Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Lachesė @ 2009 03 27, 12:38)
Žydraake, kuris geriau -
gražesnis man atrodo sotile, nors ir su mediumu stebukų žmonės padaro,Avijacija vena iš tokių smile.gif  Avijacija, pataisyk mane, bet kiek pamenu, čia su medium padaryta
http://public.fotki....0711130012.html

o pas mane mediumas atrodo taip
http://public.fotki....i/p9296840.html
sotile motyvo tikrai neužgoš ingusios31 darbai puikiausias sotilės pavyzdys
http://public.fotki....picture347.html

Su medium dirbti greiciau nei su sotile.Sotile gi princese musu  lotuliukas.gif

aha aš dabar tik su medium dirbu. Nors dabar vėl susidraugauju su aplicraftu biggrin.gif
Atsakyti
Mediumas jei nori tik lopineliais tai sudaro juntama isaukstejima (stori) o sottile plonesne gautus jei teptum fragmentais. Bet as tai renkuos taip: jei ant paveiksliuko tai tik sottile o jei ant dazyto fono kokio, ar siaip kai noriu faktureles tai tada naudoju mediuma. Mediumas skyla greiciau bet nu reik jo nepadauginti nes apskui tikras s... bus, o sottile nors litra supilk visada bus grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 13:19)
Mediumas jei nori tik lopineliais tai sudaro juntama isaukstejima (stori) o sottile plonesne gautus jei teptum fragmentais. Bet as tai renkuos taip: jei ant paveiksliuko tai tik sottile o jei ant dazyto fono kokio, ar siaip kai noriu faktureles tai tada naudoju mediuma. Mediumas skyla greiciau bet nu reik jo nepadauginti nes apskui tikras s...  bus, o sottile nors litra supilk visada bus grazu biggrin.gif

o dirbant su Sottile, ar daug jos tepti reik? man kartais įtrūkimai matosi, bet neįsitrina su aliejiniais - taip vos vos arba iš viso aliejiniai neturi kur "įkrist", kad užsilaikytų ir neišsivalytų įtrinant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 12:19)
Mediumas jei nori tik lopineliais tai sudaro juntama isaukstejima (stori) o sottile plonesne gautus jei teptum fragmentais. Bet as tai renkuos taip: jei ant paveiksliuko tai tik sottile o jei ant dazyto fono kokio, ar siaip kai noriu faktureles tai tada naudoju mediuma. Mediumas skyla greiciau bet nu reik jo nepadauginti nes apskui tikras s...  bus, o sottile nors litra supilk visada bus grazu biggrin.gif

O tai kaip tu elgiesi su medium išaukštėjimu, jeigu lopinėliais tepi?
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2009 03 27, 13:24)
o dirbant su Sottile, ar daug jos tepti reik? man kartais įtrūkimai matosi, bet neįsitrina su aliejiniais - taip vos vos arba iš viso aliejiniai neturi kur "įkrist", kad užsilaikytų ir neišsivalytų įtrinant  unsure.gif

TEPU PIRSTAIS KAD NEBUTU JOKIU SNIURU SAUSU (CIA KIEKIUI APIBUDINTI), tiesiog pilu tiesiai ant pavirsiaus ir sukamaisiais judesiai stengiuos uzkabinti visus krastelius ir kampucius, jei jauciu kad sausai sukas pirstai dar pasipilu kazkiek kad galeciau laisvai tepti ir nesijaustu kad jau dziusta. Kai graziai istepu tada ir palieku dziuvimui. Step 2 tepasi daug lengviau, net perbega per krastelius todel su juo lengviau, pilu tiesiai ant pavirsiaus ir vel teplioju.Teptuku sunku uztepti taip kad jaustum kiek reik, kad nebutu per mazai ir t.t. Nes jei tepimo metu jau dziusta ir negali tepti suliejant tai reiksia kad per mazai, negalima per vieta kurioje apysausa dar karta tepti. Nu cia kaip su lipalu beveik tas pats, jei jo mazai jis greit pradeda dziuti ir jau brukstelint pirstu per adziuvusia vieta ji tarytum "velias" o jei lipalo daugiau tai kaip baluteje gali mozoti ir nieks ten neapdziusta kol viska ka reik isterlioji. Taip ir su sottile as kieki pamatuoju, jutimu, pirstais jauciant ar ne per sausa.

Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 27, 13:27)
O tai kaip tu elgiesi su medium išaukštėjimu, jeigu lopinėliais tepi?

As nenaudoju polineliu nes man patinka realus dalykai o realiai daiktas lopiniais nesusensta
Atsakyti
ingusia, nu dar rolleyes.gif
Tarkim noriu pasendinti priekinę pakabos pusę su sotille, tai taip suprantu nebus man baisiai skirtumas tarp pačios pakabos ir sendinimo sluoksnio g.gif
O iš viso, įmanoma sotille ištepti visą pakabą blink.gif nu kad niekas niekur nenubėgtų ir gražiai pasidengtų?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 27, 13:02)
Tarkim noriu pasendinti priekinę pakabos pusę su sotille, tai taip suprantu nebus man baisiai skirtumas tarp pačios pakabos ir sendinimo sluoksnio g.gif
O iš viso, įmanoma sotille ištepti visą pakabą blink.gif nu kad niekas niekur nenubėgtų ir gražiai pasidengtų?

