Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Salne @ 2009 03 20, 15:08)
Aliejiniai buvo iki galo neišdžiuvę...ir man buvo tokia pati bėda.. doh.gif ..

As apie sita reikala kai ir tau kazkaas buvo nutike, tai klausiu kuo tepei kad tau taip atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 20, 14:52)
As apie sita reikala kai ir tau kazkaas buvo nutike, tai klausiu kuo tepei kad tau taip atsitiko?

Tepiau kaip tik tokiu, kokį Kaštonė nurodė..iš senasnaujas..Na jis kaip tik toks kokio reikia tepant ant dvikomponenčio.. g.gif ..Manau būtent tas tepimas teptuku ir išvalo, nes aliejiniai tai ilgai džiūsta..Būna, kad po kokių trijų valandų pabraukai per paviršių ir dar tepa tie dažai..Aišku kai užpurški tai nieko ir neišplauni iš tų tarpų.. g.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles thumbup.gif kuo daugiau skaitau, tuo labiau galva sukasi. O as viso labo noriu tik vazona apsidailinti, bet niekada neesu to dariusi unsure.gif Ir noriu paklausti, vazonas yra baltas kazkuom lyg dazytas, tinka ir viduje ir lauke, tai manau atsparus dregmei, pavirsius nelygus tokiais kaip smulkiais spuogeliais.Ar man dar ji dazyti?
Atsakyti
Skirtingu firmu dvikomponenciams ir reikia skirtingu butent tu firmu laku jei norit buti tikros kad gausis tirai viskas, negalima taip sakyti kad vokieciai gamina laka skirta lakuoti italu dvikomponenti (cia tik pavyzdys) jei stamperia tai lakuok tik stamperija, jei aplicraftas tai tik tos firmos laku ir t.t. jei norit tokio darbo kai nenaudojami statybiniai lakai. Skirtingu firmu deriniai gal kartais ir gale nesusipesti bet tik tos pacios firmos deriniai garantuoja kokybe
Papildyta:
paskaiciau as ta lako instrukcija tai juk ten aiskiai parasyta "tinka lauoti aplicraft dvikomponenti" o jus lakuojant stamperia tai s... ukas ir gaunas
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2009 03 20, 15:56)
Sveikos darbstuoles thumbup.gif kuo daugiau skaitau, tuo labiau galva sukasi. O as viso labo noriu tik vazona apsidailinti, bet niekada neesu to dariusi unsure.gif Ir noriu paklausti, vazonas yra baltas kazkuom lyg dazytas, tinka ir viduje ir lauke, tai manau atsparus dregmei, pavirsius nelygus tokiais kaip smulkiais spuogeliais.Ar man dar ji dazyti?

Klausimas labai nekokretus sunkiai atsakomas. Kuom jis dazytas, kur jis dazytas is lauko? o vidus kaip? keramika ten ir t.t. daug reik zinot kad atsakyti. Ar tau reik dazyti ir lauka ar tik vidu, ka dekoruosi ir kaip naudosi (pilsi zemes i ji ar tik vazoniuka istatysi
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 20, 15:00)
Skirtingu firmu dvikomponenciams ir reikia skirtingu butent tu firmu laku jei norit buti tikros kad gausis tirai viskas, negalima taip sakyti kad vokieciai gamina laka skirta lakuoti italu dvikomponenti (cia tik pavyzdys) jei stamperia tai lakuok tik stamperija, jei aplicraftas tai tik tos firmos laku ir t.t. jei norit tokio darbo kai nenaudojami statybiniai lakai. Skirtingu firmu deriniai gal kartais ir gale nesusipesti bet tik tos pacios firmos deriniai garantuoja kokybe
Papildyta:
paskaiciau as ta lako instrukcija tai juk ten aiskiai parasyta "tinka lauoti aplicraft dvikomponenti" o jus lakuojant stamperia tai s... ukas ir gaunas

