laba vakara
dar karteli klausiu,gal yra merginu is klp,kurios zinotu kur galima butu rasti nebrangiu dezuciu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 21:54)
Ačiū labai, dabar svarstau už prieš, tai tavo patarimas labai naudingas. Gal gali parašyti kur tiksliai tu neši spausdinti (t.y. ar knygų spaustuvė ar pan.), pasiieškočiau Vilniuje.
QUOTE(.Vėja. @ 2009 03 25, 12:04)
Kažkaip nesprantu apie kokį sendinimą kalbi - vienkomponentį ar dvikomponentį?
Papildyta:
Gal reikėjo ne akriliniais, o aliejiniais įtrinti. Akriliniai labai greitai džiūsta ir jais įtrininėjant reikia mažą plotelį įtrinti ir pavalyti, paskui kitą plotelį įtrinti ir vėl pavalyti, kol neišdžiuvo.
Papildyta:
Gal reikėjo ne akriliniais, o aliejiniais įtrinti. Akriliniai labai greitai džiūsta ir jais įtrininėjant reikia mažą plotelį įtrinti ir pavalyti, paskui kitą plotelį įtrinti ir vėl pavalyti, kol neišdžiuvo.
Labai aciu uz atsakyma, manau tu tikrai teisi del to. Kazkodel galvojau, kad ir isdziuve akriliniai turetu su vandeniu nusivalyt, bet turbut ne Siandien grizusi i namus bandysiu itrinti aliejiniais
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 19:32)
tu dezuciu su arbatos pavadinimu yra ne tik erbi, bet ir bazese...raudonam pasaze..kam patogiau ten nulekti.
Čia aš truputį nesupratau, o čia kokiam mieste - bazėse? Kaune?
p.s. off topic for Gabii - visai atsitiktinai pamačiau, kad mūsų gimtadieniai tą pačią dieną, - tiesa po 12 metų irgi Jaučio metai
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 25, 22:02)
Ačiū labai, dabar svarstau už prieš, tai tavo patarimas labai naudingas. Gal gali parašyti kur tiksliai tu neši spausdinti (t.y. ar knygų spaustuvė ar pan.), pasiieškočiau Vilniuje.
aš spausdinu prie halės turgaus "senasis parkeris" vadinasi, ten ir pigu ir gerai.
QUOTE(vilmado @ 2009 03 25, 22:38)
Čia aš truputį nesupratau, o čia kokiam mieste - bazėse? Kaune?
p.s. off topic for Gabii - visai atsitiktinai pamačiau, kad mūsų gimtadieniai tą pačią dieną, - tiesa po 12 metų irgi Jaučio metai
aha kaune:)
nu tikrai:)bet geras metas gimtadieniui:))ane?:)silta dar...:)bet jau visi namie, kad ateitu pasveikinti:)))
Kamėja_Mėja - as tau i az paasiau ta pati ka ir Lachese:))))tik be pavadinimo:)
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 25, 22:41)
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 22:44)
Ačiū jums labai
Salne, naudoju paveikslėlio ploninimo techniką...Labai geras dalykas. Pats procesas - priemonės instrukcijoje. Čia jau nekart kalbėta, o jei nori konkrečiau, brūkštelk až, būtinai paaiškinsiu smulkiai.
Ingusia31, spausdinimo lazeriniu ant paprasto popieriaus motyvai tokie: rašalinio nenoriu, nes pati neturiu, tad, reikia kulniuoti kažkur kaskart, be to, reikia laku fiksuoti rašalus, vadinasi, kulniuoju, spausdinuos lazeriniu ant paprasto popieriaus ir dirbu kaip su popierium. Kokybė visada puiki, nes ten dizaineris prieš spausdinant dar ja pasirūpina, spausdinimo kaina - 3-4 Lt/A3 formatas. Kad galėčiau visai drastiškai jį klijuoti, prieš mirkant nupurškiu laku. Tada - visiškai patvaru. Jei turėčiau rašalinį, gal ir bandyčiau, o gal ir ne, nes nemėgstu po paveikslėliais balto padažymo, kas, manau, tokiu atveju neišvengiama.
Mong, bandyčiau ploninti tą saldainių dėžutės paveiksliuką...kartais tokie stori popieriai paprasčiausiai atsisluoksniuoja...pabandyk ant kokio tos dėžutės gabaliuko...nuplėšk viršutinį sluoksnį, gal pavyks, o išstorinti su faktūrinėm pastom iki tokio storio...na, nesiryžčiau, nes storas popierius savo viduje liks sausas, o po to einantys sluoksniai - lakai, etc., na, nežinau, visokios tempimo jėgos džiūstant...manau, gali nekaip baigtis...
Jennifer turi galimybę pasiaiškinti viską iki smulkmenų, bet...nenori, a?