imanoma smile.gif as irgi, kaip ingusia31 rase, tepu sottile visada pirstais, ir pakaba esu taip sendinus visa, tik minusas pakabos tas, kad laikyt nepatogu, o reikia graziai nutept viska, kad neliktu lasu jokiu ir pan. bet imanoma 4u.gif
Atsakyti
Oi, mergaites-profesionales,

niugi netrukineja man akrilas, nors tu ka...
1. ant medzio uzdejau akrilo geltonos spalvos
2. sendinimo uztepiau (pirmu variantu pries tai priklijavau servetele, antru variantu- nieko neklijavau, palikau tik geltona sluoksni)
3. vel uztepiau akrilo (pirmu atveju- ant geltonos spalvos su servetele uzdejau auksinio akrilo; antru atveju kur tik geltonas sluoksnis be piesinio, uztepiau raudonos spalvos)
4. sluoksnisi su servetele ir tuo sendinimo laku absoliuciai nesutrukinejo, ant geltono detas sendinimas ir paskui raudona spalva siek tiek minimaliausiai paluzinejo.

ABSURDAS! O priemones tai tikrai pirktos galerijose.

Tai sia vienkomponentinis ar jau dvikomponentinis???

Ar nebusiu ikyri, jei man step by step issiaskins kaip cia pasendinus? jau nervai nelaiko! Visus medinius vaiko zaislus iseksperimentavau ir isdaziau rolleyes.gif o kaip ner rezultato taip ner!!!

Turiu balkone dvi nublukusias medines kedes. Jau nudaziau jas ruda ir zalia akrilo spalva.Uzdejau krekerio. Vel ruda, zalia spalvas uztepaiu. NIEKO. Paskui paveiksliukus uzklijavau.Ir kaip nieko taip nieko. Kai isdzius, tepsiu jau auksines spalvos akrilo, raukslelem maskuoti, nes jau kantrybes del trukinejimo nera..

Tai kas cia pas mane ne taip???
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 27, 13:43)
TEPU PIRSTAIS KAD NEBUTU JOKIU SNIURU SAUSU (CIA KIEKIUI APIBUDINTI), ...

hmmm, nu lyg ir viską taip pat darau mastau.gif gal tiesiog dar praktikos reikia daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 27, 14:02)

Imanoma http://public.fotki....picture322.html
http://public.fotki....picture326.html

tik aisku dirbi su skirtingom pusem su kiekviena atskirai, nekabini sutepus abi puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 27 kovo 2009 - 14:38
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 15:30)

2. sendinimo uztepiau (pirmu variantu pries tai priklijavau servetele, antru variantu- nieko neklijavau, palikau tik geltona sluoksni)
3. vel uztepiau akrilo (pirmu atveju- ant geltonos spalvos su servetele uzdejau auksinio akrilo; antru atveju kur tik geltonas sluoksnis be piesinio, uztepiau raudonos spalvos)
4. sluoksnisi su servetele ir tuo sendinimo laku absoliuciai nesutrukinejo, ant geltono detas sendinimas ir paskui raudona spalva siek tiek minimaliausiai paluzinejo.

Ar nebusiu ikyri, jei man step by step issiaskins kaip cia pasendinus? jau nervai nelaiko! Visus medinius vaiko zaislus iseksperimentavau ir isdaziau rolleyes.gif o kaip ner rezultato taip ner!!!

Turiu balkone dvi nublukusias medines kedes. Jau nudaziau jas ruda ir zalia akrilo spalva.Uzdejau krekerio. Vel ruda, zalia spalvas uztepaiu. NIEKO.  Paskui paveiksliukus uzklijavau.Ir kaip nieko taip nieko. Kai isdzius, tepsiu jau auksines spalvos akrilo, raukslelem maskuoti, nes jau kantrybes del trukinejimo nera..

Kaip supratau, dirbate su vienkomponente priemone. Su sia priemone reiketu dirbti taip: uztepate viena akrilo spalva, tuomet uztepate priemone ir vel uztepate kitos spalvos VIENA sluoksni. Siuo budu serveteles dedamos TIK pasendinus, t.y. kai matote, kad pagrindas yra suskeldejes.
Nezinau, ar as aiskiai parasiau, bet stai ciayra pamokele. Siulau ATIDZIAI viska perskaityti ir dar karteli pabandyti ant nedidelio plotelio pasendinti vienkomponenciu 4u.gif Sekmes. Tikiuosi nors siek tiek padejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 27, 15:30)

Turiu balkone dvi nublukusias medines kedes. Jau nudaziau jas ruda ir zalia akrilo spalva.Uzdejau krekerio. Vel ruda, zalia spalvas uztepaiu. NIEKO.  Paskui paveiksliukus uzklijavau.Ir kaip nieko taip nieko. Kai isdzius, tepsiu jau auksines spalvos akrilo, raukslelem maskuoti, nes jau kantrybes del trukinejimo nera..

Zinai tu ryskiai kazka darai isvis ne is to galo
Jei pas tave vienas buteliukas reiksia vienkomponenti turi ir tada tepi zalia ant jo skysti is buteliuko ir tik paskui ruda (ir tada ruda suskils ir pro jos tarpelius svies zaliai ar atviksviai kokios ten pas teve spalvos nesvarbu)
Atsakyti