Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Ingusia31, o gal pabandom kada diskutuoti taip subtiliai, su tokiu kruopštumu, pagarba idėjai, susitelkimu ir tolerancija, ką galima rasti Tavo darbuose?
Jei ne - kapituliuoju iškart, žinau, kad laukia neregėtas atkaklumas... lotuliukas.gif
Na, gal dar apie rašalinį pamislyčiau iš naujo...gal...tiek to... mirksiukas.gif

Lachese, o servetėlių ir kt. plonybių spausdinimo plonybės tai čia jau poligrafijos pasiekimų išmanymas...kas žino kaip čia yr...
Galiu pasakyti tik tai, kad kartą sūnus užkimšo lazerinį spausdintuvą per plonu paprastu popierium ir tasai spausdinimas kainavo kelis šimtus pinigų, taip kad visa tai ne iš piršto laužta, patikėk...
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 13:54)
Būkit geros padėkite  help.gif pasiskaičiau čia nekokius atsiliepimus apie Antik sendinimo priemonę susinervijau  doh.gif Šeštadieni užsisakiau iš artmanijos tą Antik2 ir dabar galvoju kaip čia reiks su juo sendinti  g.gif nesu to dar dariusi  blush2.gif Gal patarsit tos kurios naudojo šią priemonę kaip tai padaryti? žadu daiktą dažyt akriliniais, klijuot servetėlę pašešeliuoti o kada reik ta sendinimą naudoti  g.gif O gal tas Krakle geresnis iš armanijos už Antik2  g.gif Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif

Na visų pirma jei užsisakei Antik2, reikėjo ir Antik1 užsisakyti.. mirksiukas.gif ..nes su vienu Antik2 tu nieko nepadarysi.. smile.gif ..
O šiaip tu pabandyk su ta Antik dirbti..o gal tai patiks ir tiks..??.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 03 25, 14:01)
Lachese, o servetėlių ir kt. plonybių spausdinimo plonybės tai čia jau poligrafijos pasiekimų išmanymas...kas žino kaip čia yr...
Galiu pasakyti tik tai, kad kartą sūnus užkimšo lazerinį spausdintuvą per plonu paprastu popierium ir tasai spausdinimas kainavo kelis šimtus pinigų, taip kad visa tai ne iš piršto laužta, patikėk...

tikiu tikiu smile.gif čia buvo retorinis klausimas.
Atsakyti
Ai va..čia kalbat apie tuos spausdintus paveiksliukus..Ir man įdomu pasidarė, ar yra tokių, kurios naudoją spec mediumą paveikslėlių perkėlimui..t.y. kai norimas atspaudintas paveiksliukas yra užtepamas keliais sluoksniais šios priemonės palaukiama kol pilnai išdžius ir tada tas paveiksliukas persikelia ant to užtepto sluoksnio ir jį jau galima klijuoti, jis būna toks plonas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 25, 15:03)
Na visų pirma jei užsisakei Antik2, reikėjo ir Antik1 užsisakyti.. mirksiukas.gif ..nes su vienu Antik2 tu nieko nepadarysi.. smile.gif ..
O šiaip tu pabandyk su ta Antik dirbti..o gal tai patiks ir tiks..??.. g.gif

g.gif užsisakiau Antika 2x50 ml. o čia nebus ir Nr1 ir Nr2 g.gif o gal gaėtumėt trumpai paaiškinti kada jį naudoti, kaip ir visus po visų dažymų ir servetėlių klijavimų ?ar yra koks kitas būdas ir įtrukimus įtrinti kuom geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 14:13)
g.gif užsisakiau Antika 2x50 ml. o čia nebus ir Nr1 ir Nr2  g.gif o gal gaėtumėt trumpai paaiškinti kada jį naudoti, kaip ir visus po visų dažymų ir servetėlių klijavimų ?ar yra koks kitas būdas ir įtrukimus įtrinti kuom geriau  g.gif

Nu gal tada gausi abu..jei taip parašyta.. g.gif ..O tepamas jis, kai nudažyta, servetėlės užklijuotos..na kai padarytas pagrindinis darbas ir norima jau daryti sendinimą..O Įtrūkimus Antik galima įtrinti ir akriliniais dažais jei neklystu.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu dezutes vidu isklijuoti filcu, gal galite patarti kokias klijais ji klijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 15:13)
g.gif užsisakiau Antika 2x50 ml. o čia nebus ir Nr1 ir Nr2  g.gif o gal gaėtumėt trumpai paaiškinti kada jį naudoti, kaip ir visus po visų dažymų ir servetėlių klijavimų ?ar yra koks kitas būdas ir įtrukimus įtrinti kuom geriau  g.gif

