Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(jolitag @ 2009 03 21, 20:23)
Antik I ir II,o dazus akrilinius

Oj oj oj... ką tik šnekėjom, kad antikas tikrai nieko gero... doh.gif Nu jau reik labai mokėt jį suvaldyt, kad gražiai skiltų.
Žinok, šuds tas antik... patarčiau applicraft arba sottile nusipirkt ir aliejinių dažų.
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 03 21, 20:05)
Senasnaujas nėra pigiausia parduotuve, kaip internetinė, netgi sakyčiau pakankamai brangi. Pvz.serveteles kainuoja apie 0,9 - 1Lt, o Kaune jų galima ir už 0,8Lt rasti,ir gyvai jas apžiūrėti gali, ir už atsiuntimą mokėt nereikia. mirksiukas.gif

kas vilniuj gyvena senas naujas ir gi eina i parduotuve, ir ciupineja serveteles, o kaina tai gal ir didoka
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 20, 23:11)
baltė - nueik i temele, dideliu motyvu klijavimas..turbut ji toli jau uzgrusta...paieskok, ten jau aptarta placiai mirksiukas.gif

4u.gif Dėkui, net nežinojau, kad atskira tema apie tai yra...
Atsakyti
Laba diena smile.gif gal galite patarti kur kaune butu geriausia nueiti i dekupazo kursus? labai graziai atrodo jusu darbeliai, noreciau ir pati to ismokti, taciau nelabai isivaizduoju no ko pradeti, kokios priemones geriausios ir pan., nes informacijos tikrai daug, tad manau kursai iseitu i nauda, taciau ju tikrai nemazai organizuojama ir nezinia kurie geriau. tad gal kas turit patirties ir galetumete ja pasidalinti 4u.gif
gal kas buvote creativa.lt rengiamuose kursuose?
jeigu yra atskira tema apie rengiamus kursus, tai gal galite parasyti nuoroda? Labai aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat po truputi pradedu dekupažinti ir mokausi... esu jau keletą ir darbelių padariusi smile.gif blush2.gif Norėjau paklausti aš turiu tikurila saunu laką ar jo pakanka tepti ant vienkomponenčio ir dvikomponenčio ar reikia dar papildomai lakuoti sintetiniu laku, kad tvirtai laikytų? gal kvailas klausimas, bet truputi susimaišė mintys man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2009 03 22, 13:07)
Sveikos, aš taip pat po truputi pradedu dekupažinti ir mokausi... esu jau keletą ir darbelių padariusi smile.gif blush2.gif  Norėjau paklausti aš turiu tikurila saunu laką ar jo pakanka tepti ant vienkomponenčio ir dvikomponenčio ar reikia dar papildomai lakuoti sintetiniu laku, kad tvirtai laikytų? gal kvailas klausimas, bet truputi susimaišė mintys man  blush2.gif

jei lakas ne vandens pagrindu tai gal ir tiks ant 2komponencio, tik nesugaldink, ziurint koks 2komponentis. 4u.gif
Atsakyti
Anksciau prisimenu kazkas rase, bet as nemapemenu kur gauti papuosalu gamybai sidabrinius priedus - nu tipo auskaro dalis kur i ausi kisasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 22, 16:27)
jei lakas ne vandens pagrindu tai gal ir tiks ant 2komponencio, tik nesugaldink, ziurint koks 2komponentis. 4u.gif

O ant vienkomponenčio ar nieko naudoti? Beje, naudoju tikkurila Supi (Skirtą saunoms)
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2009 03 22, 19:23)
Anksciau prisimenu kazkas rase, bet as nemapemenu kur gauti papuosalu gamybai sidabrinius priedus - nu tipo auskaro  dalis kur i ausi kisasi? blush2.gif

www.akmeneliai.com
www.hobera.lt
sitie pirmi i galva atejo:)
man asmeniskai sidabriniai labiausiai is akmeneliu patinka
Atsakyti
O jei naudoji ta Antika,tai kokio lako reikia?Vandens pagrindu netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 22, 20:49)
www.akmeneliai.com
www.hobera.lt
sitie pirmi i galva atejo:)
man asmeniskai sidabriniai labiausiai is akmeneliu patinka

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2009 03 22, 20:40)
O ant vienkomponenčio ar nieko naudoti? Beje, naudoju tikkurila  Supi (Skirtą saunoms)

ziurint koks vienkomponentis, geriausia iseitis, pabandyt ant atskiro daikto kokio kartono lapo kampo nudazyk, uztepk vienkomponenti vel nudazyk ir lakuok, ir pamatysi kas gaunas, nedideli lopineli , taip pat galima ir su 2komponenciu g.gif pabandyt
Atsakyti