Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Maša @ 2009 03 25, 14:45)
as naudoju smile.gif man patinka - popieriaus visai nelieka, nes ji nutrint reikia pamirkius, lieka tik elastinga minksta plevele su piesinuku

Aš vis gundausi jį išbandyti.. g.gif ..Reikės jaučiu kada prie progos įsigyti ir išbandyti..Gal patiks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 15:41)
as esu uz spausdinima ant paprasto (kurio beje nepurskiu niekuo), nes jei spausdinciau namie savo spausdintuvu, man jo gaila...gaila kisti tam nepritaikytas priemones, ir sitaip ji gadinti..as nesu spausdinti i spes vieta, kur gaunu paveiksleli, labai geru spavu, kokybes ir tt..ir tikrai jie man ten nespausdins ant visokiu serveteliu...nes jei kas, jo taisymas atseitu tikrai nemazai....vien del plonumo, nematau reikalo spausdinti ant kazko spec...nes puikiai apsidirba ir paprastas popierius uzklijavus..o jei reikia labai jau to serveteles lankstumo - nutepi su spec priemone perkelimui ir fsio...
bet pas tave juk kaikur irgi maciau spausdinta ant paprasto popieriaus...dezutes darei..vidu realiai maciau - tikrai buvo paprastas popierius....kodel pries?

Dariau tikrai tik tai ka tu man davei bet beveik visus juos turiu o koki vidu tu manei esant ant paprasto g.gif siaip idomu kodel taip manei?
Atsakyti
nu as labiausiai atsimenu paksutine dezute kur viduje buvo iklijuotas mergaites veidas...tikrai paprastas buvo..kazkada pas save rodei:)kazkas temoje dar sake kad matytas veidas:)
tingiu lysti i albuma ieskoti:)
Atsakyti
Auksarankes, reikia Jusu patarimo. Turiu labai grazu paveiksliuka ant dezes nuo saldainiu. Jis labai storas. Kiek prisimenu ji galima kazkiek patrint si svitriniu popierium, ir dar yra kazkokia pasta, kuria uztepi palei krastus ir perejimas geras gaunasi. Gal zinot kokia tai pasta?
Atsakyti
Sveikutės mergytės, šiandien nusikaliau karsta.gif, gi ieškojau to pastelės fiksatoriaus, nei vienoje maximoje neradau cray.gif kai paklausdavau apie tokį tai pažiūrėdavo kaip į fool.gif lyg kokio kosmoso ieškočiau Matyt visos supermamos išpirko lotuliukas.gif O Meno mūzoje tai kaina virš 20lt gerokai, apie 30lt... verysad.gif Nepirkau, vat bebe.gif
Ir silko popieriaus nusipirkau, o pasirodo visai veltui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 25 kovo 2009 - 15:52
Su klausimuku aš ax.gif Diskutavot apie paveikslėlių spausdinimą ant servetėlių, sviestinio popieriaus, paprasto popieriaus ir pan. Kadangi pati lazerinio spausdintuvo neturiu, o su nesavu bijau eksperimentuoti, o labai reikia dailių raidžių dekupažinimui, tai atsispausdinus ant paprasto popieriaus galiu jį tiesiog taip dėti ant dekoruojamo daikto g.gif jis juk storokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 25, 15:59)
Su klausimuku aš ax.gif Diskutavot apie paveikslėlių spausdinimą ant servetėlių, sviestinio popieriaus, paprasto popieriaus ir pan. Kadangi pati lazerinio spausdintuvo neturiu, o su nesavu bijau eksperimentuoti, o labai reikia dailių raidžių dekupažinimui, tai atsispausdinus ant paprasto popieriaus galiu jį tiesiog taip dėti ant dekoruojamo daikto g.gif jis juk storokas unsure.gif

Pamirkyti reikia vandenyje, kaip dekupažinį popierių, pasiskaitinėk ankstesnius postus, apie tai jau rašė patyrusios dekupažuotojos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 25 kovo 2009 - 16:02
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 25, 16:41)
Ir silko popieriaus nusipirkau, o pasirodo visai veltui  verysad.gif

Tikrai neveltui, pamatysi kaip sueis, gi ziurek kokius Ingusia31 sedevrus jo pagalba kuria...ir as pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 13:07)
galima krastus lengvai apdirbti ir paprasto popieriaus...o kaip su dekupaziniu??juk ir nepalieki krastu iskilusiu...tiesiog reikia sudirbti..as nevisada klijuoju per visa plota ir krastus lengva paslepti ir dazais pritapant:)

puikiai naudojuos šiuo patarimu ir namatau vargo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 03 25, 17:08)
puikiai naudojuos šiuo  patarimu ir namatau vargo  4u.gif  mirksiukas.gif

Dekui. Dabar ir as naudosiuos
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 25, 16:09)
nu as labiausiai atsimenu paksutine dezute kur viduje buvo iklijuotas mergaites veidas...tikrai paprastas buvo..kazkada pas save rodei:)kazkas temoje dar sake kad matytas veidas:)
tingiu lysti i albuma ieskoti:)

lotuliukas.gif sita? http://public.fotki....picture128.html

cia pats graziausias silkinis popieriukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 25, 16:03)
Tikrai neveltui, pamatysi kaip sueis, gi ziurek kokius Ingusia31 sedevrus jo pagalba kuria...ir as pirksiu ax.gif

Aš pirkau kad galėčiau raideles spausdinti, vyras sakė darbe atspausdintų, ten jie turi ir rašalinį ir lazerinį spausdintuvus verysad.gif Ir dar buvau sumasčiusi pusbrolio dukrytei krikštynų proga skrynelėje žodžius priklijuoti atprintintus, o ką daugaiu su juo daryti nežinau, ko gero fantazijos stygius pas mane doh.gif
Atsakyti