Tiesa, dėl plastikinių vazonų...Mano kuklia nuomone, plastikui - plastiko gyvenimas, nekalbant jau apie tai, kad plastikiniai vazonai dažnai prastai laiko dekoro sluoksnius.
Žydraake, apie užrašus šiek tiek kalbėta čia.
Ingusia31, spausdinimo lazeriniu ant paprasto popieriaus motyvai tokie: rašalinio nenoriu, nes pati neturiu, tad, reikia kulniuoti kažkur kaskart, be to, reikia laku fiksuoti rašalus, vadinasi, kulniuoju, spausdinuos lazeriniu ant paprasto popieriaus ir dirbu kaip su popierium. Kokybė visada puiki, nes ten dizaineris prieš spausdinant dar ja pasirūpina, spausdinimo kaina - 3-4 Lt/A3 formatas. Kad galėčiau visai drastiškai jį klijuoti, prieš mirkant nupurškiu laku. Tada - visiškai patvaru. Jei turėčiau rašalinį, gal ir bandyčiau, o gal ir ne, nes nemėgstu po paveikslėliais balto padažymo, kas, manau, tokiu atveju neišvengiama.
QUOTE(Maša @ 2009 03 25, 14:45)
...as spausdinu kartais su lazeriniu, ant sumustiniu popieriaus, kurio krastai priklijuoti su dazymo juosta is kitos puses lapo. Kol kas viskas liuks 3 tfu
Duokdie Tau ilgalaikio "kol kas"...Mong, bandyčiau ploninti tą saldainių dėžutės paveiksliuką...kartais tokie stori popieriai paprasčiausiai atsisluoksniuoja...pabandyk ant kokio tos dėžutės gabaliuko...nuplėšk viršutinį sluoksnį, gal pavyks, o išstorinti su faktūrinėm pastom iki tokio storio...na, nesiryžčiau, nes storas popierius savo viduje liks sausas, o po to einantys sluoksniai - lakai, etc., na, nežinau, visokios tempimo jėgos džiūstant...manau, gali nekaip baigtis...
Jennifer turi galimybę pasiaiškinti viską iki smulkmenų, bet...nenori, a?
Tiesa, dėl plastikinių vazonų...Mano kuklia nuomone, plastikui - plastiko gyvenimas, nekalbant jau apie tai, kad plastikiniai vazonai dažnai prastai laiko dekoro sluoksnius.
Žydraake, apie užrašus šiek tiek kalbėta čia.
bite - va man uzkliuvo tas..na neuzkliuvo, gal noriu kitu paklaust...jei dedat dekupazo popieriu ar spausdinta, po apacia nedazot baltai?
nes as visada nusipilu balta spalva ...istikro kartais pagalvoju kam...bet ta mintis greitai praeina ir toliau dazau..
gal todel kad paskui ta vietisuma lengviau isgauti, nzn...o kaip kitos kurios dekupazo popieriu naudoja ar ant paprasto lapo atspausdintus paveiksliukus?nu ir aisku idomu kodel?
nes as visada nusipilu balta spalva ...istikro kartais pagalvoju kam...bet ta mintis greitai praeina ir toliau dazau..
gal todel kad paskui ta vietisuma lengviau isgauti, nzn...o kaip kitos kurios dekupazo popieriu naudoja ar ant paprasto lapo atspausdintus paveiksliukus?nu ir aisku idomu kodel?
Baltai net po plonaisiais motyvais dažau tik tada, kai to tikrai reikia, visais kitais atvejais - patinka, kai paveikslėlis gražiai įsilieja į bendrą spalvinę gamą, o jau po popieriais...nesuprantu, kam...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 26, 00:12)
bite - va man uzkliuvo tas..na neuzkliuvo, gal noriu kitu paklaust...jei dedat dekupazo popieriu ar spausdinta, po apacia nedazot baltai?
Aš naudoju dekupažo popierių..tai niekada nedažau baltai.. ..Na mano praktika dekupaže dar menka..bet kiek teko naudoti dekupažo popierių niekada nedažiau.. ..Net nežinojau, kad reikėtų dažyti..Juk popierius palyginti storas..tai fonas nelabai ir perisišviečia.. ..
Bet dar daug kas priklauso ir nuo pačio darbo stiliaus..nes vienos servetėles karpo ir paskui tik priklijuoja ir nieko daugiau nedaro, kitos plėšo ir jau paskui su dažais pritapo..kitos dar kitus būdus naudoja..Taip ir su dekupažo popierium manau..Tu dažai baltai, nes tau atrodo, kad taip geriau..
nu pas mane ne vieno darbelio nebuvo, kad nedeciau dazu...(nesneku apie keramika, indus)...tai man kaip tik graziau isilieja...nu nzn , cia turbut kiekvienam savo..siaip dazau ne del to, kad persisvies...nu zodziu , turbut ipratimo reikalas:)