Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 25, 16:28)
lotuliukas.gif sita?  http://public.fotki....picture128.html

cia pats graziausias silkinis popieriukas  lotuliukas.gif

nu tai tada sorry:)))bet nematau tada reikalo (kai ji apciupinejau ir nematau skirtumo) kisti i printeri siuksliu:)))))
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 25, 16:59)
Su klausimuku aš ax.gif Diskutavot apie paveikslėlių spausdinimą ant servetėlių, sviestinio popieriaus, paprasto popieriaus ir pan. Kadangi pati lazerinio spausdintuvo neturiu, o su nesavu bijau eksperimentuoti, o labai reikia dailių raidžių dekupažinimui, tai atsispausdinus ant paprasto popieriaus galiu jį tiesiog taip dėti ant dekoruojamo daikto g.gif jis juk storokas unsure.gif

Gali geraja puse kur piesinys papuksti laku kelis kartus, tada isdziovinus merkti i vandeni ir po keliu minuciu istraukus nelakuota puse svelniai zulink pirstais kol nusilups popieriaus paslkuoksnis ir liks minimaliai plonas reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 25, 17:32)
Aš pirkau kad galėčiau raideles spausdinti, vyras sakė darbe atspausdintų, ten jie turi ir rašalinį ir lazerinį spausdintuvus  verysad.gif  Ir dar buvau sumasčiusi pusbrolio dukrytei krikštynų proga skrynelėje žodžius priklijuoti atprintintus, o ką daugaiu su juo daryti nežinau, ko gero fantazijos stygius pas mane doh.gif

http://public.fotki....picture114.html
graziausi zodziai krukstynu proga ant pacio geriausio silkinio popieriuko be jokiu problemu
Papildyta:
MERGINOS SKIRIAM KELIS DALYKUS SU SPASDINIMU PAVEIKSLIUKU ISKART

Jei turit galimybe tik lazeriniu spasdintuvu tai jokiu sudu nekisat, spausdinat ant pacio paprasciausio plono lapo, neeksperimentuojat ir klijuojat ka gaunas papurske geraja puse ir paplonine arba neplonine kaip norisi.
Jei namuose kaip as turit rasalini, tai tikrai geriau spausdinti ant tu plonuju (juos paklijavus ant paprasto del stiprumo spausdinimo metu), papurksti juos laku ir klijuot kas gaunas.

VSIO NIEKS NESIKARIA DISKUSIJA ISSEMTA lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 25 kovo 2009 - 16:43
ingusia31 baik..neikas nesako neeksperimentuoti...mes diskutuojam ir issakom kiekvienas savo patirti..o tu bandai i pirsti savo:)
kam reikia atsirinks...
taip su paprastu lapu reikia ismokti dirbti...bet visur mes mokomes...ir smagu tobuleti...
jei tik noras yra galima ir ant ko nori spausdinti...
as tik pasakiau, kad man tavo tas spausdintas nuo paprasto nesiskiria visai....fsio...tai nedarom turgaus ir tokiu pareiskimu....niekas neliepia nieko...o kaip sakiau DISKUTUOJAM.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 25, 16:43)
Gali geraja puse kur piesinys papuksti laku kelis kartus, tada isdziovinus merkti i vandeni ir po keliu minuciu istraukus nelakuota puse svelniai zulink pirstais kol nusilups popieriaus paslkuoksnis ir liks minimaliai plonas reikalas.
Papildyta:
http://public.fotki....picture114.html
graziausi zodziai krukstynu proga ant pacio geriausio silkinio popieriuko be jokiu problemu
Papildyta:
MERGINOS SKIRIAM KELIS DALYKUS SU SPASDINIMU PAVEIKSLIUKU ISKART

Jei turit galimybe tik lazeriniu spasdintuvu tai jokiu sudu nekisat, spausdinat ant pacio paprasciausio plono lapo, neeksperimentuojat ir klijuojat ka gaunas papurske geraja puse ir paplonine arba neplonine kaip norisi.
Jei namuose kaip as turit rasalini, tai tikrai geriau spausdinti ant tu plonuju (juos paklijavus ant paprasto del stiprumo spausdinimo metu), papurksti juos laku ir klijuot kas gaunas.

