Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

turiu toki klausimeli o kai padekupazinat daikta t.y uzdedat servetele ir sendinimo efekta tai dar ir lakuojat ar paliekat be lako. o jei lakuojat tai kuo ir kur randat?
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 03 22, 22:24)
turiu toki klausimeli o kai padekupazinat daikta t.y uzdedat servetele ir sendinimo efekta tai dar ir lakuojat ar paliekat be lako. o jei lakuojat tai kuo ir kur randat?

lakuojam visada 2 3 ar net 4kartus. o su kokiu laku priklauso nuo to kokiu sendinimu dirbama. dazniausiai naudojamas akrilinis lakas, jo galima isigyte visose statybinese parduotuvese.
Atsakyti
Pacituosiu, tik neatsimenu, kuri tai buvo parašius blush2.gif :

Jei dvikomponentė sendinimo priemonė yra vandens pagrindu (pvz. Rayher, artmanijos), tai tinka akrilinis lakas. Jei sendini Stamperia, Applicraft, tada pirma naudoji sintetinį laką (purškiamą arba tepamą) ir tik išdžiuvus šiam lakui, lakuoji dispersiniu (akrilinis) laku, kiek nori sluoksnių (arba gali lakuoti kiek nori sluoksnių sintetiniu laku).

Gal pasidarys kiek aiškiau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 22 kovo 2009 - 22:28
Sveikos merginos smile.gif
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 22, 22:27)
Pacituosiu, tik neatsimenu, kuri tai buvo parašius  blush2.gif :

Čia mano žodžiai smile.gif
Prašau patarimo - turiu Stamperia folija ( http://www.creativa....-lapeliai-varis ) tik pas mane auksinė spalva ir ši spalva man per šviesi, gal žinote būdą kaip foliją galima patamsinti keliais tonais? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikutės turiu klausimėlį

žiūrinėjau jūsų paveikslėlių galeriją thumbup.gif

mane domina kaip gauti iš jų norimą ax.gif

kaip suprantu galima ir išinterneto atsispausdinti norimą paveiksliuką

kaškada skaičiau kad jūs perkat popierių ir spausdinat,

gal galima smulkiau aš pati spausdintuvo neturiu tai norėčiau sužinoti .

ir turbūt nekėkvienas spausdintuvas tinka .

o kur jūs darote tokius grožius ir kokį popierių naudoti.

jei nukopijuočiau paveikslėlį į diskelį ir nuneščiau į kopijavimo saloną ar man padarytų, norimą paveikslėlį dekupažui. ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti, kaip išgauti tokią spalvą?spalvytė Mano dėžutė šviesi. Ir ar nudažius reikia pratrinti, kad tie šviesesni ruoželiai matytusi?
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 03 23, 15:48)
Merginos, gal galit patarti, kaip išgauti tokią spalvą?spalvytė Mano dėžutė šviesi. Ir ar nudažius reikia pratrinti, kad tie šviesesni ruoželiai matytusi?

o kokia spalva reikia iagauti? g.gif ar kaip pacio remo ar ko? remas cia beicuotas ir lakuotas (jei neklystu,galetu patikslint pati autore,ziuriu cia aurelija_ma daryta) smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 23 kovo 2009 - 19:35
Kažkaip man pasirodė, kad ši tema apmirė, visos pagyrų puode tupi matyt tongue.gif .
QUOTE(agnesa @ 2009 03 23, 10:30)

agnesa, pabandysiu atsakyt, jei kur nusišnekėsiu, tikiuos, mane pataisys ax.gif .
Spausdinimui reikia spalvoto lazerinio spausdintuvo (gaila, nepigūs jie unsure.gif ).
Spausdinama ant balto ryzinio popieriaus arba ant popieriaus sumuštiniams ("papier sniadanowy" - prekybos centruose turėtų būt). Tiek vieną, tiek kitą reiktų priklijuot (kiek suprantu tik kraštelius priklijuot) ant paprasto balto, kad printeris neįtrauktų. Po spausdinimo paveikslėlį reiktų užtvirtint laku (gal tiktų sintetinis, pvz., dupli color g.gif ).

O aš neapsisprendžiu, dekupažuot ar ne batų dėžę. Atradau tokią nemažą, tvirtą, kaip tik susidėčiau dekupažo reikmenis. Tik nežinau, gal neverta ant popieriaus g.gif . Kaži kaip rezultatas.
Kurios dekupažavot popierines ar MDF dėžutes, ar prieš dažant gruntuojat? Kuo?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 23, 21:27)
O aš neapsisprendžiu, dekupažuot ar ne batų dėžę. Atradau tokią nemažą, tvirtą, kaip tik susidėčiau dekupažo reikmenis. Tik nežinau, gal neverta ant popieriaus  g.gif . Kaži kaip rezultatas.

Neseniai ant batu dezes dekupazinau.Viskas kuo puikiausiai.Pasvitrinau pavirsiu ir tiek. ax.gif
Atsakyti
O, ačiū už tokį greitą atsakymą 4u.gif .

O dar gal galėtumėt parekomenduot, kurios firmos baltus akrilinius dažus "Seniuose" pirkt?
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 23, 10:30)
ir turbūt nekėkvienas spausdintuvas tinka .
o kur jūs darote tokius grožius ir kokį popierių naudoti.

Truputį papildysiu Kaštonės pateiktą informaciją smile.gif
Paveikslėlius dar galima spausdinti ir ant šilko popieriaus (yra pirkti Mano mūzoje) taip pat ten yra pirkti ir ryžinio popieriaus be plaušo, daug gražiau paveiksliukai atsispausdina.
Aš spausdinau su lazeriniu spausdintuvu, bet esu skaičiusi, kad merginos naudoja ir rašalinius spausdintuvus. Ryžinį popierių prie paprasto balto lapo priklijuoju lipnia juostele. Atspausdintą paveikslėlį galima nupurkšti laku, bet aš naudoju iš maximos pirktą pastelės fiksatorių (Fixative spray), kainavo 7 lt., kvapas siaubingas, bet nupurškus dar nei vienas paveiksliukas neišsiliejo smile.gif Tai va ir viskas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 23, 21:45)
O dar gal galėtumėt parekomenduot, kurios firmos baltus akrilinius dažus "Seniuose" pirkt?

Aš pirkau Sadolin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 23, 21:27)
O aš neapsisprendžiu, dekupažuot ar ne batų dėžę. Atradau tokią nemažą, tvirtą, kaip tik susidėčiau dekupažo reikmenis. Tik nežinau, gal neverta ant popieriaus  g.gif . Kaži kaip rezultatas.

Aš dekupažinau batų dėžę..irgi tokiam pačiam tikslui..susidėti priemonėm..Tai viskas liuks.. thumbup.gif ..
Atsakyti