakymus
aciu uz atsakymus
Aš visgi siūlyčiau naudotis specialiais klijais..nes visų pirmą daug maloniau dirbti..Aišku jie brangesni nei PVA, bettų spec klijų ilgam užtenka..Na bet tu pati pabandyk, jei tau problemų nesudaro darbas su PVA tai nieko blogo tame nematau..
O dėl vazono gruntavimo...tai jei tu jį naudosi tik kaip dekoro detalę..na į jį istatysi kitą vazoną su gėlę, tai gruntuoti nebūtina...Jei norėsi į jį ką nors sodinti..tai aišku gruntuoti, iš vidaus nulakuoti vandeniui atspariu laku reikėtų, jei nori, kad darbas nenuėitų per niek..
QUOTE(innguta @ 2009 03 30, 14:52)
Sveika
priimsim, patarsim, padėsim
porporina, tai tokie milteliai http://www.stamperia...otti.php?c=DP01 jie naudojami įtrinti lūžius, kurie atsiranda naudojant dvikomponentę sendinimo priemonę. Lūžius, įtrūkimus taip pat galima įtrinti aliejiniais dažais, jais lengva dirbti.
Aš lūžius pirma įtrinu aliejiniais dažais, paskui porporina, ji suteikia tokį blizgumą. Porporinos papildomai gal ir nenaudočiau, bet buvau iš seniau nusipirkusi, tai galvoju reikia sunaudoti. Beje porporina įtrinu specialiu šepetėliu.
Dėl forumo merginų darbų, tai nieko negaliu pasakyti, nes nematau. Reikėtų įdėti bent nuorodą į darbelį, būtų lengviau patarti. Bet iš tavo žinutės manau, kad jos tam naudoja ne porporiną
O klijus patarčiau pirkti skirtus specialiai dekupažui. Yra sukurta atskira tema apie klijus http://www.supermama...?...4&hl=klijai
Noriu jūsų paprašyti pagalbos, patarimo, kaip jūs klijuojat atspauzdintus iš interneto paveiksliukus? Tiksliau, kaip jį apdorojat, kad dažai neišsilietų? Man niekaip nesigauna, ir laku purškiau kelis kartus, vis tiek spalvos paveikslėlio išsilieja kai klijus tepu.
Gal galit kuri papasakoti, kaip daryti, kad pavyktų?
Ar spauzdintuvas turi reikšmės?
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 03 30, 18:33)
Noriu jūsų paprašyti pagalbos, patarimo, kaip jūs klijuojat atspauzdintus iš interneto paveiksliukus? Tiksliau, kaip jį apdorojat, kad dažai neišsilietų? Man niekaip nesigauna, ir laku purškiau kelis kartus, vis tiek spalvos paveikslėlio išsilieja kai klijus tepu.
kokiu laku purskei?
QUOTE(Margiriene @ 2009 03 30, 00:15)
Sveikutes, as truputuka naujoke , bet nekantaruju parodyti savo nedidelius darbelius ...
http://picasaweb.goo...iene/DEKUPAZas#
bandau savo nauja hobi paversti ir naudingu uzsiemimu
is jusu noreciau sulaukti objektyviu komentaru, pastabu ir patarimu
http://picasaweb.goo...iene/DEKUPAZas#
bandau savo nauja hobi paversti ir naudingu uzsiemimu
is jusu noreciau sulaukti objektyviu komentaru, pastabu ir patarimu
hm....
nieks neuzmate
beje, jau kelis darbelius klijoju su pirtiniu laku
ir dengiasi gerai, ir dziusta
QUOTE(Margiriene @ 2009 03 30, 17:56)
hm....
nieks neuzmate
nieks neuzmate
Tai, kad užmatėm...Gi jau ir anksčiau rodei tą dežutę juodai baltai ornamentuotą..ir išgyrėm gi jau..Ir tą su aguonom jau pažįstam.. ..Gražu..
QUOTE(Salne @ 2009 03 30, 18:24)
Tai, kad užmatėm...Gi jau ir anksčiau rodei tą dežutę juodai baltai ornamentuotą..ir išgyrėm gi jau..Ir tą su aguonom jau pažįstam.. ..Gražu..
aciu
ten padaugejo daikciuku ...
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 03 30, 17:33)
tu su rasaliniu ar lazeriniu spausdini? jei lazeriniu, isvis purksti nereikia, tam kad neissilietu, jei rasaliniu - nuspirk sintetini pusrkiama laka senukuose, juo supurskus niekas nesilieja...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 30, 18:30)
tu su rasaliniu ar lazeriniu spausdini? jei lazeriniu, isvis purksti nereikia, tam kad neissilietu, jei rasaliniu - nuspirk sintetini pusrkiama laka senukuose, juo supurskus niekas nesilieja...
o tada pamirkius vandeny, istepus blogaja puse, klijuoti reikia?