Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Kaštonė Kamėja_Mėja

ačiū panos

dar klausimėlis jei su šiuo kūriniu aplipintu izolecijom nueisiu į OFIS 1 manes neišvarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 23, 19:34)
o kokia  spalva reikia iagauti?  g.gif ar kaip pacio remo ar ko? remas cia beicuotas ir lakuotas (jei neklystu,galetu patikslint pati autore,ziuriu cia aurelija_ma daryta)  smile.gif  4u.gif

tokios kaip rėmo ir kaip dėžutės smile.gif Kaip supratau reikia nubeicuoti, pašveisti šiek tiek kad atrodytu kaip nenaujas ir nulakuoti. ar aš teisingai supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 24, 01:46)
Aš dekupažinau batų dėžę..irgi tokiam pačiam tikslui..susidėti priemonėm..Tai viskas liuks.. thumbup.gif ..

O as vis nesiryztu. Mano deze ( kartonine) blizgi, irgi kazkokiu gal laku dengta, tai kai pasveisiu su svitru, jos pavirsiuj gali ir kartonas "islysti" g.gif ? Ar pasveisti tik vos vos, kad laka susiaustum g.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 03 23, 23:23)
Truputį papildysiu Kaštonės pateiktą informaciją  smile.gif
Paveikslėlius dar galima spausdinti ir ant šilko popieriaus (yra pirkti Mano mūzoje) taip pat ten yra pirkti ir ryžinio popieriaus be plaušo, daug gražiau paveiksliukai atsispausdina.
Aš spausdinau su lazeriniu spausdintuvu, bet esu skaičiusi, kad merginos naudoja ir rašalinius spausdintuvus. Ryžinį popierių prie paprasto balto lapo priklijuoju lipnia juostele. Atspausdintą paveikslėlį galima nupurkšti laku, bet aš naudoju iš maximos pirktą pastelės fiksatorių (Fixative spray), kainavo 7 lt., kvapas siaubingas, bet nupurškus dar nei vienas paveiksliukas neišsiliejo smile.gif Tai va ir viskas  smile.gif

As labai dekinga uz sia info, begsiu i meno muza. Gal dar kaina zinai 1 lapelio ryzinio ir silko popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 24, 08:22)
dar klausimėlis jei su šiuo kūriniu aplipintu izolecijom nueisiu į OFIS 1 manes neišvarys lotuliukas.gif

Prašom smile.gif man vakar tokia pati mintis kilo, tik nerašiau biggrin.gif
Beje klijuok tik viršutinę lapo kraštinę, tada gražiau atsispausdina, lapas nesusiraukšlėja.
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 24, 10:11)
Ar pasveisti tik vos vos, kad laka susiaustum g.gif  g.gif ?

Pašveisti reikia tik truputį, jei laką nepašiausi, nelips dažai, gali atšokti (iš sako karčios patirties rašau smile.gif )
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 24, 10:53)
As labai dekinga uz sia info, begsiu i meno muza. Gal dar kaina zinai 1 lapelio ryzinio ir silko popieriaus?

Žinok neprisimenu, retai lankausi, todėl stengiuosi pirkti didelį kiekį priemonių ir neprisimenu kainos, tik žinau, kad lapo išmatavimai labai dideli ir lyg kaina 7-8 Lt., bet tikrai nesu įsitikinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 03 24, 08:43)
tokios kaip rėmo ir kaip dėžutės smile.gif Kaip supratau reikia nubeicuoti, pašveisti šiek tiek kad atrodytu kaip nenaujas ir nulakuoti. ar aš teisingai supratau?  blush2.gif

o kam sveisti po beicavimo,juk bus nelygus pavirsius ? smile.gif beicas keicia medzio spalva i norima (berzo,klevo,uosio ir t.t.) yra pirkt seniuose ,belieka tik issirinkt ax.gif
Atsakyti
bandysiu ir as pirkti ryzinio popieriaus ir spauzdinti,. noriu padaryt dezuter su seimos nuotraukom
Atsakyti
Aciu, Kameja Meja 4u.gif . Saunu, kai galiu pasimokyti ne tik is savo, bet ir is kitu klaidu ax.gif .
O nudazius ta dezute ( pries dekupavima) ar reikia "palyginti" pavirsiu? (Tipo su svitru vel pereit g.gif ?)
Atsakyti
Kamėja_Mėja 4u.gif reiks nuvažiuoti pasidairyti nes dar nebuvus MENO MŪZOJE

gal kas žino kokios pamokėlės bus šį šeštadienį VCUP bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 24, 11:50)
o kam sveisti po beicavimo,juk bus nelygus pavirsius ?  smile.gif beicas keicia medzio spalva i norima (berzo,klevo,uosio ir t.t.) yra pirkt seniuose ,belieka tik issirinkt  ax.gif

Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 24, 14:58)
gal kas žino kokios pamokėlės bus šį šeštadienį VCUP  bigsmile.gif

Tapymas ant šilko.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prisiruošiau išmėginti dvikomponenti ir iškart prisidirdau doh.gif todėl noriu paprašyti profesionalių pagalbos smile.gif

Ant dėžutes patepiau plona step 1 sluosni (nors tik poto paskaičiau kad reikia tepti storą verysad.gif ). Po to padengiau step 2 ir beveik nesutrukinejo... tik prie šviesa vos matos mažiukai įtrukimukai...

tai va ir iškilo klausimas ar galima dar kaip padaryti normalius įtrukimus??? Gal galimima ant viršaus dar kartą step1 ir step2 deti??? ar tada išvis nesamonė gausis???

Naudojau applicraft dvikomponenti...

Gal kas patars ar dar įmanoma pataisyti ar teks be įtrūkimų lakuot... blush2.gif
Atsakyti