Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Salne @ 2009 03 25, 19:23)
O aš šią savaitę vaikštinėdama po Maximą pamačiau, kad ir Maxima jau pardavinėja "dekupuotus" vazonus..Aišku ten masinė gamyba, štampofkė..bet pats principas ir iš tolo atrodo gražiai..tik pačiupinėjus supranti, kad visgi tai ne rankų darbas.. smile.gif

Taip, aš irgi mačiau ir dar šiandien "už akies užkliuvo" skrynelė su apkaustais, ale dekupažuota. Kas nesupranta, tas pirks ir bus patenkinti, gadins tikrojo dekupažo vardą tarp tokių pačių nesuprantančių verysad.gif kas supras, tas atsirinks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 19:32)
tu dezuciu su arbatos pavadinimu yra ne tik erbi, bet ir bazese...raudonam pasaze..kam patogiau ten nulekti.

Tikrai?
Šiandien buvau, nežinojau, nes erbyje radau tik vieną verysad.gif
Raudoname tame vakarų galiniame? Kuriame sandėlyje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 25 kovo 2009 - 19:34
hm...nelabai zinau as sandeliais, nes jie ten kitaip raudonam isdestyti...tas kur naujas..ieini per iejima kur salia lauke sendaikcius pardavineja...man rodos pirmas..ir paskui ten vaiskstai, tikrai rasi..:)ir jie ten prisikrove i valias turi...:)nedidele tokia patalpa...stiklines durys, matosi...ant kampo gaunasi....
Atsakyti
Laba, mergaites!

Labai reikia Jusu info!!!! Esu siokiu tokiu darbeliu dekupazavus, bet ant sviesasu medzio, kas man buvo ir yra l.grazu (t.y. be akrilo dazu, tik servetele su laku).

Turiu balkone nulytas nugairintas 2 medines kedes kavos gerimui. Teko apsirupinti akrilo dazais. Jau nutepiau. Radau ir Kaune Vilniaus g. super serveteliu. ...Ir uzkibau ant "sendinimo". Butent ten, nusipirkau ir ta serveteliu-akrilo sendinima. Paklausiau kaip daryt. SAtsake. Namuose pabandziau. Ir nieks man netrukineja!!!!!

1. medini daikta geltonai nuakrilinau, nudziuvo ir uztepaiu to krekerio. Nudziuvo. NIEKO!
2. Tai ka? Tepti antra sluoksni su akrilu kita spalva ir nudziuvus uzkrekerinti???
3. Ar as taupiai tepiau ta sendinima? Gal reikia storai?
Priemones tai tikrai tos tinkamos, a le nesigauna!!! O nusipirkau mediniu auskaru ir moterisku veidu butent su sendinimo technika...

Patarkit, labai prasau!!
wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, pasiskaitau sita tema jau senai ir pati esu isbandziusi si dekoravimo metoda. Bet anksciau nebuvau bandziusi sendinimo, o uzvakar pabandziau, ir sugadinau darbeli doh.gif Darau dovana savo draugei ir turiu pabaigti iki penktadienio, todel labai prasau atsakyti, ka dariau blogai. blush2.gif
As padengiau dezute dvikomponenciu pagal visas staisykles, naudojau "fragile cracks". Viska suskilinejo labai smulkiai. Tada bandziau itrinti sutrukimus dazais, kad jie isrysketu, ir viskas uzsimurzino sad.gif Sutrukimai buvo pilnai isdziuve, o itrinimui naudojau baltus akrilinius dazus. Tada bandziau nuvalyt dregnu skudureliu, bet niekas nenusivale doh.gif Visas plotas buvo murzinas ir balksvas. Teko viska viska nuvalyti. Gal galit man patart ka geriausiai naudoti itrukimams isryskinti, it kaip nuvalyti nuo darbelio, kad tas dazas liktu tik grioveliuose? ACIU!
4u.gif
Atsakyti
...ir man apie sendinima reikia pradziamokslio..
Aga, tikrai, kol rinkausi serveteles, viena akim stebejau galerijos seimininke. Kazkokia dezute tryne skudureliu...Sendino..Kas cia per dalykai?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 19:45)
hm...nelabai zinau as sandeliais, nes jie ten kitaip raudonam isdestyti...tas kur naujas..ieini per iejima kur salia lauke sendaikcius pardavineja...man rodos pirmas..ir paskui ten vaiskstai, tikrai rasi..:)ir jie ten prisikrove i valias turi...:)nedidele tokia patalpa...stiklines durys, matosi...ant kampo gaunasi....

