Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

dar pratesiant spausdinimo tema.

turiu paveiksliuka atsispausdinus ant ryzinio. ar galima klijuoti betkuria puse. ta prasme jeigu man reikia kad zmogus ziuretu i kita puse nei dabar??? as cia jau taip negalima kaip su servetele paprasta.

na tikiuosi suprantat apie ka
Atsakyti
Kogero mamytės dirba išsijuosusios, kad taip tylu ramu šiandien visose dekupažo temose. Būdavo diskutuoja iki išnaktų, o dabar tyluma....
Na ryt pamatysime darbelių clap_1.gif, reikės linzes naujas įsidėti thumbup.gif
Geros nakties visoms, iki rytojaus bye1.gif
Atsakyti
aha manasis sedevras dziuna smile.gif

merginos atsakykit kaip su tuo spausdintu paveiksliuku ant ryzinio. ar galima ji klijuot blogaja puse i isore, nepraras savo spalvu??
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 26, 22:25)
merginos atsakykit kaip su tuo spausdintu paveiksliuku ant ryzinio. ar galima ji klijuot blogaja puse i isore, nepraras savo spalvu??

Kad servetėlę galima klijuoti atvirkščiai tai žinau, bet su ryžiniu nesu bandžiusi. Jei turi galimybę paimk nedidelį gabaliuko ryžinio popieriaus ir priklijuok prie kokio nors medinio paviršiaus ar pan. ir pati pamatysi kaip atrodo smile.gif
Nors dabar vartau prieš save paveiksliuką spausdintą ant ryžinio popieriaus ir kažkaip galvoju, kad spalvos, klijuojant kita puse, būtų blankesnės g.gif net pačiai įdomu tapo kaip atrodytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 26 kovo 2009 - 22:59
MErginos SOS. Na padekit zaliai, kuribiniu kanciu uzkankintai vargsei doh.gif doh.gif doh.gif Noreiu pusseserei remeli padaryti, bet man uzklijuoti motyvai nepatinka ant remelio nors tu ka. tai padaria tik sendinima. Nu nesuprantu dabar ar cia baisiai padariau ar graziai doh.gif doh.gif Gal per grubu? Kazkaip uzsikankinau labai siandein, gal turit ka patart? O gal vi del to koks motyvas cia tiktu? O gal vel plaut? unsure.gif

Biskuti spalva tokia vos vos zaliai sodresne nei kompe matosi. Nes norejo remelio butent sitai nuotraukai, tai pagalvojau gal prie gamtos ir zalsva paderinti g.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 25, 16:57)

Dar, gal kas turit netyčia išsisaugojusios nuorodų inete, kur būtų lobynai gražių raidžių ax.gif

Kaligrafija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhealife: 26 kovo 2009 - 23:22
QUOTE(Rhealife @ 2009 03 26, 23:21)
MErginos SOS. Na padekit zaliai, kuribiniu kanciu uzkankintai vargsei  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Noreiu pusseserei remeli padaryti, bet man uzklijuoti motyvai nepatinka ant remelio nors tu ka. tai padaria  tik sendinima. Nu nesuprantu dabar ar cia baisiai padariau ar graziai  doh.gif  doh.gif Gal per grubu? Kazkaip uzsikankinau labai siandein, gal turit ka patart? O gal vi del to koks motyvas cia tiktu? O gal vel plaut?  unsure.gif

Biskuti spalva tokia vos vos zaliai sodresne nei kompe matosi. Nes norejo remelio butent sitai nuotraukai, tai pagalvojau gal prie gamtos ir zalsva paderinti  g.gif

Nu aš irgi žiūriu ir nežinau ar gražu, ar nelabai..Lyg ir atrodo, kad per grubūs tie trūkimai...bet iš kitos pusės jie visai neblogai žiūrisi.. g.gif ..Nors smulkesni trūkimai geriau atrodytų, tvarkingiau.. g.gif
Atsakyti
[quote=Rhealife,2009 03 26, 23:33]
MErginos SOS. Na padekit zaliai, kuribiniu kanciu uzkankintai vargsei doh.gif doh.gif doh.gif Noreiu pusseserei remeli padaryti, bet man uzklijuoti motyvai nepatinka ant remelio nors tu ka. tai padaria tik sendinima. Nu nesuprantu dabar ar cia baisiai padariau ar graziai doh.gif doh.gif Gal per grubu? Kazkaip uzsikankinau labai siandein, gal turit ka patart? O gal vi del to koks motyvas cia tiktu? O gal vel plaut? unsure.gif

