Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 28, 00:00)
Sveikos  smile.gif

negi yra pirkti lefranc-bourgeois firmos dvikomponentė sendinimo priemonė?  bigsmile.gif visur jos ieškojau Kaune ir Vilniuje, bet neradau. Tai gal blogai ieškojau  g.gif Gal kas žinote, kur jos yra pirkti?  smile.gif

Nežinau, kaip būtent dėl dvikomponenčio sendintojo..bet "Meno mūzos" tinklapyje rašo, kad jie prekiaujo šios firmos produktais..Tai galbūt ir būtų ten šios priemonės??.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 28, 00:17)

Taip jie prekiauja šio gamintojo įvairiais dažais ir t.t., bet jau kelis mėnesius neturi šios dvikomponentės sendinimo priemonės, galvojau gal jau turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 28, 00:21)
Taip jie prekiauja šio gamintojo įvairiais dažais ir t.t., bet jau kelis mėnesius neturi šios dvikomponentės sendinimo priemonės, galvojau gal jau turi  smile.gif

O kuo ši priemonė ypatinga???..Na kokį efektą ji duoda? g.gif
Atsakyti
visu pirma ji yra labai pigi ir skyka kaip sotile, tik esme tokia,kad geltonina darba.O sips priemones jau nera gerus puse metu. Gal buvo i tarpa atsiradus ???
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 28, 00:34)
visu pirma ji yra labai pigi ir skyka kaip sotile, tik esme tokia,kad geltonina darba.O sips priemones jau nera gerus puse metu. Gal buvo i tarpa atsiradus ???

Aišku..žinosim.. smile.gif
Atsakyti
Dabar jie rekiauja pebeo analogisko veikimo priemone, bet ji tokia keistoka....
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 28, 00:34)
Gal buvo i tarpa atsiradus ???

Tai va aš ir galvoju negi būsiu pražiopsojusi smile.gif bet manau, kad jos nėra ir nebuvo atvežę per tą pusmetį.
Atsakyti
sveikos, gal kuriai reikia senos medines virtuvines spinteles? dekupazuoti...manau ja nerealiai galima atnaujinti smile.gif jei susidomesite rasykite az 4u.gif
spintele yra Kaune, rytoj galesiu atsiusti nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 28, 00:51)
sveika, sudomino ir mane tavo problema.Ar ne siuos klijus turi ?
http://sandras-baste...sche8208_p1.jpg

Jeigu kazka bent pataikiau, tai galesime tau padeti. O jeigu ne, tai tada gal gali nufotografuoti  savo aprašytas priemones?

Lachese, sirdele, mano ikvepeja!!! a, sita priemone pas mane ant stalo!
O L&D prancuziska pirkau Rotuses 1, Kaune, kur priesais rotuse yra Dailininku parduotuve. Tik as ir el: nuejau ir paprasiau sendinimo priemones. Gaau 1 butelaiti, berods 17 lt (ir po siai dienai nezinau, kuo skiriasi ien-, dvikomponentinis).

Niugi, gryzus is spektaklio pasistengsiu nufotkinti savo darbelius-blynelius. O siaip daugiau darbu turiu trobeleje-pirteleje (kad ir ta pati malku pintine, ar mediniu langu remai. Tik man taip grazu ta pati elementariausia technika: ant naturalaus medzio tiesiog uzlakuotas karpinys)
Atsakyti
rolleyes.gif jeigu klijus pataikiau, tai gali buti rami, čia paprasčiausi klijai - kuriais galima po to ir palakuoti, tik neekonomiska su tuo pačiu daiktu ir klijuoti ir lakuoti.

O sendintojas dar lieka man mistika, neatitinka nei vienas is nuorodos ? paskambinisu as jiems paklausiu,kai dirbs, ką jie ten pardavineja, jeigu dvikomponenti, tai liux, reikes pagriebti komplekteli, bet itarimas, kad vienkomponenti, jeigu dave viena buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 28, 11:24)
rolleyes.gif jeigu klijus pataikiau, tai gali buti rami, čia paprasčiausi klijai - kuriais galima po to ir palakuoti, tik neekonomiska su tuo pačiu daiktu ir klijuoti ir lakuoti.

O sendintojas dar lieka man mistika, neatitinka nei vienas is nuorodos ? paskambinisu as jiems paklausiu,kai dirbs, ką jie ten pardavineja, jeigu dvikomponenti, tai liux, reikes pagriebti komplekteli, bet itarimas, kad vienkomponenti, jeigu dave viena buteliuka.

niu dar ilindau. Prie Tavonuorodos apie klijus+lakas yra apacioje ir raidemis uzrasytas "antiik Kreker", ko truksta Tavo pavyzdyje...Tai kaip cia taip?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 28, 00:51)

Va, sitas sendintojas. Tik pirmas buteliukas, o ne visi du su tiubele.
Atsakyti
Tie Lefranc turi tikrai ir vienkomponentį. Vilniuje Tiimari parduotuvėje yra. Ir jis yra toks plastikinis, siauras ir aukštas buteliukas. O dvikomponenčio, kiek žinau, Panevėžy yra.

Nu kažkaip nesitiki man, kad davė tau tik dvikomponenčio vieną buteliuką... Beje, gal gali paskaityt ant buteliuko, jis aliejinis ar vandens pagrindu?
Atsakyti