thumbup.gif Labai dėkui, rasiu, jau įsivaizduoju kur smile.gif
O kainytės irgi tik tokios??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 25, 20:33)
Laba, mergaites!

Labai reikia Jusu info!!!! Esu siokiu tokiu darbeliu dekupazavus, bet ant sviesasu medzio, kas man buvo ir yra l.grazu (t.y. be akrilo dazu, tik servetele su laku).

Turiu balkone nulytas nugairintas 2 medines kedes kavos gerimui. Teko apsirupinti akrilo dazais. Jau nutepiau. Radau ir Kaune Vilniaus g. super serveteliu. ...Ir uzkibau ant "sendinimo". Butent ten, nusipirkau ir ta serveteliu-akrilo sendinima. Paklausiau kaip daryt. SAtsake. Namuose pabandziau. Ir nieks man netrukineja!!!!!

1. medini daikta geltonai nuakrilinau, nudziuvo ir uztepaiu to krekerio. Nudziuvo. NIEKO!
2. Tai ka? Tepti antra sluoksni su akrilu kita spalva ir nudziuvus uzkrekerinti???
Priemones tai tikrai tos tinkamos, a le nesigauna!!! O nusipirkau mediniu auskaru ir moterisku veidu butent su sendinimo technika...

Patarkit, labai prasau!!
wub.gif

Kažkaip nesprantu apie kokį sendinimą kalbi - vienkomponentį ar dvikomponentį?

Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2009 03 25, 20:36)

As padengiau dezute dvikomponenciu pagal visas staisykles, naudojau "fragile cracks". Viska suskilinejo labai smulkiai. Tada bandziau itrinti sutrukimus dazais, kad jie isrysketu, ir viskas uzsimurzino sad.gif Sutrukimai buvo pilnai isdziuve, o itrinimui naudojau baltus akrilinius dazus. Tada bandziau nuvalyt dregnu skudureliu, bet niekas nenusivale  doh.gif Visas plotas buvo murzinas ir balksvas. Teko viska viska nuvalyti. Gal galit man patart ka geriausiai naudoti itrukimams isryskinti, it kaip nuvalyti nuo darbelio, kad tas dazas liktu tik grioveliuose? ACIU!
4u.gif

Gal reikėjo ne akriliniais, o aliejiniais įtrinti. Akriliniai labai greitai džiūsta ir jais įtrininėjant reikia mažą plotelį įtrinti ir pavalyti, paskui kitą plotelį įtrinti ir vėl pavalyti, kol neišdžiuvo.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 25, 21:01)
thumbup.gif Labai dėkui, rasiu, jau įsivaizduoju kur smile.gif
O kainytės irgi tik tokios???  ax.gif

aha dezute 5 lt...ten dar keleta deziu yra....jie vis ruosiesi dar kazko atsivesti, bet taip iki siol nera..na manau, gal dar ka idomesnio rasi...nes kainos tai tikrai mazos...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 21:13)
aha dezute 5 lt...ten dar keleta deziu yra....jie vis ruosiesi dar kazko atsivesti, bet taip iki siol nera..na manau, gal dar ka idomesnio rasi...nes kainos tai tikrai mazos...

Nu supper, be galo dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o aš norėčiau paklausti, jei nori pirkti spausdintuvą tik paveiksliukų spausdinimui dekupaže, kokį spausdintuvą rekomenduotumėte lazerinį ar rašalinį?
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 25, 20:33)
Laba, mergaites!