as tai tau siulyciau uzdeti smulkesnius itrukimus, o kad tokie gautusi, antra, ta zaliaja spalva padenk ne su teptuku, o kempinele...kabini dazu kepine ir kaip imanoma greiciau nutapsnoji...aisku nepagailek ir pacios priemones uztepti, kad nebutu jau visai smulkus...bet manau gausi tikrai grazius nedidelius skilimus, kurie cia labai tiks:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 26, 23:36)
Nu aš irgi žiūriu ir nežinau ar gražu, ar nelabai..Lyg ir atrodo, kad per grubūs tie trūkimai...bet iš kitos pusės jie visai neblogai žiūrisi.. g.gif ..Nors smulkesni trūkimai geriau atrodytų, tvarkingiau.. g.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 26, 23:41)

as tai tau siulyciau uzdeti smulkesnius itrukimus, o kad tokie gautusi, antra, ta zaliaja spalva padenk ne su teptuku, o kempinele...kabini dazu kepine ir kaip imanoma greiciau nutapsnoji...aisku nepagailek ir pacios priemones uztepti, kad nebutu jau visai smulkus...bet manau gausi tikrai grazius nedidelius skilimus, kurie cia labai tiks:) mirksiukas.gif

aciu merginos!!! 4u.gif 4u.gif jau vakar viska nulupau, dabar eisiu is naujo daryt su smulkiais itrukimais. kaip gerai, kad kas sureaguoja ir pakomentuoja clap.gif:
Atsakyti
Rhealife, nepamiršk parodyti kito varianto mirksiukas.gif

Nu o aš biškis apie dvikomponentį ax.gif Kažin kuris geriau g.gif
1. Stamperios craklis medium
2. Stamprios sottile

Ar 1 labai užgožtų servetėlės motyvą?
Su kuriuo lengviau dirbti nė karto 2-nenčio nemėginusiai?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 27, 11:22)
Nu o aš biškis apie dvikomponentį ax.gif Kažin kuris geriau g.gif
1. Stamperios craklis medium
2. Stamprios sottile

Ar 1 labai užgožtų servetėlės motyvą?
Su kuriuo lengviau dirbti nė karto 2-nenčio nemėginusiai?

Pirmasis medium..tai su juo gausi tokius smulkesnius įtrukimus..ne pačius smulkiausius, bet nedidelius..Sottile - didesni įtrukimai ir tokio dydžio su medium neišgausi (priklauso nuo užtepto sluoksnio storio)
Taigi jei nori smulkesnių imi medium, jei patinka didesni įtrukima - sottile.. 4u.gif
O dirbti su abiem vienodai..nei sunku, nei lengva, reikia praktikos..nes jie tos pačios firmos, tai principas tas pats.. g.gif ..
Atsakyti
Žydraake, kuris geriau -
gražesnis man atrodo sotile, nors ir su mediumu stebukų žmonės padaro,Avijacija vena iš tokių smile.gif Avijacija, pataisyk mane, bet kiek pamenu, čia su medium padaryta
http://public.fotki....0711130012.html

o pas mane mediumas atrodo taip
http://public.fotki....i/p9296840.html
sotile motyvo tikrai neužgoš ingusios31 darbai puikiausias sotilės pavyzdys
http://public.fotki....picture347.html

Su medium dirbti greiciau nei su sotile.Sotile gi princese musu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 kovo 2009 - 11:39
Ačiū Lachese 4u.gif
ingusios31 2-nenčių aprašymus n kartų skaičiau, o išsirinkti vis dėlto sunku doh.gif

Mąstau, ko aš noriu g.gif Labiau norėčiau sendinti ne visa daikta pilnumoje, bet vietomis, na tarkim ant servetlių motyvų net neiti, o pasendinti tik dažytas vietas, tai galvoju, gal sotille per slabnas bus, pasimes tie maži negilūs suskilinėjimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 27 kovo 2009 - 11:50