Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Rugelina @ 2009 03 24, 15:28)
Sveikos  smile.gif

Prisiruošiau išmėginti dvikomponenti ir iškart prisidirdau  doh.gif todėl noriu paprašyti profesionalių pagalbos  smile.gif

Ant dėžutes patepiau plona step 1 sluosni (nors tik poto paskaičiau kad reikia tepti storą  verysad.gif ). Po to padengiau step 2 ir beveik nesutrukinejo... tik prie šviesa vos matos mažiukai įtrukimukai...

tai va ir iškilo klausimas ar galima dar kaip padaryti normalius įtrukimus??? Gal galimima ant viršaus dar kartą step1 ir step2 deti??? ar tada išvis nesamonė gausis???

Naudojau applicraft dvikomponenti...

Gal kas patars ar dar įmanoma pataisyti ar teks be įtrūkimų lakuot...  blush2.gif

o tu tuos įtrukimus įtrynei kuom nors??..Reikia ko nors aliejiniu pagrindu..aliejiniais dažais, porporina ir pan..kad tie įtrukimai išryškėtų.. smile.gif ..Kartais ir smulkus skilinėjimas yra gražu..tik norint pamatyti galutinį režultatą reikia įtrukimus įtrinti.. 4u.gif
Atsakyti
man aplicraft neskilo nes teptukas buvo dregnas
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 24, 16:44)
o tu tuos įtrukimus įtrynei kuom nors??..Reikia ko nors aliejiniu pagrindu..aliejiniais dažais, porporina ir pan..kad tie įtrukimai išryškėtų.. smile.gif ..Kartais ir smulkus skilinėjimas yra gražu..tik norint pamatyti galutinį režultatą reikia įtrukimus įtrinti.. 4u.gif

Dar netryniau... bijau visai sugadint... g.gif

Ačiū už patarimą... Mėginsiu įtrinti, tada bus aišku kas gavosi... O kiek maždaug laiko iki įtrinimo laukiat? Skaičiau senas naujas kad 8val. reikia laukti.... o kaip ištikrųjų? Tiek ir laukti? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maša @ 2009 03 24, 16:45)
man aplicraft neskilo nes teptukas buvo dregnas

Nu mano buvo visai sausas...

O ką tuomet darėt su tuo daiktu? lakavot kaip buvo ar antviršaus kartojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2009 03 24, 15:58)
O ką tuomet darėt su tuo daiktu? lakavot kaip buvo ar antviršaus kartojot? g.gif

blush2.gif metosi sugadintas ranka ismest nekyla gal nusvitrinsiu viska velniop kazkada, mat as dar pabandziau itrint akrilu ir pavalyt dregnu skudureliu lotuliukas.gif vaje vaje vaizdelis nekoks
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 03 24, 17:05)
blush2.gif  metosi sugadintas ranka ismest nekyla gal nusvitrinsiu viska velniop kazkada, mat as dar pabandziau itrint akrilu ir pavalyt dregnu skudureliu  lotuliukas.gif  vaje vaje vaizdelis nekoks

O tai akrilu nieks netrina??? ohmy.gif Man cupe kai pirkau dvikomponentį įtrinimui rekomendavo akrilinį dažą... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2009 03 24, 17:09)
O tai akrilu nieks netrina???  ohmy.gif Man cupe kai pirkau dvikomponentį įtrinimui rekomendavo akrilinį dažą...  mega_shok.gif

Jei pirkai applicraft, tai akrilas tikrai netinka. Jie pardavinėja ir rayher dvikomponentį, tai jam reikalingas akrilas. Žodžiu, sumaišė.

Pabandyk kokiam kampe įtrint su aliejiniais. Jei rezultatas netenkins, tada visą paviršių pašveisk ir tada nulakuok su kokiu nors sintetiniu laku. Patogiausia būtų nupurkšti. O tada sendink vėl iš pradžių. Man, kai nesuskilo, šitaip pataisiau viusą reikalą. Nors kitos netgi nuplauna tą nesuskeldėjusį laką vandeniu ir tada tepa iš naujo.

Tik patarčiau tau tuos sendinimus tepti ne teptuku, o pirštu, lengvai, sukamaisiais judesiais.

Beje applicraftas labai bijo vandens, drėgmės ir t.t. Ta prasme į buteliuką jokiu būdu negali patekti nei lašelis vandens. Kitaip, vsio, priemonė sugadinta...
Atsakyti
Applicraft dvikomponentis bent jau toks

user posted image

itrinamas aliejiniais dazais, metalik pasta ar kt dalykais turinciais riebalo savyje...

netrink akrilu, viskas susivels, as jau issiduriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 24, 11:53)
As labai dekinga uz sia info, begsiu i meno muza. Gal dar kaina zinai 1 lapelio ryzinio ir silko popieriaus?

dekinga ir as labai,kaip tik leksiu i vilniu,sakiau uzbegsiu ir i meno muza,aciu uz minti reiks paveizet to silko popieriaus,nors taip nemegztu meno muzos aptarnavimo lygio,sakiau is principo neisiu doh.gif ,bet del dekupazo velniop uzeisiu biggrin.gif aciu meja dar karteli uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 03 24, 17:17)
Jei pirkai applicraft, tai akrilas tikrai netinka. Jie pardavinėja ir rayher dvikomponentį, tai jam reikalingas akrilas. Žodžiu, sumaišė.