Na jei tu kalbi apie vienkomponentį..tai užtepus to kraklio tau ir neturėjo kas nors atsitikti..Rezultatas pasirodo tik užtepus ant kraklio dažus - kontrastingos spalvos pirmai užteptai spalvai..T.y. pradžioje daiktas yra nudažomas viena spalva..paskui užtepamas kraklis..jam išdžiuvus tepama kita spalva..ir tada iš karto pradeda dažai trūkinėti ir matytis rezultatas..
Na jei tu čia vienkomponentį turėjai omeny.. g.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2009 03 25, 20:36)
4u.gif Sveikos, pasiskaitau sita tema jau senai ir pati esu isbandziusi si dekoravimo metoda. Bet anksciau nebuvau bandziusi sendinimo, o uzvakar pabandziau, ir sugadinau darbeli  doh.gif Darau dovana savo draugei ir turiu pabaigti iki penktadienio, todel labai prasau atsakyti, ka dariau blogai.  blush2.gif
As padengiau dezute dvikomponenciu pagal visas staisykles, naudojau "fragile cracks". Viska suskilinejo labai smulkiai. Tada bandziau itrinti sutrukimus dazais, kad jie isrysketu, ir viskas uzsimurzino sad.gif Sutrukimai buvo pilnai isdziuve, o itrinimui naudojau baltus akrilinius dazus. Tada bandziau nuvalyt dregnu skudureliu, bet niekas nenusivale  doh.gif Visas plotas buvo murzinas ir balksvas. Teko viska viska nuvalyti. Gal galit man patart ka geriausiai naudoti itrukimams isryskinti, it kaip nuvalyti nuo darbelio, kad tas dazas liktu tik grioveliuose? ACIU!
4u.gif

Jau atsakė viena mergina..kad reikėjo tepti aliejiniais dažais..Aišku yra dvikomponenčių, kuriuos galima tepti ir akriliniais dažais, bet todėl, kad jie greitai džiūsta reikia tepti po mažą plotelį ir iš karto valyti, kol jie nespėja išdžiūti..ir taip po truputį po truputį įtrinti visus įtrukimus.. 4u.gif

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 25, 21:36)
Merginos, o aš norėčiau paklausti, jei nori pirkti spausdintuvą tik paveiksliukų spausdinimui dekupaže, kokį spausdintuvą rekomenduotumėte lazerinį ar rašalinį?

Šiaip geriausiai aišku lazeriniai spausdintuvai..bet jie ir brangesni.. doh.gif
Atsakyti
lazerini...bet neskubek taip:)jei daugiau jis labai nereikalingas...tai...as kazkada irgi tam nusipirkau:)nu bet jis man reikalingas buvo ir siaip spausdinimui....
o paveikslelius nesu kitur...nes spalviskai tikrai didelis skirtumas kur su gera aparatura, ar su naminiu...
as neatkalbineju, jei noras yra pirk...tik siaip pagalvojimui...ar nepigiau bus kartais kazkur nunesti...nebent daug spausdinsi, ir siaip bus reikalingas...
kazkada kai domejausi, labai "hp" rekomendavo lazerini vienas kompiuteristas..siaip tikrai geras....

del lazerinio, rasalinio...tai jei daug nespausdinsi rasalinis bus brangesnis islaikymo atzvilgiu, nes rasalas uzdziusta retai spausdinant...lazerinis tikrai ilgai spausdina iki kasetes pakeitimo, jei kas diena po 100 lapu nevarai..mano kasete jei neklystu 10000 lapu gali atspausdinti - spalvotu...tai jau metai beveik....dar nekeista....
plius lazerini imi ir klijuoji...o rasalini reikia purksti.
tik tarkim jei noresi ant fotopopieriaus spausdinti, tai daug lazeriniu neatspaudzia..(ne visi aisku), nueina plevele...
tad pasirinkimas tavo:)
cia tik is savo puses parasiau, gal kazkas dar ka pasakys geresnio:) ir labiau nulenks i ta puse, i kuria pati jau manau esi apsisprendus:)
Atsakyti