QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 25, 16:59)
Su klausimuku aš
Diskutavot apie paveikslėlių spausdinimą ant servetėlių, sviestinio popieriaus, paprasto popieriaus ir pan. Kadangi pati lazerinio spausdintuvo neturiu, o su nesavu bijau eksperimentuoti, o labai reikia dailių raidžių dekupažinimui, tai atsispausdinus ant paprasto popieriaus galiu jį tiesiog taip dėti ant dekoruojamo daikto
jis juk storokas
Gali
geraja puse kur piesinys papuksti laku kelis kartus, tada isdziovinus merkti i vandeni ir po keliu minuciu istraukus
nelakuota puse svelniai zulink pirstais kol nusilups popieriaus paslkuoksnis ir liks minimaliai plonas reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 25, 17:32)
Aš pirkau kad galėčiau raideles spausdinti, vyras sakė darbe atspausdintų, ten jie turi ir rašalinį ir lazerinį spausdintuvus
Ir dar buvau sumasčiusi pusbrolio dukrytei krikštynų proga skrynelėje žodžius priklijuoti atprintintus, o ką daugaiu su juo daryti nežinau, ko gero fantazijos stygius pas mane
http://public.fotki....picture114.html
graziausi zodziai krukstynu proga ant pacio geriausio silkinio popieriuko be jokiu problemu
Papildyta:
MERGINOS SKIRIAM KELIS DALYKUS SU SPASDINIMU PAVEIKSLIUKU ISKART
Jei turit galimybe tik lazeriniu spasdintuvu tai jokiu sudu nekisat, spausdinat ant pacio paprasciausio plono lapo, neeksperimentuojat ir klijuojat ka gaunas papurske geraja puse ir paplonine arba neplonine kaip norisi.
Jei namuose kaip as turit rasalini, tai tikrai geriau spausdinti ant tu plonuju (juos paklijavus ant paprasto del stiprumo spausdinimo metu), papurksti juos laku ir klijuot kas gaunas.
VSIO NIEKS NESIKARIA DISKUSIJA ISSEMTA