Pabandyk kokiam kampe įtrint su aliejiniais. Jei rezultatas netenkins, tada visą paviršių pašveisk ir tada nulakuok su kokiu nors sintetiniu laku. Patogiausia būtų nupurkšti. O tada sendink vėl iš pradžių. Man, kai nesuskilo, šitaip pataisiau viusą reikalą. Nors kitos netgi nuplauna tą nesuskeldėjusį laką vandeniu ir tada tepa iš naujo.

Tik patarčiau tau tuos sendinimus tepti ne teptuku, o pirštu, lengvai, sukamaisiais judesiais.

Beje applicraftas labai bijo vandens, drėgmės ir t.t. Ta prasme į buteliuką jokiu būdu negali patekti nei lašelis vandens. Kitaip, vsio, priemonė sugadinta...

Nu ačiū už tiek daug patarimų aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Taip ir pamėginsiu padaryti.... biggrin.gif

Iškart nuotaika pakilo, o tai jau maniau visai šakės... mirksiukas.gif

Didelis Ačiū,ką be Jūsų patarimų būčiau pridarius.... baisu net pagalvot.... blush-anim-cl.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maša @ 2009 03 24, 17:18)
Applicraft dvikomponentis bent jau toks

itrinamas aliejiniais dazais, metalik pasta ar kt dalykais turinciais riebalo savyje...

netrink akrilu, viskas susivels, as jau issiduriau  doh.gif

Šitą ir pirkau... smile.gif

Ačiū už patarimus, o tai kitaip jau būčiau čia pritrymus, privėlus..... aciuks.gif

! 
Rugelina, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 kovo 2009 - 18:03
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 24, 16:18)
dekinga ir as labai,kaip tik leksiu i vilniu,sakiau uzbegsiu ir i meno muza,aciu uz minti reiks paveizet to silko popieriaus,nors taip nemegztu meno muzos aptarnavimo lygio,sakiau is principo neisiu doh.gif ,bet del dekupazo velniop uzeisiu biggrin.gif aciu meja dar karteli uz patarima mirksiukas.gif

Aš šiandien buvau Meno mūzoj..Nu ir buvau netgi nustebinta malonaus aptarnavimo..Aišku viską darė be žodžių, bet su šypsena..ir dar mano mažiui sausainį davė.. biggrin.gif ..Tai išejau visa apšalusi, net užmiršau, kad norėjau kartono nuspirkti.. lotuliukas.gif ..Teptukų prisipirkau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 24, 17:44)
Aš šiandien buvau Meno mūzoj..Nu ir buvau netgi nustebinta malonaus aptarnavimo..Aišku viską darė be žodžių, bet su šypsena..ir dar mano mažiui sausainį davė.. biggrin.gif ..Tai išejau visa apšalusi, net užmiršau, kad norėjau kartono nuspirkti.. lotuliukas.gif ..Teptukų prisipirkau.. rolleyes.gif

tai gal pardavejos pasikeite g.gif smile.gif o gal truputi konkurencija jaucias,nebetiek studentu sulaukia,netoli akademijos,jau keli metai Dailu atsidare,aisku ten netoks pasirinkimas,bet bent jau aptarnauja zmoniskai,nors kazi ar nuo to meno muzai nuostolis tongue.gif doh.gif anksiau buvo toks vyrukas pas juos tai pas ji tik stengdavaus pirkt,o ta moteriske trumpais sviesiais plaukais jetus tu marija doh.gif tikrai nesuprantu,kaip jie sau gali leist toki aptarnavimo lygi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 24, 12:48)
O nudazius ta dezute ( pries dekupavima) ar reikia "palyginti" pavirsiu? (Tipo su svitru vel pereit g.gif ?)

Jei matai, kad dažai (ar gruntas) netolygiai pasidengė, gali truputį su švelniu švitriniu popieriumi pašveisti, palyginti. Bet jei nudažius į akis niekas nekrinta, tai ir nešveisk smile.gif

QUOTE(Rugelina @ 2009 03 24, 15:28)
Ant dėžutes patepiau plona step 1 sluosni (nors tik poto paskaičiau kad reikia tepti storą  verysad.gif ). Po to padengiau step 2 ir beveik nesutrukinejo... tik prie šviesa vos matos mažiukai įtrukimukai...
tai va ir iškilo klausimas ar galima dar kaip padaryti normalius įtrukimus???

Man viena mergina sakė, kad nuo 1 sluoksnio priklauso įtrūkimų gilumas, o nuo 2 sluoksnio - didumas. Tai aš stengiuosi storiau tepti 2 sluoksnį, nes buvau persistengusi su 1 sluoksniu ir gavosi tarsi grioviai doh.gif
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 24, 16:18)

Nu man irgi Meno mūzos aptarnavimas nelabai schmoll.gif ar čia aš užtaikau, ar kas, bet po apsipirkimo dar ilgai nesinori sugrįžti. Labiausiai man nepatinka, kai renkiesi dažus, žiūri tokios nepatenkintos, kad daug prašai parodyti dažų ir nerandi reikiamos spalvos smile.gif
Atsakyti