Tik tepk šitą sendintoją plonai, ypač pirmą sluoksnį. O įtrinti gali bet kuo, tiek akriliniais, tiek aliejiniais dažais, tiek tokia metalik pasta, tiek patina, žodžiu limpa viskas smile.gif

QUOTE(Linute:) @ 2009 03 25, 15:18)
Sveikos 4u.gif

Noriu dezutes vidu isklijuoti filcu, gal galite patarti kokias klijais ji klijuoti g.gif

Aš klijuoju laku. Padengi visą paviršių laku ir tada lengvai prispaudi filco lakštą. Kai išdžiūsta, laikosi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 25 kovo 2009 - 14:27
Klijuok paprastu laku kuriuo lakuoji dezutes. Tiesiog istepi dezutes viena plokstumele ir usklijuoji iskirpta gabaliuka.

Ne as nediskutuoju kas geriau as klausiu kodel rekomenduojat spausdinta popieriu paprasta? Man paciai idomu, o be abejo as visteik liksiu prie savo nuomones ir dabo metodikos tik siaip idomu kodel cia ta kalba "neieskokit jokiu spec popieriu o naudokit paprasta tik plonesni" Ar cia todel kad kazkas kazko neranda ar kazkam kazkas nesigavo? Noriu isgirsti motyvus uz paprasta popieriu, as buciau uz, jei ne storis ir purskiamas lakas ant virsaus. Sakau gal dar kas patogesnio yra? Nes bandzius ir ta ir ta varianta. Sakau gal yra spausdinimas toks kuris nenusitrina pamirkius ar ka? Teisiog idomu kas ka gero atrado popieriuje spausdintame lazeriniu. O i lazerini nekisciau tikrai jokio plonycio... Uztenka rasalinio pilnai tam reikalaui manyciau....
Atsakyti
Dėkavoju labai 4u.gif jau esu šį tą pasibandžius dekupažinti tai kuo toliau tuo didesnis noras viską išbandyti biggrin.gif laukiu siuntinuko tada išbandysiu aš tuos sendinimus, dar užsisakiau ir tą paprastą sendinimą Krakle pabandysiu ir su juo sendinti tada matysiu kas yra geriau rolleyes.gif oi pasituštinau aš piniginę doh.gif ale kad dekupažo epidemija tokia siaučia o vaistų nuo jos nėra doh.gif
Atsakyti
as esu uz spausdinima ant paprasto (kurio beje nepurskiu niekuo), nes jei spausdinciau namie savo spausdintuvu, man jo gaila...gaila kisti tam nepritaikytas priemones, ir sitaip ji gadinti..as nesu spausdinti i spes vieta, kur gaunu paveiksleli, labai geru spavu, kokybes ir tt..ir tikrai jie man ten nespausdins ant visokiu serveteliu...nes jei kas, jo taisymas atseitu tikrai nemazai....vien del plonumo, nematau reikalo spausdinti ant kazko spec...nes puikiai apsidirba ir paprastas popierius uzklijavus..o jei reikia labai jau to serveteles lankstumo - nutepi su spec priemone perkelimui ir fsio...
bet pas tave juk kaikur irgi maciau spausdinta ant paprasto popieriaus...dezutes darei..vidu realiai maciau - tikrai buvo paprastas popierius....kodel pries?
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 25, 14:08)
Ai va..čia kalbat apie tuos spausdintus paveiksliukus..Ir man įdomu pasidarė, ar yra tokių, kurios naudoją spec mediumą paveikslėlių perkėlimui..t.y. kai norimas atspaudintas paveiksliukas yra užtepamas keliais sluoksniais šios priemonės palaukiama kol pilnai išdžius ir tada tas paveiksliukas persikelia ant to užtepto sluoksnio ir jį jau galima klijuoti, jis būna toks plonas.. g.gif

as naudoju smile.gif man patinka - popieriaus visai nelieka, nes ji nutrint reikia pamirkius, lieka tik elastinga minksta plevele su piesinuku

as spausdinu kartais su lazeriniu, ant sumustiniu popieriaus, kurio krastai priklijuoti su dazymo juosta is kitos puses lapo. Kol kas viskas liuks smile.gif 3 tfu
Atsakyti