Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 15:41)
Zinai tu ryskiai kazka darai isvis ne is to galo
Jei pas tave vienas buteliukas reiksia vienkomponenti turi ir tada tepi zalia ant jo skysti is buteliuko ir tik paskui ruda (ir tada ruda suskils ir pro jos tarpelius svies zaliai ar atviksviai kokios ten pas teve spalvos nesvarbu)

tep tep, as turiu tik viena buteliuka. Bet taip ir dariau!!! uztepiau zalia, nudziuvo, pas ta krekeri, nudziuvo, paskui ruda...Ir nieko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nors ant buteliuko visi tie zingsniai-eiliskumas vokiskai surasyti...Gal, sakau, storai labai tepti?
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 14:45)
tep tep, as turiu tik viena buteliuka. Bet taip ir dariau!!! uztepiau zalia, nudziuvo, pas ta krekeri, nudziuvo, paskui ruda...Ir nieko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nors ant buteliuko visi tie zingsniai-eiliskumas vokiskai surasyti...Gal, sakau, storai labai tepti?

Man atrodo aš įsivaizduoju kodėl tau neskyla..Gal todėl, kad antrą spalvą neteisingai tepi..Pabandyk su kempinėle tapšnoti..o ne tepti..Jei ant tos pačios vietos tu kelis kartus su teptuku pervarai, dar pateplioji..tai tau ir neskyla...Reikia nepagailėti dažu, ir greitu judesiu ir tik vieną kartą toje pačioje vietoje braukti...Bet sakau, pabandyk patapšnoti greitai su kempinėle..dažų negailėk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 15:45)

gal tu paskutiniji sluoksni dazu ilgai tepliojai ir kelis sluoksnius uzdejai? Gal del to tau ir neskilo (intensyviai ir keliskart tepdama neleidai suskilt)? g.gif Bet kuriuo atveju siulau atidziai pasiskaitineti pamokeles. O jei ir tuomet nepavyks, pasiprasyk pas ka nors is kaunieciu, kad pamokytu 4u.gif
Papildyta:
Su Salne mintys sutapo drinks_cheers.gif Tik gal jinai aiskiau parase mirksiukas.gif
Atsakyti
va va, gal rimtai as ten per daug atsakingai antra sluoksni su TEPTUKU tepiau...Eisiu tapsnoti lotuliukas.gif

O tai kaip cia su tuo piesiniu gaunas? Kada ji klijuot? jei desiu kontrastinga spalva, tai man ta servetke murzuosis? ar ja klijuot su paskutiniu patapsnojimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 27 kovo 2009 - 15:00
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 14:59)
va va, gal rimtai as ten per daug atsakingai antra sluoksni su TEPTUKU tepiau...Eisiu tapsnoti lotuliukas.gif

O tai kaip cia su tuo piesiniu gaunas? Kada ji klijuot? jei desiu kontrastinga spalva, tai man ta servetke murzuosis? ar ja klijuot su paskutiniu patapsnojimu?

Paveiksliuką reikia klijuoti pačiam gale, kai jau abi spalvos išdžiūvusios..Paveiksliuko klijavimas pats paskutinis darbelis prieš lakavimą.. smile.gif ..ir geriausia daugiau mažiau derinti spalvas prie norimo klijuoti paveiksliuko.. 4u.gif
Atsakyti
aciukas dideliauskas uz patarimus. Rezultata pranesiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir nemamytes 4u.gif Noreciau prisideti prie jusu gretu. Su dekupazu esu susijusi tik tiek, kad buvau tik vienoje pamokeleje, pridejau blynu ant lenteles ir viskas ax.gif Dabar norisi blynus delioti ant kokiu naminiu, butiniu daiktu mirksiukas.gif Planuoju pradeti nuo pakabu. Jus cia labai patyrusios, viska zinote, ismeginusios, tai gal galite man bent pradzia siek tiek padeti blush2.gif Ar galima is karto dekupazinti su servetele ant parduotuveje pirktos medines pakabos, ar reiketu pagruntuoti, padazyti? Papasakokite jei galite truputuka 4u.gif
Atsakyti
Sorry, bet per tiek temu pameciau kur galima uzsisakyti serveteliu blush2.gif
lyg buvau radusi ir vel pameciau smile.gif

dekui
Atsakyti
QUOTE(Braskyte:) @ 2009 03 27, 16:40)
Sveikos mamytes  ir nemamytes 4u.gif Noreciau prisideti prie jusu gretu. Su dekupazu esu susijusi tik tiek, kad buvau tik vienoje pamokeleje, pridejau blynu ant lenteles ir viskas  ax.gif  Dabar norisi blynus delioti ant kokiu naminiu, butiniu daiktu  mirksiukas.gif Planuoju pradeti nuo pakabu. Jus cia labai patyrusios, viska zinote, ismeginusios, tai gal galite man bent pradzia siek tiek padeti  blush2.gif  Ar galima is karto dekupazinti su servetele ant parduotuveje pirktos medines pakabos, ar reiketu pagruntuoti, padazyti? Papasakokite jei galite truputuka  4u.gif

Pradžioj reikėtų nušveisti laką, nuo pakabos..o jau paskui dekupuoti, kaip tik nori.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cola @ 2009 03 27, 16:40)
Sorry, bet per tiek temu pameciau kur galima uzsisakyti serveteliu  blush2.gif
lyg buvau radusi ir vel pameciau  smile.gif

dekui

Servetėlių užsakymas jau buvo neseniai..Kada bus sekantis neaišku.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Salne,2009 03 27, 17:49]
Pradžioj reikėtų nušveisti laką, nuo pakabos..o jau paskui dekupuoti, kaip tik nori.. smile.gif

Supratau smile.gif aciu 4u.gif pirmiausia nusveisiu, o tada ziuresim kas bus thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir ka: NIEKO. Ir tapsnojau, ir tepiau.Ir vistiek nieks cia netrukineja schmoll.gif

O dabar man tas mano kedes, tiksliau viena kede reiks atsveist nuo visu sendinimu. Pikta baisiausiai verysad.gif Kiek dar to krekerio istepaiu suniui ant uodegos. Aisiu ieskot jusu senu temu, kur konkreciai kalbama apie sendinima. Bet kiek laiko surys..

ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 27 kovo 2009 - 17:33
Visai kitokia, o koks pas tave tas sendintojas? Kokios firmos?

Pabandyk taip: nudažyk pirmą sluoksnį tarkim ruda spalva. Palauk kol gerai išdžius. Tada tepk sendinimo laką. Imk jį pirštu ir staigiais, sukamaisiais judesiais tepk. Žiūrėk, kad padengtum tolygiai, pataisyk kur gausis subėgimai, bet per daug netapšnok vienoj vietoj. Palauk kol apdžius, bet dar bus šiek tiek lipnus. Sakyčiau apie koki 20-30min. Tada tokiu pat principi ant viršaus tepk šviesius dažus, t.y. imk pirštu ir staigiais, sukamaisiais judesiais tepk. Gražiai padenk visą paviršių, bet jokiu būdu netapšnok toj pačioj vietoj, kur jau tepei. Dažai pradės skilti "ant akių". Pabandyk smile.gif

O tada jau ateis ir servetėlės klijavimo eilė smile.gif

Dėl to sendintojo, ar gali surasti internete nuotraukytę jo? Gali būti, kad ir parduotuvėje ką nors sumaišė. Gal ten visai ne vienkomponentis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 27 kovo 2009 - 17:41