Na sutinku su jumis..Aišku norint gero rezultato, reikia ir medžiagas tinkamas naudoti..
Bet iš kitos pusės, nu jei reikalauja lako to smirdančio..tai ar vokiškas, ar itališkas..koks skirtumas.. g.gif ..
Ir šiaip viskas gaunasi gerai, tik, kad ilgiau palaukti reikia..kol pilnai viskas išdžiūna..Va kai pilnai viskas išdžiūna, tai normaliai užsilakuoja ir jokių defektų.. g.gif ..Bet šiaip aišku geriausia dirbti nemaišant firmų.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
va lakas sotiilei jei jau norima greito darbo netaupant ir neperkant statybiniu laku

http://www.decoupage...o...t&Itemid=76
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 20, 15:04)
šiaip aišku geriausia dirbti nemaišant firmų.. drinks_cheers.gif

tai va, tokius dalykus sužinai ne iškart. Kai buvau kursuose, tepasakė, kad ant dvikomponenčio sendinimo netinka akrilinis lakas, reikia alkoholinio. O kad firma atitiktų firmą ir kt., neminėjo. Aišku, neįmanoma visko susakyti per vieną užsiėmimą. Žodžiu, gyveni žmogus ir mokais smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 20, 16:03)

Papildyta:
Klausimas labai nekokretus sunkiai atsakomas. Kuom jis dazytas, kur jis dazytas is lauko? o vidus kaip? keramika ten ir t.t. daug reik zinot kad atsakyti. Ar tau reik dazyti ir lauka ar tik vidu, ka dekoruosi ir kaip naudosi (pilsi zemes i ji ar tik vazoniuka istatysi

taip zemes pilsiu, noriu nors truputi pagrazinti, vazonas ir is vidaus ir is isores dazytas, jis keramikinis, bet kuo dazytas sunku pasakytu, pavirsius toks siurkstus.gal galima tiesiog nuvalyti ir ant jo tiesiai lipdyti.Man taip susisuko galva pas jus profes sitoj temoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 20, 14:08)
Aliejiniai buvo iki galo neišdžiuvę...ir man buvo tokia pati bėda.. doh.gif ..Tai dabar lakuoju tik po kokių dviejų dienų..na min po paros..
Aišku geriausia pirmas sluoksnis purškiamo lako, nes jis tikrai nieko neišplautų..bet jei turi tokį, tai reikia palaukti, kol pilnai išdžiūs aliejiniai.. 4u.gif

jei megsti lakus tepamus...dar gali nusipirkti stamperios laka...ji ant katik itrinto sotile galima laisvai tepti, niekas nelipa, nesilieja...(gal but vienos firmos ir atitaikyta, kad tiktu:)
Atsakyti
sveikos mergytes,

patarkit prasau koki purskiama laka pirkt? ir kur Kaune galima nusipirkt filco dezutes vidui isklijuot? bandysiu klijuot dideles dezes vidu gal yra kokie spec nurodymai kaip geriau ta padaryt? viena pazystama sake kad klijuojant su laku jai karrtais bangomis gaunas g.gif
Atsakyti
Purškiamas man labiausiai patinka dupli color, matinis. Jo senukuose yra.

O filcas kiek žinau kol kas pigiausias (ir man tikrai labai geras) yra daukšos gatvėj šalia creativos yra parduotuvėlė. Nors manau ir toj pačioj creativoj bus. Na jos šalia, pažiūrėk abejose smile.gif Ten šalia creativos toj parduotuvėlėj yra ir didesniais lapais, jei reik didesniam plotui.

O klijuot tikrai labai gerai su laku. Patepi visą tą paviršių kur nori klijuoti laku, taip truputį gausiau. Ir klijuoji. Tikrai viskas labai puikiai prisiklijuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 20 kovo 2009 - 19:53
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 20, 18:51)
jei megsti lakus tepamus...dar gali nusipirkti stamperios laka...ji ant katik itrinto sotile galima laisvai tepti, niekas nelipa, nesilieja...(gal but vienos firmos ir atitaikyta, kad tiktu:)

Aišku..reikės jaučiu nusipirkti..nes man nežinau kodėl maloniau tepami lakai..Dabar naudoju kai reikia purškiamą, bet nu žiauriai nepatinka.. doh.gif ..O čia jei galima tepti nelaukiant kol galutinai įtrinimai išdžius tai fantastika.. ax.gif
Atsakyti