Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Noriu paklausti apie porpirina ax.gif Ji būna kaip miltukai ir kaip dažai? O kuria lengviau užtepti 2-nenčio suskilinėjimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 29, 20:45)
sos sos sos
jei stikline lekste noriu su vienkomponenciu sendinimu
tai man reikia 1. servetele prklijuot 2. nudazyt spalva, 3. tept vienkomponenti 4. tept spalva 5. nulakuot. ar as netaip ka nors supratu. lekstes nesu dariusi tai nelabai isivaizduoju  ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 03 29, 21:12)
2 ir 3 sukeisk vietomis...pirma vienkomponentis, paskui pirma spalva, o toliau fonas kuri noresi matyt pro sutrauktus dazus

Pataisykit mane jei klystu, bet dirbant su vienkomponenčiu servetėlę reikia klijuot jau pasendinus, taigi 1 numerį reikėtų įterpt tarp 4 ir 5.
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2009 03 30, 09:15)
Pataisykit mane jei klystu, bet dirbant su vienkomponenčiu servetėlę reikia klijuot jau pasendinus, taigi 1 numerį reikėtų įterpt tarp 4 ir 5.

Naudojant vienkomponenti atvirkstiniame dekupaze viskas daroma atvirksciai, tas liecia stikla...pirmiausia klijuojama servetele ir t.t.
Va pavyzdukas is mano darbeliuCIA arba CIA
O antras pvz.jau panaudotas dvikomponentis sendinimas, tada servetele kjlijuojama jau pasendinus ant virsaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 kovo 2009 - 08:24
QUOTE(baltė @ 2009 03 22, 00:45)
4u.gif Dėkui, net nežinojau, kad atskira tema apie tai yra...

sveikos! Bukite tokios malonios ir parasykite nuoroda i "dideliu motyvu klijavimas". Buciau labai dekinga.
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry25367617
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 30, 09:01)
Noriu paklausti apie porpirina ax.gif Ji būna kaip miltukai ir kaip dažai? O kuria lengviau užtepti 2-nenčio suskilinėjimus g.gif

Porporina -yra tokie ale miltukai, smulkios smilteles. Turiu viena induka, bet mieliau naudoju itrinimui aliejinius dazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 30, 09:40)

aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 09:18)
Naudojant vienkomponenti atvirkstiniame dekupaze viskas daroma atvirksciai, tas liecia stikla...pirmiausia klijuojama servetele ir t.t.
Va pavyzdukas is mano darbeliuCIA arba CIA
O antras pvz.jau panaudotas dvikomponentis sendinimas, tada servetele kjlijuojama jau pasendinus ant virsaus

Oi, atsiprašau, kad vos nesuklaidinau doh.gif , mat nesu dariusi ant stiklo ar atvirkštinio dekupažo, tai ir nežinojau, bus man pačiai naudinga informacija ateičiai.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 08:54)
Porporina -yra tokie ale miltukai, smulkios smilteles. Turiu viena induka, bet mieliau naudoju itrinimui aliejinius dazus ax.gif

Bet žinok Gerose akyse vakar užklausiau porporinos, tai man parodė visokių gražių metalic spalvų kaip dažus ir sakė, kad čia kaip porporina, įtrinimams tinka. Ar aš kažką netaip supratau... g.gif
O kodėl mieliau aliejinius naudoji?
Atsakyti
na man milteliai paprastesnis reikalas. Ypač kai dirbu su stamperia medium. Bet kai jau noriu natūralesnio sendinimo ir didesniem daiktam, tada labai liuks aliejiniai. Tik truputį mozonės su jais būna...... tai nesuprantu kam dar su ta porporina mozotis skysta biggrin.gif aš tai kai sausą naudoju tai su teptuku sau tik šast šast į tarpelius ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 30, 09:46)
Bet žinok Gerose akyse vakar užklausiau porporinos, tai man parodė visokių gražių metalic spalvų kaip dažus ir sakė, kad čia kaip porporina, įtrinimams tinka. Ar aš kažką netaip supratau... g.gif
O kodėl mieliau aliejinius naudoji?

Tau ten pastą parodė.. g.gif ..parporina yra milteliai..
Aš šiaip irgi mieliau aliejinius dažus naudoju..Man smagiau su jais dirbti..gražiai įsitrina..Su porporina vieną kartą pabandžiau, nepatiko...Bet čia daugiau pripratimo reikalas..Vienoms tas, kitoms tas labiau patinka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 30, 09:46)

Aš naudoju tiek aliejinius dažius, tiek porporina smile.gif Pirma įtrinu aliejiniais dažais, paskui porporina, tokį gražų blizgesį suteikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 30 kovo 2009 - 10:53