QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 25, 20:33)
Laba, mergaites!
Labai reikia Jusu info!!!! Esu siokiu tokiu darbeliu dekupazavus, bet ant sviesasu medzio, kas man buvo ir yra l.grazu (t.y. be akrilo dazu, tik servetele su laku).
Turiu balkone nulytas nugairintas 2 medines kedes kavos gerimui. Teko apsirupinti akrilo dazais. Jau nutepiau. Radau ir Kaune Vilniaus g. super serveteliu. ...Ir uzkibau ant "sendinimo". Butent ten, nusipirkau ir ta serveteliu-akrilo sendinima. Paklausiau kaip daryt. SAtsake. Namuose pabandziau. Ir nieks man netrukineja!!!!!
1. medini daikta geltonai nuakrilinau, nudziuvo ir uztepaiu to krekerio. Nudziuvo. NIEKO!
2. Tai ka? Tepti antra sluoksni su akrilu kita spalva ir nudziuvus uzkrekerinti???
3. Ar as taupiai tepiau ta sendinima? Gal reikia storai?
Priemones tai tikrai tos tinkamos, a le nesigauna!!! O nusipirkau mediniu auskaru ir moterisku veidu butent su sendinimo technika...
Na jei tu kalbi apie vienkomponentį..tai užtepus to kraklio tau ir neturėjo kas nors atsitikti..Rezultatas pasirodo tik užtepus ant kraklio dažus - kontrastingos spalvos pirmai užteptai spalvai..T.y. pradžioje daiktas yra nudažomas viena spalva..paskui užtepamas kraklis..jam išdžiuvus tepama kita spalva..ir tada iš karto pradeda dažai trūkinėti ir matytis rezultatas..
Na jei tu čia vienkomponentį turėjai omeny..
QUOTE(lasvegiete @ 2009 03 25, 20:36)
Sveikos, pasiskaitau sita tema jau senai ir pati esu isbandziusi si dekoravimo metoda. Bet anksciau nebuvau bandziusi sendinimo, o uzvakar pabandziau, ir sugadinau darbeli
Darau dovana savo draugei ir turiu pabaigti iki penktadienio, todel labai prasau atsakyti, ka dariau blogai.
As padengiau dezute dvikomponenciu pagal visas staisykles, naudojau "fragile cracks". Viska suskilinejo labai smulkiai. Tada bandziau itrinti sutrukimus dazais, kad jie isrysketu, ir viskas uzsimurzino
Sutrukimai buvo pilnai isdziuve, o itrinimui naudojau baltus akrilinius dazus. Tada bandziau nuvalyt dregnu skudureliu, bet niekas nenusivale
Visas plotas buvo murzinas ir balksvas. Teko viska viska nuvalyti. Gal galit man patart ka geriausiai naudoti itrukimams isryskinti, it kaip nuvalyti nuo darbelio, kad tas dazas liktu tik grioveliuose? ACIU!
Jau atsakė viena mergina..kad reikėjo tepti aliejiniais dažais..Aišku yra dvikomponenčių, kuriuos galima tepti ir akriliniais dažais, bet todėl, kad jie greitai džiūsta reikia tepti po mažą plotelį ir iš karto valyti, kol jie nespėja išdžiūti..ir taip po truputį po truputį įtrinti visus įtrukimus..
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 25, 21:36)
Merginos, o aš norėčiau paklausti, jei nori pirkti spausdintuvą tik paveiksliukų spausdinimui dekupaže, kokį spausdintuvą rekomenduotumėte lazerinį ar rašalinį?
Šiaip geriausiai aišku lazeriniai spausdintuvai..bet jie ir brangesni..