VSIO NIEKS NESIKARIA DISKUSIJA ISSEMTA  lotuliukas.gif

wub.gif Žodžiai Ingusia31 thumbup.gif
Ok, aš nors ir mėgstanti rizikuoti, bet su svetimu dar valdišku daiktu ir ne ant savo galvos, nesiryšiu. Suklijuosiu, paruošiu ir liepsiu spausdinti su rašaliniu. Man vis gi toks jausmas kad gražesnis variantas gaunasi ant ryžinio ar silko popieriaus atspausdinta blush2.gif bet kai pamėginsiu abu variantus, tada pati žinosiu ir turėsiu savo nuomonę, dabar tik sapalioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 25 kovo 2009 - 16:51
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 25, 16:43)

Ačiū 4u.gif
Nu sąžiningai perskaičiau šią visą temą ir neradau to proceso aprašymo, dar kartą ačiū 4u.gif
Bet užtat apie dvikomponentį sendinimą praplėčiau akiratį thumbup.gif

Dar, gal kas turit netyčia išsisaugojusios nuorodų inete, kur būtų lobynai gražių raidžių ax.gif
Atsakyti
Tiesa, dar kažkuri seniau klausėte kur gauna merginos nedekoruotų vazonų gėlėms. Tai aš šiandien seniuose pirkau. Nemaži ir tikrai nebrangūs nuo 5lt iki 12lt (panašiai) Aš pirkau pigesnius, nemaži ir visai nieko. O sakykite, negeriau dekoruoti plastikinius? jie man kažkaip labiau patinka, nes lengvesni ir ne tokie grėmozdiški atrodo blush2.gif
Atsakyti
del vazonu, tai nuo vakar maimoje, 40% nuolaida jiem:)
siaip pagal viska ir seniai turetu sureaguot ir akcija padaryti:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 17:17)
del vazonu, tai nuo vakar maimoje, 40% nuolaida jiem:)
siaip pagal viska ir seniai turetu sureaguot ir akcija padaryti:)

bet kad maximoje as neradau paprastų, o seniuose atrodo kad kažkokia akcija ar nuolaidos, kažkaip neatkreipiau dėmesio, pigu buvo, laiko neturėjau, ėmiau ko reikėjo tongue.gif
Atsakyti
ne tai gali buti...ir visose maximose skirtingai, pas mus vienoje tikrai maciau paprastu...bet seniai visada paskui maxima bega, tai manau irgi nuolaidos turi buti:)
tik informavau, kad ir maximoje akcija:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 18:27)
ne tai gali buti...ir visose maximose skirtingai, pas mus vienoje tikrai maciau paprastu...bet seniai visada paskui maxima bega, tai manau irgi nuolaidos turi buti:)
tik informavau, kad ir maximoje akcija:) 4u.gif

Šaunu thumbup.gif Manau gerai dalintis tokia info, nes ne visada viską gali sužiūrėti. Man pvz labai pravertė sobieskos info kad Erbi yra dėžučių ir ne tik jų radau, labai patenkinta likau. Vis gi krizė, manau kiekviena džiaugsis kiek sutaupiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šią savaitę vaikštinėdama po Maximą pamačiau, kad ir Maxima jau pardavinėja "dekupuotus" vazonus..Aišku ten masinė gamyba, štampofkė..bet pats principas ir iš tolo atrodo gražiai..tik pačiupinėjus supranti, kad visgi tai ne rankų darbas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 25, 19:07)
Šaunu  thumbup.gif  Manau gerai dalintis tokia info, nes ne visada viską gali sužiūrėti. Man pvz labai pravertė sobieskos info kad Erbi yra dėžučių ir ne tik jų radau, labai patenkinta likau. Vis gi krizė, manau kiekviena džiaugsis kiek sutaupiusi  lotuliukas.gif

tu dezuciu su arbatos pavadinimu yra ne tik erbi, bet ir bazese...raudonam pasaze..kam patogiau ten nulekti.
Atsakyti