Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 27, 18:38)
Visai kitokia, o koks pas tave tas sendintojas? Kokios firmos?

Pabandyk taip: nudažyk pirmą sluoksnį tarkim ruda spalva. Palauk kol gerai išdžius. Tada tepk sendinimo laką. Imk jį pirštu ir staigiais, sukamaisiais judesiais tepk. Žiūrėk, kad padengtum tolygiai, pataisyk kur gausis subėgimai, bet per daug netapšnok vienoj vietoj. Palauk kol apdžius, bet dar bus šiek tiek lipnus. Sakyčiau apie koki 20-30min. Tada tokiu pat principi ant viršaus tepk šviesius dažus, t.y. imk pirštu ir staigiais, sukamaisiais judesiais tepk. Gražiai padenk visą paviršių, bet jokiu būdu netapšnok toj pačioj vietoj, kur jau tepei. Dažai pradės skilti "ant akių". Pabandyk smile.gif

O tada jau ateis ir servetėlės klijavimo eilė smile.gif

Dėl to sendintojo, ar gali surasti internete nuotraukytę jo? Gali būti, kad ir parduotuvėje ką nors sumaišė. Gal ten visai ne vienkomponentis...

As turiu VIVA DECOR "Servietten-Technik" Kleber+Lack (t.y klijai+lakas) Antiik-Krakelier

O Kaune pas Dailininkus pirkau prancuzu "Vernis Cracking Varnich" g.gif

Bandysiu ir vel..

Buckis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 27, 16:49)
Servetėlių užsakymas jau buvo neseniai..Kada bus sekantis neaišku.. 4u.gif

dekui, kazkaip pagalvojau kad egzistuoja pastoviai tema, kur galima uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
As turiu VIVA DECOR "Servietten-Technik" Kleber+Lack (t.y klijai+lakas) Antiik-Krakelier

Kaip čia?? Ant to paties buteliuko Kleber+Lack dar parašyta ir Antik Krakelier??

Čia turbūt Lefranc&bourgeus firmos? Ar "Pebeo"? Būtent su šitu ir reikia sendint.

Bandysiu ir vel..

Buckis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 27, 19:07)

Kaip čia?? Ant to paties buteliuko Kleber+Lack dar parašyta ir Antik Krakelier??

Čia turbūt Lefranc&bourgeus firmos? Ar "Pebeo"? Būtent su šitu ir reikia sendint.

Bandysiu ir vel..

Buckis wub.gif

Del Viva Decor tai as ten tada veja pakelsiu. Aiskinau, ko man reik, ir sitra ikiso

Aga, Lefrance&bourgeus firma. cool.gif
Atsakyti
Nu dar nekelk, palauk... lotuliukas.gif Gal tiesiog nesusikalbėjot... Nu bet dar neteko susidurt su priemone, kuri būtų ir klijai, ir lakas, ir sendinimo lakas viename doh.gif Ką aš žinau, gal čia koks naujas išmislas... bigsmile.gif

Žodžiu pabandyk pasendint taip, kaip sakiau su ta antrąja priemone. Pažiūrėk kas gausis.

Beje tie klijai - jie tokio kaip lipalo konsistencijos ar skaidrūs? Net įdomu man dabar pasidarė ką ten turi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 27 kovo 2009 - 18:34
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 27, 19:28)
Nu dar nekelk, palauk... lotuliukas.gif  Gal tiesiog nesusikalbėjot... Nu bet dar neteko susidurt su priemone, kuri būtų ir klijai, ir lakas, ir sendinimo lakas viename doh.gif Ką aš žinau, gal čia koks naujas išmislas... bigsmile.gif

Žodžiu pabandyk pasendint taip, kaip sakiau su ta antrąja priemone. Pažiūrėk kas gausis.

Beje tie klijai - jie tokio kaip lipalo konsistencijos ar skaidrūs? Net įdomu man dabar pasidarė ką ten turi... g.gif

Ten daugiau skaidru, nei klampu bigsmile.gif Siaip tai tikrai ne kliju formos, nors siek tiek limpa (net paciupinau). O isam technikos aprasyme nei zodzio, kad galima klijuoti. Tik ant etiketes.
Ir dar tokia servetele ant etiketes. Niu, neturejo apgaut ar nesuprast
Atsakyti
Nu tai gal lietuviškus lipdukus klijuodami sumaišė...

