Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Lako buteliukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2009 03 28, 22:31)
Parašiau dvikomponentis, nes dedamas ant paveiksliuko ir jam būtinas kitas akrilinis lakas, o iš tikrųjų tai itališkas "Ferrario" firmos pats save skaldantis lakas.  Dar ant buteliuko parašyta Vernice Screpolante , Cracking Varnish. Dailininkų parduotuvėj susigundžiau ir eksperimentuoju.
<...>

Oi net nežinau ką ir patarti, nes nesu susidūrusi su šia priemone.. g.gif ..
Atsakyti
Manrods, čia kalbama apie jums rūpimą priemonę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 03 28, 23:56)
Manrods, čia kalbama apie jums rūpimą priemonę... g.gif

ačiū 4u.gif , apie tą pačią šneka. instrukciją perskaičiau smile.gif
įdomu, kodėl man pardavėja tos pačios firmos lako nepasiūlė, nors su "Domalux" akriliniu blizgiu laku vidaus darbams man sureagavo puikiai, skilimai tokie kaip norėjau. tik dabar reiks galvot ir bandyt kokiu laku apsauginį sluoksnį dengt g.gif
Atsakyti
Pasakykit jūs man, neišmanėlei....
Ruošiuosi klijuoti didelį motyvą ant viso dėžutės dangtelio. Prieš klijuojant būtina paviršių nudažyti, ar klijuoti galima tiesiog ant medinio paviršiaus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2009 03 29, 08:50)
Pasakykit jūs man, neišmanėlei....
Ruošiuosi klijuoti didelį motyvą ant viso dėžutės dangtelio. Prieš klijuojant būtina paviršių nudažyti, ar klijuoti galima tiesiog ant medinio paviršiaus?  unsure.gif

Na jei nori, kad matytusi medis..na fonas būtų medis..tai gali ir nedažyti....Bet šiaip siūlyčiau nudažyti baltai..Geriau išryškės pati servetėlė.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2009 03 28, 12:06)
jau labai daug kartu buvo kalbeta apie tai, net ir sioje temoje - tu dezuciu yra Erbi parduotuvese (Kaune dar bazese yra), o kaina 5 lt  mirksiukas.gif

gal galima suzinot kuriam sandeli ir kurioj rampoj ziuret? 4u.gif
studijuoju jusu plepaliukus ir ruosiuosi ka nors isbandyt, labai grazus darbeliai visu, o man tai tamsios dziungles kolkas, nors noras didelis isbandyt dekupaza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvei @ 2009 03 29, 14:44)
gal galima suzinot kuriam sandeli ir kurioj rampoj ziuret? 4u.gif

as tikrai nezinau, net nezinau kas tos bazes blush2.gif bet tikrai sioje temoje apie tai kalbejo kazkas, net pasake kuriam sandely ieskoti dezuciu, paskaityk :mirksiukas:na va suradau kad nereiketu ieskoti paciai biggrin.gif :
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 20:32)
tu dezuciu su arbatos pavadinimu yra ne tik erbi, bet ir bazese...raudonam pasaze..kam patogiau ten nulekti.

QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 20:45)
hm...nelabai zinau as sandeliais, nes jie ten kitaip raudonam isdestyti...tas kur naujas..ieini per iejima kur salia lauke sendaikcius pardavineja...man rodos pirmas..ir paskui ten vaiskstai, tikrai rasi..:)ir jie ten prisikrove i valias turi...:)nedidele tokia patalpa...stiklines durys, matosi...ant kampo gaunasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulbul: 29 kovo 2009 - 14:23
QUOTE(Salne @ 2009 03 29, 11:41)
Na jei nori, kad matytusi medis..na fonas būtų medis..tai gali ir nedažyti....Bet šiaip siūlyčiau nudažyti baltai..Geriau išryškės pati servetėlė.. smile.gif

Uhu g.gif Ačiū Salne, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau jusu patarimo.. Pridariau nemazhai vazoneliu, i visus juos pasodinau geliu.. Vienas vazonelis, kuris pries tai buvo baltas, pradejo geltonuoti, susidare pusles, o pati servetele pradejo ruduoti. Naudojau geras priemones, apipurskiau laku 2 kartus. Kodel taip pasidare? Visos kitos darytos tokiu paciu principu ir nieko..
Atsakyti
Ech as vel su klausimu 4u.gif o ar nebus per velu jei uz prekes banke sumokesiu po savaites laiko kai gavau saskaita? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nusprendziau atnaujinti savo senus virtuves baldus biggrin.gif ir radau tinkamiausia tam buda biggrin.gif tikiuosiu su jusu pagalba man tai pavyks ax.gif labai noreciau prisijungti i jusu buri 4u.gif
Atsakyti