Po poperium spausdintu nedazau ir po dekupaziniu nedazau, bet va kad popieriu paprasta su paveiksliuku kaip ir silkini reik purkst laku, tai jau tikrai, nes man viename piesinyje mergaite liko su nutrinta nosimi (pamastymui ismirkinkite spausdinta paveiksliuka su geriausiu lazeriniu printeriu, ir paskui klijuojant trinkite ir pagalvokite ar tikrai slapias popierius nekeis savo pavirsiaus? visteik apsitrina tikrai kazkiek).teisa kuom dar skirias spaudintas paveiksliukas nuo silkinio, tai tuom kad silkinis nespalvotese vietose kaip klijuota balta servetele persisviecia bespalviai, ko negali padaryti jei desi ant paprasto balto lapo spausdinta reikala. Jei as noriu kad zodziai butu bendrame fone su dezutes fonu tai vistiek as buciau uz silkini. Praktiskai silkinis yra tas pats kas darbas su servetele (tik klijuojas labai lengvai) o popierius paprastas yra panasiausias i dekupazini popieriu ir darbui su juo. Tai tokie tad esminiai skirtumai.
O paveikslėlį purškiat plaukų laku ar tuo purškiamu iš senukų? Nenaudoju plaukų lako, tai negi dabar pirksi vien tam?
QUOTE(bite @ 2009 03 25, 23:42)
Jennifer turi galimybę pasiaiškinti viską iki smulkmenų, bet...nenori, a?
Tiesa, dėl plastikinių vazonų...Mano kuklia nuomone, plastikui - plastiko gyvenimas, nekalbant jau apie tai, kad plastikiniai vazonai dažnai prastai laiko dekoro sluoksnius.
čia.
Tiesa, dėl plastikinių vazonų...Mano kuklia nuomone, plastikui - plastiko gyvenimas, nekalbant jau apie tai, kad plastikiniai vazonai dažnai prastai laiko dekoro sluoksnius.
čia.
Aš bandysiu abu variantus: ant paprasto popieriaus su lazeriniu ir ant šilko popieriaus(pritvirtinto prie paprasto lapo) su rašaliniu, vat. Ir žiūrėsiu kas man geriau gausis.
Jei Jūs tai turėjote mintyje
Ingusia31, apie tai ir rašiau, kad po popieriais dažyti baltai nematau prasmės, o po plonaisiais popieriais su savu atspaudu (šilkiniu, ryžiniu, sumuštinių) daugeliu atvejų dažyti reiktų. Kas dar kartą sveria popieriaus naudai. Popieriaus su atspaudu nupurškimas sintetiniu laku LABAI GERAI apsaugo paveikslėlį.
Išmintingas sprendimas.
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 26, 10:05)
Aš bandysiu abu variantus:
Išmintingas sprendimas.
del to paprasto lako plauku apipurskimo...tai nesenai maciau viena rezultata:) kas gavosi apurskus paprastu pigiausiu laku ir paskui uzlakavus darba...ogi skilimai...taip lyg butu vienkomponentis po paveiksleliu ta pacia spalva kelis kart detas..
zinoma ten nesugadino darbelio ir dar dave minti kaip panaudoti...betk kartais tokie siurpraizai gali sugadinti darbeli.
jei neturi plauku lako ir jo neneaudoji, tuomet geriau nusipirkti sintetini purskiama laka ir naudoti kur tais tikslais...
bite - man prasme dazyti baltai , ne del to, kad nepersisviestu kas...dazoma kitais tikslais...:)uz tai ir klausiau kaip kitom...
zinoma ten nesugadino darbelio ir dar dave minti kaip panaudoti...betk kartais tokie siurpraizai gali sugadinti darbeli.
jei neturi plauku lako ir jo neneaudoji, tuomet geriau nusipirkti sintetini purskiama laka ir naudoti kur tais tikslais...
bite - man prasme dazyti baltai , ne del to, kad nepersisviestu kas...dazoma kitais tikslais...:)uz tai ir klausiau kaip kitom...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 26, 10:22)
bet tas sintetinis purškiamas lakas skaičiau kad problematiškas, užsikemša purkštukai
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 26, 11:27)
bet tas sintetinis purškiamas lakas skaičiau kad problematiškas, užsikemša purkštukai
jau seniai jį turiu ir naudoju, niekad dar niekas neuždžiūvo nors perskaičius mergaičių pastabas apie uždžiūvimą, išsigandau nes niekaip specialiai nesaugojau nuo tokios bėdos dabar laikau nuėmus tą purkštuką
uzsikemsa ir plauku lako purkstukai:)))))taigi rase kazkas kaip priziuret, nors as tai nieko nedarau, man dar nebuvo uzsikimse:)
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 26, 10:22)
del to paprasto lako plauku apipurskimo...tai nesenai maciau viena rezultata:) kas gavosi apurskus paprastu pigiausiu laku ir paskui uzlakavus darba...ogi skilimai...taip lyg butu vienkomponentis po paveiksleliu ta pacia spalva kelis kart detas..
Aš tą purškiamą iš senukų turiu, paskaičius čia galvojau, kad tik plaukų lako reikia, tai tada viskas ok. Ačiū.
QUOTE(smufyte @ 2009 03 26, 10:38)
O paveikslėlį purškiat plaukų laku ar tuo purškiamu iš senukų? Nenaudoju plaukų lako, tai negi dabar pirksi vien tam?
Tik senukau juk reik atsparaus vandeniui daikto tai plauku lakas jau cia tikrai nepades
sveikutės,
nu pagaliau užsisakiau sendinimo lakų (beje senas naujas yra jau) gal galit užvadinimą to purškiamo lako parašyt kur seniuose perkat įtrinimams dikoponenčio užfiksuot
iš anksto dėkoju
nu pagaliau užsisakiau sendinimo lakų (beje senas naujas yra jau) gal galit užvadinimą to purškiamo lako parašyt kur seniuose perkat įtrinimams dikoponenčio užfiksuot
iš anksto dėkoju
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 26, 10:31)
uzsikemsa ir plauku lako purkstukai:)))))taigi rase kazkas kaip priziuret, nors as tai nieko nedarau, man dar nebuvo uzsikimse:)
man plaukų lako neužsikemša, dar nera taip buvę , skaičiau kažką apie priežiūrą, bet kai dar neturiu, tai labai ir nesigilinau
Reikės pabandyti nusipirkti, jei ką, rašė kažkas kad yra atskirai vien purkštukų pirkti, tai jų užsizapasysiu, jei ką