Žodžiu, iš pavadinimų, mano supratimu pirmas tavo paminėtas yra klijai, o antras tas sendintojas. Tai dažų skilinėjimui bandyk antrą.

O šiaip, manau, kad pradžiai būtų pravartu į kursus nueiti. Tada iškart viskas galvoj susidėlios ir bus daug aiškiau. Be to krūvos pinigų priemonėm neišmesi, jas bebandydama. Na čia tik patarimas, nes žinau, kad pačiai pradedant iš pradžių sunkoka būna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 27, 19:47)
Nu tai gal lietuviškus lipdukus klijuodami sumaišė...

Žodžiu, iš pavadinimų, mano supratimu pirmas tavo paminėtas yra klijai, o antras tas sendintojas. Tai dažų skilinėjimui bandyk antrą.

O šiaip, manau, kad pradžiai būtų pravartu į kursus nueiti. Tada iškart viskas galvoj susidėlios ir bus daug aiškiau. Be to krūvos pinigų priemonėm neišmesi, jas bebandydama. Na čia tik patarimas, nes žinau, kad pačiai pradedant iš pradžių sunkoka būna... smile.gif

g.gif masciau apie tai. Mane kolekcijoje ir tapybos ant silko kursai, ir velimas, supirktos visos knygos apie fotografija...Ir aparats sioks toks yr. Aisku, po to prisiperku priemoniu ir vis ieskau laiko. lotuliukas.gif Mezgu, verdu muila, kepu, sodinu daigus, mokau vok. k., organizuoju keliones, vedu ekskursijas, antra karta laukiuos ir "kovoju" su savo dukryte. Dabar dekupazas ant bangos. As tokia menu-knibinejimosi myletoja, visko po truput lotuliukas.gif i. 9 amatai- 10 badas cool.gif Ko gero baigsiu SM 29 temu kursus naktinius ir ikelsiu savo darbelius, jusu licenzijai gauti... Pries 10m. issilaikiau teises ir tik dabar nusipirkus auto 4 men vazineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 20:38)
g.gif  masciau apie tai. Mane kolekcijoje ir tapybos ant silko kursai, ir velimas, supirktos visos knygos apie fotografija...Ir aparats sioks toks yr. Aisku, po to prisiperku priemoniu ir vis ieskau laiko.  lotuliukas.gif  Mezgu, verdu muila, kepu, sodinu daigus, mokau vok. k., organizuoju keliones, vedu ekskursijas, antra karta laukiuos ir "kovoju" su savo dukryte. Dabar dekupazas ant bangos. As tokia menu-knibinejimosi myletoja, visko po truput lotuliukas.gif i. 9 amatai- 10 badas cool.gif  Ko gero baigsiu SM 29 temu kursus naktinius ir ikelsiu savo darbelius, jusu licenzijai gauti...  Pries 10m. issilaikiau teises ir tik dabar nusipirkus auto 4 men vazineju lotuliukas.gif

Šaunuolė mamytė....

Ačiū už nuorodas kėdutėms-gėlių sstovams.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 20:38)

sveika, sudomino ir mane tavo problema.Ar ne siuos klijus turi ?
http://sandras-baste...sche8208_p1.jpg

o kita priemone is pavadinimo tokia ? kaip pirmoje ar antroje nuorodoje ?

http://loisirs.lefra...load/Flacon.gif

http://loisirs.lefra..._patine_PBA.gif

Jeigu kazka bent pataikiau, tai galesime tau padeti. O jeigu ne, tai tada gal gali nufotografuoti savo aprašytas priemones?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 27, 23:51)

Sveikos smile.gif

negi yra pirkti lefranc-bourgeois firmos dvikomponentė sendinimo priemonė? bigsmile.gif visur jos ieškojau Kaune ir Vilniuje, bet neradau. Tai gal blogai ieškojau g.gif Gal kas žinote, kur jos yra pirkti? smile.gif
Atsakyti
as turiu is tu laiku, kol dar buvo pirkti, o gal ir vel atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 28 kovo 2009 - 00:14